migrenim var,diyet yapamıyorum...ne yapcam......

kapkara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
605
2
96
İstanbul
benim de acil zayıflamam lazım,ama migrenim var ve en ufacık bi açlıkta hemen migrenim tutuyor ve doğruca acile gitmek zorunda kalıyorum......ne olur zayıflamama yardımcı olun.

benim de acil zayıflamam lazım,ama migrenim var ve en ufacık bi açlıkta hemen migrenim tutuyor ve doğruca acile gitmek zorunda kalıyorum......ne olur zayıflamama yardımcı olun.

canım 70-79 topiqine gel burda seninle ilgilenemiyebilirm bende migren hastasıyım gayet güzel kilo veriyorum..

beslenme düzeninin değiştir. diyet yapıyorum diyerek kendini aç bırakma.
ben şimdi 1 haftadır öyle yapıyorum çünkü diyet yapıyorum diyip kendimi kıstığım anda en fazla 2 gün dayanıyorum anında bozuyorum uygulayamıyorum.

ama 1 haftadır çok rahat uyguluyorum ve o kadar mutluyum ki. sebebide bi eneji doğdu içime böyle sağlıklı hissediyorum kendimi:) şöyleki

çalışıyorum ofisim var sabah kahvaltı olarak biraz peynir 2 zeytin bir haşlanmış yumurda ve etimek bol maydanoz böyle limonlu limonlu ooh. yanına da bazen portakal suyu sıkma bazende bitki çayı demliyorum oooh gayet doyurucu oluyor ve bunu yaparken ben diyet yapıyorum şeklinde değil ben sağlıklı besleniyorum şeklinde düşünerek yapıyorum. ki öyle zaten sağlıklı ve düzenli beslendiğimiz takdirde zayıflarız. bütün diyetisyenlerin verdiği diyet listelerine bakın hiç aç bırakmazlar hatta ben bu kadar şeyi nasıl yiyeceğim dersiniz:)

öğlen ton balığım var bol yeşillik ve ton balığıyla salata yapıyorum yağ koymuyorum zaten ton balığının yağı yeterli oluyor bol limonlu yine. ay o kadar güzel ve hafif oluyor ki yanında da gene bi etimek yiyiyorum.
akşamları da eşimle yemek yediğimden ayrı tutmuyorum yemeğimi. bir porsiyon yiyip kalkıyorum.
tabi bol su içmek lazım artı ara öğün meyveleri. yemeği yavaş yemelisin.
ve en önemlisi eğer yemek yerken tabak tabak yiyiyorsan bunu 1 porsiyona düşürmeyi şöle yapabilirsin. tabağındaki yemek azalmışken ben şu an aç mıyım? sorusunu sor kendine. açlık hissediyor muyum? hayır hissetmiyorum o zaman açlık hissetmiyorsam demekki doymuşum fazlasına gerek yok deyip kalkabilirsin

patates canın çok çekiyor patates kızartması yapma fırının ızgarasına patatesleri halka halka kesip diz. zıgarayı çalıştır yatta üzerlerine kekik gezdir birde. mis gibi oluyor. ayrıca yağsız. ama yok böle bir tat. eşimde bende bayılıyoruz en son ne zaman kızartma yapıldı evde hatırlamıyorum bile.

yemek yaparken bol yağ kullanıyorsan onu çok azalt inan yemeğin yağını çok az koyunca yemeğin tadı kötüleşmiyor. artık başkalarında yemek yediğimde inanılmaz yağlı ağır geliyor yemekleri.
makarna bile yaparken hani makarna yapışmasın diye yağı boca ediyorlar öyle yapma. benim attığım yağı görsen şok olursun sanki omlet yapacam da o kadar az yağ koyuyorum :) domates vea salça neyse o malzemeleri koyduğumda çok az sulandırıyorum. kimsede anlamıyor makarnanın bile yağsız olduğuna... yani beslenme şeklinizi tarzınızı değiştir. inan arkası geliyor .önemli olan hızla kilo vermek değil ilk başlarda verirsen muhakkak bir 3-4 kilo daha sonrası için bu düzene iyice alıştıktan sonra zamanla bşka başka şeyler yaparak hem sağlığını koruyarak hemde kilo verebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…