Migrendan kurtulan ne olur yardım etsin!!!

Senin yaşlarında benim de ağrılarım daha hafifti.Ancak yaş ilerledikçe belki ağrı eşiği düştüğündendir bilmiyorum ağrıların şiddeti de aldığın ilaç sayısı da artıyor.Tam bir kısır döngü...

Özür dileyerek araya giriyorum annemede dr menopoza girince ağrıların azalacak demiş hatta safra ameliyatıda oldu ona bile bağladılar migreni. Ama ataklar seyrekleşti annemde fakat geldimi de fena yapıyor annemi. İnşallah geçer sizinkide.

Migren ameliyatı çıkmış bende yeni gördüm bi araştırın isterseniz. Olan kişilerin inanılmaz öyküleri var.
Bugünler de sıklıkla bu ameliyatları araştırıyorum.Hatta internette ameliyat sırasında çekilmiş videolar bile var ancak ameliyatlar çok korkutucu.Bildiğin ense kökünden keserek içerideki sinir ve kaslara ulaşıp işlem yapılıyor.Çok korkutucu ve tehlikeli geldi bana.

Ben izlemedim izlemem de:) Ama doktorun ismi Çetin Duygu arkadaşlar mune ablaya bilgi vererek ismi paylaşıyorum. Ben ameliyat sıramı aldım çok yoğun bi programı var doktorun. Sonuçlar inanılmaz olumlu görünüyor. Isterseniz hastaneyi arayıp bilgi alabiliyorsunuz.

Canım ben hacamat yaptırdım.Başının arkasında çay bardağı büyüklüğünde bir bölümün saçını tamamen kazıyarak o bölgeye ameliyat yapıyorlar.Ama ben de bir işe yaramadı.2 ay akupunktur da denedim.Ondan da fayda görmedim.Hepsi para tuzağı.Şimdi botoksu araştırıyorum...

Evet doktorun adı çetin duygu.Siz hangi bölgeden ameliyat olacaksınız.Hastanın durumuna göre ense, alın ve ya şakakdan ameliyat yapıyor.Kaç ay sonraya gün veriyor.Son günlerde hep bu doktoru araştırıyorum.

Ben ağrının geldiği yöne doğru bilgi verdim bende genelde alın bölgesi ve şakaklar fena. İsmim bilgilerim alındı Doktorun aramasını bekliyorum oda 5 veya 6 ay sürermiş. Ama sonrası migrensiz bir hayat Allahın izniyle. Bu sürede botox yaptırabileceğimi söylediler. Grupta çok olumlu dönüşümler var 17 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum bende. En ufak bir ışık görsem sarılmak istiyorum tedavi adına.

Peki ameliyatın ücret bilgisiniz verdiler mi sana.Sigorta karşılıyor mu acaba ya da özel sigorta. İşallah şifa bulursun.Ben de hastaneyle biran önce irtibata geçeceğim.

Peki ameliyatın ücret bilgisiniz verdiler mi sana.Sigorta karşılıyor mu acaba ya da özel sigorta. İşallah şifa bulursun.Ben de hastaneyle biran önce irtibata geçeceğim.
Ücret bilgisini söylemediler öyle açık bi konuşma olmadı sadece bilgi alındı sanırım doktorla görüşme sırasında söylenecek. .

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…