35 yaşındayım.Kendimi bildim bile yani belki 30 yıldır migren hastasıyım.Yıllardır birçok tedavi denedim gitmediğim doktor kalmadı.Ancak malesef çözüm bulamadım.Bir insanın hemen hemen hergün başı ağrırmı.Benim ağrıyor.Kendimi ağrı varken çok mutsuz ve kapana kasılmış hissediyorum.Sonra gelsin ağrı kesiciler.Günde 8 tane apranax fort içtiğim oluyor.Gene de tam olarak geçmiyor.Miğrene çözüm olacak ameliyat dahil bir çözüm yolunuz var ise lütfen bizlerle paylaşın.
Bende de var ama hamilelikte sıklığı azaldı.tv de izledim,bir estetik uzmanı Kaş kaldırma operasyonu sırasında sinirleri gevşettiği için tesadüfi migren hastalığı olanlara da çözüm olmuş.grup oluşturmuşlar migreni bitenlerle.adını hatırlamıyorum ama netten bulabilirsin.haberlerde çıkmıştı.35 yaşındayım.Kendimi bildim bile yani belki 30 yıldır migren hastasıyım.Yıllardır birçok tedavi denedim gitmediğim doktor kalmadı.Ancak malesef çözüm bulamadım.Bir insanın hemen hemen hergün başı ağrırmı.Benim ağrıyor.Kendimi ağrı varken çok mutsuz ve kapana kasılmış hissediyorum.Sonra gelsin ağrı kesiciler.Günde 8 tane apranax fort içtiğim oluyor.Gene de tam olarak geçmiyor.Miğrene çözüm olacak ameliyat dahil bir çözüm yolunuz var ise lütfen bizlerle paylaşın.
35 yaşındayım.Kendimi bildim bile yani belki 30 yıldır migren hastasıyım.Yıllardır birçok tedavi denedim gitmediğim doktor kalmadı.Ancak malesef çözüm bulamadım.Bir insanın hemen hemen hergün başı ağrırmı.Benim ağrıyor.Kendimi ağrı varken çok mutsuz ve kapana kasılmış hissediyorum.Sonra gelsin ağrı kesiciler.Günde 8 tane apranax fort içtiğim oluyor.Gene de tam olarak geçmiyor.Miğrene çözüm olacak ameliyat dahil bir çözüm yolunuz var ise lütfen bizlerle paylaşın.
ben de de 6 senedir var...
2 senedir sürekli ağrıyor, gözlük numaralarım sıçradı... beyin den tomografi mi emar mı bilmiyorum (bir cihazın içine girdim ) onu çektiler biran da nasıl bu kadar yükselir diye...
sonra 1 ay ilaç kullandım 2013 aralık ayında
kendime yediğime içtiğime sürekli dikkat ettim ama yok 3 aya yine başladı sabah kalkıyorum birkaç saat sonra mide bulantısı baş ağrısı ara ara zonklamadan gözüm bile karıncalanıyordu...
yine gözlük numaram artmış bu arada
hiçbir doktor çaresi var demedi... geçici süre sadece kontrol altına alabilirsiniz ama asla geçicek diyenlere itibar etmeyin... geçmez geçmeyecek
en son akupunktura gittim...
2015 mayıs ayında başladım 1 ay boyunca hafta da 3 kere gittim iğneler 20-25 dakika duruyor... çok iyi geldi... yine ama dikjkatli hareket ediyordum...
Oruç bile tuttum hatta sekmeden (kadir gecesi migrenden hastaneye gittik acile ama olsun)
2 senedir oruç tuttuğum da kusuyordum sabahtan kusuyorsam bırakıyordum yoksa tutuyordum... ramazan bitti tekrar başladım... doktor kızdı tedavin bitmeden bıraktın bir de oruç tutmuşsun diye...
şuan 2 hafta oldu ama o kadar fayda etmedi.. mayıs da 2.hafta da düzeliyorum hissi vermişti şuan ama zamansızlıktan hafta da 3 kere en az gitmem gerekirken gidemiyorum
benim migren maceram bu....
internette hacamat okudum bir daha ki hafta annemler köyden gelince gitmeyi düşünüyorum gidersem yazarım
Nöralterapiden birçok hastanın şifa bulamadığını duyuyorum.Ama botok bana da mantıklı geliyor.Bu aralar bu tedaviyi araştırıyorum.bırde bana nöralterapi ve botox yapalım dedı dr
dr bana noralterapıyı önerdı bana ama apranak yasakladı kullandıgımda daha sık atak gecırdım kullanmadıgımda daha az oldu ama ıcıyorum mecbur kalıyorumNöralterapiden birçok hastanın şifa bulamadığını duyuyorum.Ama botok bana da mantıklı geliyor.Bu aralar bu tedaviyi araştırıyorum.
Tansiyon sıkıntım yok takip ediyorum.Yanlış anlamazsanız size birşey soracağım.30 sene boyunca birtek hamileyken migrenin tutmadı 9 ay.Doktor burdan yola çıkarak menopoza girdiğinde ağrıların bitecek dedi.Özür dileyerek soruyorum sizin durmunuzu bilmeden acaba menopoza giriyor ve bu yüzden ağrılarınız geçiyor olabilir mi? bu soruyo sorduğum için çok tekrar tekrar özür diliyorum ancak menopoz benim tek kurtuluşum gibi geliyor...Merhaba
Ben de 17 yaşından beri migrenle savaşıyordum. Her gün gece gündüz ağrılı olurdum. Şu an 51 yaşındayım. 3 sene önce çok şükür atlattım. Bazen sinyal veriyor, o zaman da 1 tane Avamigran alıyorum ağrı olmuyor. Devamlı acillere götürülerdi, emarlar filmler çekilirdi, bir şey bulamazlardı. Son zamanlarda ağrı artınca eczanede tansiyonumu ölçmeye başladı her gün tansiyon yüksek çıkıyordu dil altı veriyordu tansiyonun düşmesi için.
Böyle olmaz tekrar doktora git anlat tansiyon takibini göster dedi. Doktora gittim gösterdim migrenden yükseliyor gerek yok ilaca dedi.
Başka doktora gittim sonuçları gösterdim, sen tansiyon hastasısın hemen yazdığım ilacı al hergün iç daha sonra gel dedi. Ben içmeye başladım veeee ağrılarım, ataklarım, krizlerim geçmeye başladı, bir zaman sonra ben dünyaya yeni gelmiş gibi oldum, dünya varmış nefes aldığımı hissettim. Şimdi çok şükür 3 senedir iyiyim, sinyal verdimi 1 ilaç içiyorum devam ediyorum günlük yaşantıma.
Evet Hacamat iyi geliyor. Tavsiye ederim. Ben yaptırdım, ama migren için değildi.
Çok geçmiş olsun size, sizi çok iyi anlıyorum, Yaşayan birisi olarak.