Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olur bı yontemı olan varsa ılac harıcı bana yazsın muhakkak bıktım bas agrısı mıgde bulantısı gorme bozuklugu gıbı bısey
Arkadaşlar merhaba,
Migreni olan arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun... 13 yıl önce migren teşhisi kondu bana, 16 yaşındaydım...
Öncelikle mutlaka bir nöroloğa gitmenizi öneririm. Ve eğer bulunduğunuz ilde Ağrı Merkezi varsa mutlaka başvurun. Ben Çapa Tıp Fakültesi'nin ağrı merkezinde uzun süre tedavi gördüm. Eskisi gibi değil. Artık migren ile ilgili çok iyi tedavi yöntemleri var. Migren ve Gerilim tipi ağrı olarak iki farklı ağrı tipi var. Bendeki migren atakları uzun zamandır, tedavi sonucunda yok. Artık işim sebebiyle gerilim tipi ağrı yaşıyorum. Bu ağrı içinde maalesef stres, yorgunluk çok etkili. Doktor kontrolünde ilaçlarımı kullanıyorum.
İnanın migren ağrısı çekilecek çile değil. İnsanın bütün hayatını altüst ediyor. Normal baş ağrısı gibi ilaç almak yerine doktora gitmenizi öneririm.
Sevgiler
Bende de var migren, çok erken yaşta başladı. Dayanamıyorum öyle zor ki... Laroxyl kullanıyorum uzun süredir, ona da bağımlı olduğumu farkettim. Bir bu eksikti... :1no2: