Migren problemim var. Sülük ve hacamat tedavisi işe yarar mı?

Soğuk kompres iyi geliyor.
Işıksız ortamda oturup, buzla desteklediğinizde en azından hafifliyor.
Bir de aslan pençesi çayı müthiş kesiyormuş ağrıyı.
Bulamadığım için deneyemedim ama siz bulursanız belki faydası olur.

Kesinlikle çin yağı öneririm

Kesinlikle çin yağı öneririm
İleri seviyede artık ağrılar annem babam eczacı çin yağı, avmigren, sandomigren kas gevşeticiler masaj aletleri, buz kompresleri, iğneler hatta serum faydasız ensemde bir ağrı başlıyor sonra başım ağrıyor, sonra gözlerim ağrıyor zor bir durum...

benmde şiddetli derecede migrenim var hacamat bir kez yaptırdım ve gerçekten rahatladım 2-3 ay ağrımadı ve tekrar yaptıracağım bu ay sülüğü bilmiyorum ama hacamatı artık migrene dayanamayacak durumda olanlar yaptırmalı. bu aradaa bi arkadaş akapunktur demiş onu da yaptrdım 2 AY HAFTADA bir iki hiç i faydası yok iğnelerin üstüne yatıyordum. hacamatta baya ağrıyor ama akapunktur gibi sürekli değil

zaten hacamatın yüzde do ksan dokuz tedavi ettiği hastalık migren arkadaşlar 3 yada 4 seansta tamamen kurtuluyorsun dayanılmayacak durumdaysa hiç düşünme birde peygamber efendimizin sünneti vücuttsa biriken kirli kanı atıyor. bence yaptırabilirsin işin ehli birine

Canım beyin filmi filan çektirdin mi? Migren olsa bu kadar tedaviye en azından ağrısı geçmesi gerekmez miydi? Allah korusun da başka birsey olmasın doktora gittin mi bununla ilgili olarak...

çok geçmiş olsun yaaa

Çok geçmiş olsun canım fazla bölgeye yaptırmamak gerekiyor o zaman demekki ya da sülük tedavisi demek ki
bende uzun yıllar migrenle ugraştım inanın hiç bişi fayda etmedi en son bi tavsiye üzerine ameliyat oldum. türkiyede tek son teknoloji ile ameliyat yapan bi yer. vip poliklinik. şuan çok şükür ki hiç bi agrı çekmiyorum. eskiden saatlerce agrı çeker uyuyamazdım agrıdan. agladığımı bilirim... dediğiniz hacemat akupunktur vs.. hepsi geçici çözümler. size de tavsiye ederim. kendinizi işin gerçekten uzmanına bırakın

Canım beyin filmi filan çektirdin mi? Migren olsa bu kadar tedaviye en azından ağrısı geçmesi gerekmez miydi? Allah korusun da başka birsey olmasın doktora gittin mi bununla ilgili olarak...
Tomografi çektirdim beyinde sorun yok illet bir hastalık baş ağrısı öfff

Dediğiniz yer sanırım istanbulda ne zaman oldunuz ne kadara mal oldu nasıl bir ameliyat acaba

Bir krem var birkaç tanıdığım onun sayesinde aylardır migren Ağrı'sı çekmediğini söyledi, çözüm olur mu bilemem tabiki

Bazı migrenden çekenler baş ağrısı için Botoks'tan şifa görüyorlar..
Avustralyada alternatif tıp uzmanı olarak çalışıyorum.

Çoğu kişiye; migren olunca veya başlarken günde 400mg riboflavin yani B2 vitaminde öneriyoruz ve şifa görüyorlar. Ve bazılarına 200 - 600mg günde magnezyum öneriyoruz. Bazılarına her ikisini öneriyoruz.

Her bünye değişik olduğu için, değişik migren nedenleri var. Tedaviyi nedenine göre seçiyoruz.

Şunlar bazıları;

Hormonla ay haliyle ilgiliyse, kara ciğeri detoks la başlıyoruz. . Tiramin içerikli yemekten olursa tiramin'den icerikli yemelerden kaçınmalarını öneriyoruz.
Bazı kişilerde histamin yüksekliği olanlarda migrende olabiliyor, bu insanlarda enzim eksikliği oluyor, ve vucutta histamin birikip değişik belirtilerden, migren dahil, çekiyorlar.
Çoğu kişi su içmeyip vucudunda kuraklık çekip baş ağrıları oluyor. Bağzılarıda her gün büyük tuvalete gitmeyip vucuttan atılması lazım olan şeyler zehire dönüyor kanda dolaşıp beyini etkiliyor.

Bitkisel olarak çoğu kisiye bilimsel adı Tanecetum parthenium bitkisi öneriyoruz. Türkçe adı pire otuymuş (google'a şimdi baktım).
Türkcem iyi deyil kusura bakmayın .

Ben sizde garantili çözümü biliyorum diyorum, isteyen özel mesaj atabilir...
Bu arada böyle yazmak yasak mı bilmiyorum, yasaklamadan önce uyarın lütfen :)

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Kusura bakmayın ama migren ameliyatının reklamını yapmayın burda , günahtır insanların hayatlarıyla , sağlıklarıyla ve Ümit’leriyle oynamayın !
Migren Ameliyatı olmak gibi en büyük hatayı yapan biri olarak lütfen arkadaşlar sizi ameliyata teşvik eden insanlara inanmayın benim gibi , hepsi yalan hepsi dolan migren Ameliyatı kendinize yapabilirceginiz en büyük zülümdür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…