Arkadaşlar iki hafta önce sabah kulak uğultusu ve baş ağrısıyla doktora gittim, kulaklarıma baktı ve yaptırdığı işitme testi sonrası işitmemde ani kayıp olduğu görüldü. İlaç ted. ile işitme 3 gün içinde geri geldi fakat kulak uğultusu devam ediyor. Benimde bu zaman zarfında başımın tek tarafında doluluk hissi, sanki beynim çekiliyormuşcasına bir ağrım oldu. Ağrı zaman zamanda enseye iniyor, ayrıca sağ gözümün içi sanki oyuluyor ve kulağımda işitmem normal olmasına rağmen doluluk hissi var, sanki tıkalı gibi ve ağrıyor. Gözümdeki ağrıdan dolayı sanki çift görüyor gibiyim. Kulak uğultumda devam ediyor.Sizce bu şikayetler migren olabilirmi, ben ilk defa yaşıyorum bu şikayetleri. Bu arada kulak mr'ı ve işitme testi tamamen normal. Aynı şikayetleri yaşayan arkadaşlar varmı acaba. Allah daha kötü günler göstermesin ama yaşadığım şu iki hafta sanki işkence gibi. Cevaplarsanız sevinirim.
Sanırım migrenim var ama doktora gittiğimde (uzman doktora gittim beni bir yere yönlendirsin diye) sinüzit var ondan dedi gönderdi. Hangi bölüme gitmem gerektiğini kestiremiyorum. Nörologa mı başvurmalıyım? Çok sık olmuyor ama olduğunda ne yataktan kalkabiliyorum ne de ışıklı ortamde bulunabiliyorum. Çoğu zaman istifra ediyorum. Sınav kaçırdığım oldu bu baş ağrıları yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?