Ben de miğren hastasıyım. Son ağrımda kas gevşetici ilaçın dışında başka bir ilaç almadan atlatmaya çalıştım. Ertesi gün kendimi daha iyi hissettim. Migren ilaçları 24 saat sonra ağrıyı tekrarlattığı gibi ertesi gün de kendimi çok sersemlemiş olarak hissediyordum. Ayrıca psikoloji derneğinin çıkartmış olduğu nefes çalışmaları cd var, ondan da edinip bu eksersizleri yaparsanız çok faydasını görebilirsiniz. İnternetten psikoloji derneği diye yazdığınızda çıkıyor. Ankara merkezli bir yer. Çok geçmiş olsun.
Şükran Savuran
Ağrılarına çare bulanlar lütfen bilgilendirsin yoksa çıldıracağımmmm
Ben ayda yaklaşık 10 kez atak geçiriyorum benim ataklarım mide bulantısı kusmayla başlıyor,serum almazsam yaklaşık 3 gün yatıyorum iş hayatını mahfedıyor,adet dönemi daha büyük felaket,Kronik migren teşhisi kondu.Dr Mustafa Ertaşa göründüm,ilaç tedavisi görüyorum ve migren botoksu yaptırdım.12 gündür bir tane bile ağrı kesici almadım,ne dediyse yapıyorum inşallah kurtulacağım.
benimde migrenim var.6 aydır rahatım.nörologa gittim.günlük ilaç içiyorum.yoksa ayda 3 atak oluyorum.serum iğne hatta bazen diazem yapıyolardı.çok kötü ve insanın hayatını çok etkileyen bir hastalık.allah kimseye düşmanıma bile bu ağrıyı yaşatmasın.beni ancak o ağrıyı çekenler anlar.
Ben de bulantı ve kusmaya dayanamayıp önden bissürü ilaç içiyorum ama nafile ne denediysem sadece hafifletti biraz sonra yine aynı şiddetle devam. Zaten o sırada etrafta dönen hiç bir olayı algılayamıyorum tamamen boş boş bakınıyorum kopuyorum resmen. Doktora da görünmedim bayadır. Aslında şu botox olayının işe yaradığını duymuştum ama cesaret edemedim. Ama sanırım ümit var gibi ha?
Ben ayda yaklaşık 10 kez atak geçiriyorum benim ataklarım mide bulantısı kusmayla başlıyor,serum almazsam yaklaşık 3 gün yatıyorum iş hayatını mahfedıyor,adet dönemi daha büyük felaket,Kronik migren teşhisi kondu.Dr Mustafa Ertaşa göründüm,ilaç tedavisi görüyorum ve migren botoksu yaptırdım.12 gündür bir tane bile ağrı kesici almadım,ne dediyse yapıyorum inşallah kurtulacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?