Hamile kalarak çözdüm yani çözümü yok. Ilk hamileliğimde hiç atak yaşamadım hafif ağrılarla atlattim çok seviniyordum ne zaman ki doğum yaptım adet oldum tekrar başladı meret.
Şimdi yine hamileyim yine çok şükür henüz öyle çok yoğun ağrım olmadı.
17 yaşından beri çekiyorum bu hastalığı kendimi tanıyarak baş etmeyi öğrendim. Aç kalırsam ,çok uyursam az uyursam , güneşte kalırsam çok yorulursam o gün muhakkak ağrım tutuyor. Ilac kesinlikle ise yaramıyor. Karanlık bi odada vur kafayı yat yapıyorum. Ben başka çözümünü bulamadım malesef
Ona çare maalesef yokbenim de başlarken ve biterken oluyor, kokular , parfümler aşırı rahatsız ediyor
mümkün olduğunca karanlık ve serin ya da iyi havalanmış mekanlar iyi geliyor
ama hiçbir ağrı kesici fayda etmedi şimdiye dek
Kafama buz torbalarını koyup karanlık bir odada sırt üstü yatıyorum.
Eşim kahve getiriyor türk kahvesi onu içiyorum (oda sıcaklığındaki 1 bardak suya 2 kaşık kahve koyup yarım limon sıkıyor içine)
Nane yagini denemenizi tavsiye ederim.
cok hafife almistim ama agri esnasinda sakaklarima ve enseme surunce cok faydasini gordum.
allah sifa versin.
malesef ben de migrenden çekiyorum. ama benim ki gerilim tipi. yani strese ve üzüntüye bağlı. mutlaka ayda en fazla 3 kere atak geçiriyorum. başka hiçbir şey yapamıyorum gözümü bile açamıyorum bu yüzden direkt acile gidip ağrıkesici vurdururuyorum. 10-15 dk sonrası ise özgürlük!
allahım o nasıl bir özgürlüktür öyle, bütün ağrılarım uçup gidiyor...
başka bir yol denemedim ben canım. haftada bir iki atak geçirsem delirirdim herhalde..
allah yardımcınız olsun.
malesef bendede migran çıktı
ışıktan çok fazla rahatsız oluyorum. genelde bu ağrılar beni uyandırıyor.. şuandada çok fazla ağrıyor. kulagım dişimde ağrıyor. başımmı oraya vurdu bilmiyorum.
çok kötü durumdayım. damarlarım çekliyor sanki
migren atağı gelince kilit oluyorum.nefes alışımdan bile rahatsız oluyorum.ufacık başımı kımıldatsam midem bulanıyor istifra ediyrum göz kapaklarım yerinden fırlar gibi oluyor..hiç bişe fayda etmiyor.anca ağrı kesici alıyorum yada hastanede güçlü bir ağrı kesici iğne yaptırınca yarım saat bir saat sonra kendime gliyorum...tüm gün sersem gibi oluyorum.
4 gundur hem hamilelik yuzunden bulanti cekiyorum hem migren. parasetomaldan baska bir ilac da kullanamiyorum.
eczaneden mentollu bi krem almistim . onu surunce gecici muddet azaltiyor.
bilgisayar telefon ekrani falan daha beter yapiyor.
Onu da denedim.
Fakat dediğim gibi bana bir kere iyi gelen bir şey bir daha iyi gelecek diye bir şey yok. O anda iyi geliyor bir sonraki ağrıda fayda etmeyebiliyor mesela.
Sende de mi migren çıktı. Rabbim şifa versin canım.
Aynı ben. Kendi nefesimden bile rahatsız oluyorum.
evet o çıktı. migrex diye bir ilaç verdi onu ataklarında iç dedi.. bende ilaç kullanmak istemiyorum. normal ağır kesici geçirmiyor zaten
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Evet canim gozlerde de agri oluyor aynen..
sikayetlerin sanki Migreni gosteriyor ama yinede bir doktora gorun canim, gecmis olsun.
Canim adet baslangicinda ve adet bitiminde aynen benimde agrim oluyor.. suan adetim mesela nasil agriyor kafam bir bilsen.. offf... Kokular,parfumler benide cok rahatsiz ediyor. Birde sarimsak yiyemiyorum hemen agri tutuyor..
Cok cok gecmis olsun canim sanada.
ben içtim ondan.evet o çıktı. migrex diye bir ilaç verdi onu ataklarında iç dedi.. bende ilaç kullanmak istemiyorum. normal ağır kesici geçirmiyor zaten
geçmiş olsun.Canim bende suan adet`im.. inanilmaz bas agrisi cekiyorum olmadan once.. Hatta adet oldugum sure icinde de basagrilarim oluyor, demin ilac aldim yine.. off offf...
İki gündür gene başladım buna.Bende de aynı ağrılar var maalesefbenim kuzenim bu baş ağrılarını, her sabah aç karnına yeşil çay içerek çözdü. Gerçekten işe yarıyor. Tek kötü tarafı aşırı kilo verdirmesi. Zayıf biri değilsen bence 1 ay dene. Aralıksız her sabah büyük bir kupa yeşil çay. Ben tadından nefret ediyorum ama artık zehir olsa içerim deyip başladım. Umarım sizin derdinize de çare olur.
Ben de huc faydasi olmadi. Ama yasemin melisa karışımı cok iyi geliyor. Zaten ikiside sakinlestirici özellikli bisi.İki gündür gene başladım buna.
Hayırlısı bakalım.
Size faydası olmuş muydu?
Melisa'yı içememiştim.Ben de huc faydasi olmadi. Ama yasemin melisa karışımı cok iyi geliyor. Zaten ikiside sakinlestirici özellikli bisi.
Dr bana ayri ayri onermisti. Ben ikisini karistirdim da demledim. Ama sen sadece yasemin icebilirsin. En azindan bi dene derimMelisa'yı içememiştim.
unutmazsam denerim. sağ olun.Dr bana ayri ayri onermisti. Ben ikisini karistirdim da demledim. Ama sen sadece yasemin icebilirsin. En azindan bi dene derim
Merhaba, topamax hala kullanıyormusunuz? Topamax kullanırken ne gibi tetkikler yaptırıyorsunuz?bende migren hastasıyım. Tetkikkeriniz hangi sıklıkla yapılıyor? Çok teşekkür ederimkızlar 11 sayfa olmuş hepsini okuyamadım valla migrenim tutarBenim de çok ağırdı migrenim iki yıl öncesine kadar sonra bi doktor buldum ona gittim bana Topamax diye bi ilaç verdi günde 2 tane ondan alıyorum 2 yıldır devam ediyor tedavim kontrolleri ihmal etmiyorum ama . Bu epilepsi hastalarında kullanılan bir ilaçmış. Bilmiyorum çok kullanan varmış kimisi bana çok ağır geldi k ullanamadım diyor. Ben sabrettim migren bu ilacın yan etkilerinden daha beterdi sabrettim ilk kutudan sonra bünye yan etkilere alıştı artık normale döndüm. Sonradan iyi olmaya başladım önceden ayda 4 5 kez acile gidip serumla yatacak kadar ağır migren ataklarım olmasına rağmen bu ilaçtan sonra belki 3 5 ayda bire düştü maşallah. Ama eczacım bana botoxu önerdi. Alına ve boyna botox yapıyorlarmış migren için . Fakat belli aralıklarla yenilemek lazımmış . Ben yine de istemedim yaptırmadım bilmiyorum botox falan şimdilik pek sıcak bakmadım . Ama düşünenler araştırsın kendisi o şekilde atlatmış bayan. Bi de ben daha başım ağrımadan ağrıyacağını anlıyorum böyle bi acaip oluyorum zaten o anda bi tane kendime göre etkili ağrı kesici ( majezik ) alıyorum dinleniyorum ağrımıyor bile başım. Çünkü ağrıdıktan sonra mümkün değil geçmiyor. Bi de maxalt diye bi ağrı kesici var migren için ama o ayda sadece 3 tane alınıyor ve çok da ağır bi ilaç o yüzden onu almamaya çalışıyorum. hepinize geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?