Evet belli bi yer var kafan mayın tarlası oluyorgirüntü berbat sonraBaş ağrısı için hacamatı çok yere yapıştırmıyorlar ondan yaptırmalıyız o zaman
Ama sonra aylarca ağrı yok o görüntü de düzeliyorEvet belli bi yer var kafan mayın tarlası oluyorgirüntü berbat sonra(
Büyük konişmiyim ama ben yaptırmamAma sonra aylarca ağrı yok o görüntü de düzeliyor
İleri seviyede artık ağrılar annem babam eczacı çin yağı, avmigren, sandomigren kas gevşeticiler masaj aletleri, buz kompresleri, iğneler hatta serum faydasız ensemde bir ağrı başlıyor sonra başım ağrıyor, sonra gözlerim ağrıyor zor bir durum...Kesinlikle çin yağı öneririm
İleri seviyede artık ağrılar annem babam eczacı çin yağı, avmigren, sandomigren kas gevşeticiler masaj aletleri, buz kompresleri, iğneler hatta serum faydasız ensemde bir ağrı başlıyor sonra başım ağrıyor, sonra gözlerim ağrıyor zor bir durum...
bende uzun yıllar migrenle ugraştım inanın hiç bişi fayda etmedi en son bi tavsiye üzerine ameliyat oldum. türkiyede tek son teknoloji ile ameliyat yapan bi yer. vip poliklinik. şuan çok şükür ki hiç bi agrı çekmiyorum. eskiden saatlerce agrı çeker uyuyamazdım agrıdan. agladığımı bilirim... dediğiniz hacemat akupunktur vs.. hepsi geçici çözümler. size de tavsiye ederim. kendinizi işin gerçekten uzmanına bırakınÇok geçmiş olsun canım fazla bölgeye yaptırmamak gerekiyor o zaman demekki ya da sülük tedavisi demek ki
Tomografi çektirdim beyinde sorun yok illet bir hastalık baş ağrısı öfffCanım beyin filmi filan çektirdin mi? Migren olsa bu kadar tedaviye en azından ağrısı geçmesi gerekmez miydi? Allah korusun da başka birsey olmasın doktora gittin mi bununla ilgili olarak...
Dediğiniz yer sanırım istanbulda ne zaman oldunuz ne kadara mal oldu nasıl bir ameliyat acababende uzun yıllar migrenle ugraştım inanın hiç bişi fayda etmedi en son bi tavsiye üzerine ameliyat oldum. türkiyede tek son teknoloji ile ameliyat yapan bi yer. vip poliklinik. şuan çok şükür ki hiç bi agrı çekmiyorum. eskiden saatlerce agrı çeker uyuyamazdım agrıdan. agladığımı bilirim... dediğiniz hacemat akupunktur vs.. hepsi geçici çözümler. size de tavsiye ederim. kendinizi işin gerçekten uzmanına bırakın
bende uzun yıllar migrenle ugraştım inanın hiç bişi fayda etmedi en son bi tavsiye üzerine ameliyat oldum. türkiyede tek son teknoloji ile ameliyat yapan bi yer. vip poliklinik. şuan çok şükür ki hiç bi agrı çekmiyorum. eskiden saatlerce agrı çeker uyuyamazdım agrıdan. agladığımı bilirim... dediğiniz hacemat akupunktur vs.. hepsi geçici çözümler. size de tavsiye ederim. kendinizi işin gerçekten uzmanına bırakın