Senin yaşlarında benim de ağrılarım daha hafifti.Ancak yaş ilerledikçe belki ağrı eşiği düştüğündendir bilmiyorum ağrıların şiddeti de aldığın ilaç sayısı da artıyor.Tam bir kısır döngü...22 yaşındayım 5 6 yıl önce migren tanısı koyulmuştu
Hala devam ediyor, migrene çare yok diyor herkes.
Doktor ağrı girdiğinde kullanmam için dolorex vermişti fakat pek işe yaramadı
Arada ağrı girdiğinde parol, apranax içiyorum onlar daha etkili.
Tabi bu hastalığın tedavisi karanlık sessiz bir odada istirahat.
Geçmiş olsun.
Özür dileyerek araya giriyorum annemede dr menopoza girince ağrıların azalacak demiş hatta safra ameliyatıda oldu ona bile bağladılar migreni. Ama ataklar seyrekleşti annemde fakat geldimi de fena yapıyor annemi. İnşallah geçer sizinkide.Tansiyon sıkıntım yok takip ediyorum.Yanlış anlamazsanız size birşey soracağım.30 sene boyunca birtek hamileyken migrenin tutmadı 9 ay.Doktor burdan yola çıkarak menopoza girdiğinde ağrıların bitecek dedi.Özür dileyerek soruyorum sizin durmunuzu bilmeden acaba menopoza giriyor ve bu yüzden ağrılarınız geçiyor olabilir mi? bu soruyo sorduğum için çok tekrar tekrar özür diliyorum ancak menopoz benim tek kurtuluşum gibi geliyor...
Bugünler de sıklıkla bu ameliyatları araştırıyorum.Hatta internette ameliyat sırasında çekilmiş videolar bile var ancak ameliyatlar çok korkutucu.Bildiğin ense kökünden keserek içerideki sinir ve kaslara ulaşıp işlem yapılıyor.Çok korkutucu ve tehlikeli geldi bana.Migren ameliyatı çıkmış bende yeni gördüm bi araştırın isterseniz. Olan kişilerin inanılmaz öyküleri var.
Ben izlemedim izlemem de:) Ama doktorun ismi Çetin Duygu arkadaşlar mune ablaya bilgi vererek ismi paylaşıyorum. Ben ameliyat sıramı aldım çok yoğun bi programı var doktorun. Sonuçlar inanılmaz olumlu görünüyor. Isterseniz hastaneyi arayıp bilgi alabiliyorsunuz.Bugünler de sıklıkla bu ameliyatları araştırıyorum.Hatta internette ameliyat sırasında çekilmiş videolar bile var ancak ameliyatlar çok korkutucu.Bildiğin ense kökünden keserek içerideki sinir ve kaslara ulaşıp işlem yapılıyor.Çok korkutucu ve tehlikeli geldi bana.
ben de de 6 senedir var...
2 senedir sürekli ağrıyor, gözlük numaralarım sıçradı... beyin den tomografi mi emar mı bilmiyorum (bir cihazın içine girdim ) onu çektiler biran da nasıl bu kadar yükselir diye...
sonra 1 ay ilaç kullandım 2013 aralık ayında
kendime yediğime içtiğime sürekli dikkat ettim ama yok 3 aya yine başladı sabah kalkıyorum birkaç saat sonra mide bulantısı baş ağrısı ara ara zonklamadan gözüm bile karıncalanıyordu...
yine gözlük numaram artmış bu arada
hiçbir doktor çaresi var demedi... geçici süre sadece kontrol altına alabilirsiniz ama asla geçicek diyenlere itibar etmeyin... geçmez geçmeyecek
en son akupunktura gittim...
2015 mayıs ayında başladım 1 ay boyunca hafta da 3 kere gittim iğneler 20-25 dakika duruyor... çok iyi geldi... yine ama dikjkatli hareket ediyordum...
Oruç bile tuttum hatta sekmeden (kadir gecesi migrenden hastaneye gittik acile ama olsun)
2 senedir oruç tuttuğum da kusuyordum sabahtan kusuyorsam bırakıyordum yoksa tutuyordum... ramazan bitti tekrar başladım... doktor kızdı tedavin bitmeden bıraktın bir de oruç tutmuşsun diye...
şuan 2 hafta oldu ama o kadar fayda etmedi.. mayıs da 2.hafta da düzeliyorum hissi vermişti şuan ama zamansızlıktan hafta da 3 kere en az gitmem gerekirken gidemiyorum
benim migren maceram bu....
internette hacamat okudum bir daha ki hafta annemler köyden gelince gitmeyi düşünüyorum gidersem yazarım
Evet doktorun adı çetin duygu.Siz hangi bölgeden ameliyat olacaksınız.Hastanın durumuna göre ense, alın ve ya şakakdan ameliyat yapıyor.Kaç ay sonraya gün veriyor.Son günlerde hep bu doktoru araştırıyorum.Ben izlemedim izlemem de:) Ama doktorun ismi Çetin Duygu arkadaşlar mune ablaya bilgi vererek ismi paylaşıyorum. Ben ameliyat sıramı aldım çok yoğun bi programı var doktorun. Sonuçlar inanılmaz olumlu görünüyor. Isterseniz hastaneyi arayıp bilgi alabiliyorsunuz.
Ben ağrının geldiği yöne doğru bilgi verdim bende genelde alın bölgesi ve şakaklar fena. İsmim bilgilerim alındı Doktorun aramasını bekliyorum oda 5 veya 6 ay sürermiş. Ama sonrası migrensiz bir hayat Allahın izniyle. Bu sürede botox yaptırabileceğimi söylediler. Grupta çok olumlu dönüşümler var 17 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum bende. En ufak bir ışık görsem sarılmak istiyorum tedavi adına.Evet doktorun adı çetin duygu.Siz hangi bölgeden ameliyat olacaksınız.Hastanın durumuna göre ense, alın ve ya şakakdan ameliyat yapıyor.Kaç ay sonraya gün veriyor.Son günlerde hep bu doktoru araştırıyorum.
Ben ağrının geldiği yöne doğru bilgi verdim bende genelde alın bölgesi ve şakaklar fena. İsmim bilgilerim alındı Doktorun aramasını bekliyorum oda 5 veya 6 ay sürermiş. Ama sonrası migrensiz bir hayat Allahın izniyle. Bu sürede botox yaptırabileceğimi söylediler. Grupta çok olumlu dönüşümler var 17 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum bende. En ufak bir ışık görsem sarılmak istiyorum tedavi adına.
Ücret bilgisini söylemediler öyle açık bi konuşma olmadı sadece bilgi alındı sanırım doktorla görüşme sırasında söylenecek. .Peki ameliyatın ücret bilgisiniz verdiler mi sana.Sigorta karşılıyor mu acaba ya da özel sigorta. İşallah şifa bulursun.Ben de hastaneyle biran önce irtibata geçeceğim.
Tansiyon sıkıntım yok takip ediyorum.Yanlış anlamazsanız size birşey soracağım.30 sene boyunca birtek hamileyken migrenin tutmadı 9 ay.Doktor burdan yola çıkarak menopoza girdiğinde ağrıların bitecek dedi.Özür dileyerek soruyorum sizin durmunuzu bilmeden acaba menopoza giriyor ve bu yüzden ağrılarınız geçiyor olabilir mi? bu soruyo sorduğum için çok tekrar tekrar özür diliyorum ancak menopoz benim tek kurtuluşum gibi geliyor...[/QUOTE
Bende öyle düşünüyordum, ama menopozdan önce migrenden rahatladım. 6 aydır menopozdayım ara ara sinyaller oluyor o zaman da bir ilaçla atlatıyorum. Menopozda da migren geçer başka rahatsızlıklar başlar. Mesela Kemik sorunları, kilo, selilüt gb. en basitleri.