Sevgili Arkadaslar,
Aslında sevgili hastalıkdaşlarım mı demeliydim.:) Yıllardır migren ağrısı çeken,hatta ağrısı kronikleşmiş olduğundan ağrı kesicilerin fayda etmediği,ağrıdan sürekli hastanelik olup serumlar ve iğneler yiyen biriydim.haftanın 5 günü basım ağrırdı.Korkudan ilaç almadan dısarı çıkamıyordum.Bu ağrılarım o kadar şiddetliydiki artık delirecek gibiydim.Düşünün ki neredeyse her sabah uyandığımda,basım ağrıyordu.Sonra kusma geliyordu şiddetlenince.Birçok ilaç kullandım.Ağrıdığında karabiber,pamuk kolonya,buz torbaları,nane kokuları herseyi denendim.Gecmedi.Beyim mr'ı cektirdim.Tertemiz cıktı ama ağrılarım devam ediyordu.
Bir gun seda sayanın programında İbrahim Saraçoğlunu migrenden bahsederken gördum.böyle bitkilere falanda cok inancım yoktu acıkcası.2 bitki söyledi biri biberiye,biri de aslanpençesi otu.hafif migrense biberiye,ama migren şiddetliyse ve ataklar sıksa aslanpençesi otu kullanın dedi.Denemekte fayda var dedim cunki bıkmıştım ağrılardan.
Böylece aslanpençesi kürünü uygulamaya yani aslanpençesi otu cayını içmeye başladım.başladığımda bile başım ağrıyordu düşünün.İlk hafta ağrılarım yine vardı.Sonraki hafta küre devam ettiğimde basımın bikaçgundur ağrımadığını farkettim.en guzel yanıda ağrı kesici içmemiş olmamdı.Devam eden günlerde basımın ağrısı tamamen gecti.Artık ağrımıyor,migrenden kurtuldum.ha tabiki her insan gibi ağrımıyor değil.Ama ne hastanelik oluyorum,nede cok şiddetli.Genelde adet zamanı olan biraz gergin bas ağrım oluyor ayda 1 kez falan.Aslında kürü tekrar etmem gerekiyordu.Etmediğim halde yinede cok iyiyim.baska bir bitki içiyor olmasam 2.etabınıda yapacaktım.Ama sun gercekten cok iyiyim(ama maşallah diyin lutfen olur mu:)
ağrısı olan arkadaslarım,lutfen bu kürü uygulayın.Ama hiç vazgecmeden ve aksatmadan.En fazla 3-4 hafta boyunca gunde 1 bardak içeceksiniz zaten.Tadı bile yok,su gibi bu çay.
bunyeye göre belki daha hızlı etki eder,yada kurun sonunda etki eder sanırım.Ama bu ot bir mucize.
not:Bibriyeyide denemiştim ama o hafif derecede etkili galiba.Ben aslanpençesinden fayda gördum cunki çok etkili.
Sorusu olana seve seve yardımcı olurum..