• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Migren kesin çözüm

ben ıkı gun once mıgren ıçın norolojıye gıttım topamax 50 dıye bır ılaç verdı bununla tedavıye başlıcaz bır ay sonra tekrar gel dedı
bakalım ne olcak ama ılacı araştırdım çok zor bır ılaç (

yıllardır 8 yıl migren hastasıyım başlangıçtan bari çektiğim acının tarifi yok zaten tanımsız ağrı deniyor ya aynen öyle artık gün aşırı acile gidip ağır ağrı kesiciler vurulunca nörolojinin ilaç tedavisine başladım sibelium ve mıgrex verdi ilk günler aşırı ağrım oldu ama şimdi iyiyim ancak nihayetinde kimyasal madde ilaç ve ben bi tarafı yaparken diğer taraflarımı da yıkacağının farkındayım kaldı ki kesin çözüm yok 6 ay dedi kullanacaksın bu ilacı ilk kutu bitmek üzere ve ben çok kararsızım 6 ay sonra kökten çözecek mi yok sorularım yanıtsız hep dr un en aksisine çattım zaten arada kaldım ne yapsam ki ilaca mı devam yoksa söğüt ağacı yaprağını sabah akşam 40 gün içersen migrenden kurtulursun diyen kayınpederımın önerisine mi uymalıyım bu hastalıkla ömür boyu yaşamak zorunda olmak istemiyorum ben ya :(

10 yıldır migrenim var.Annemde de teyzemde de, anneannemde de.Annem yaş ilerledikçe azalıyor dedi, inşallah.Ben stresli oldukça sıklığı artıyor.Ben artık kendime iğne yaparak çözüyorum olayı.Acile gitmekten de, her gün kırk türlü ilaç kullanmaktan da bıktım :43:

Aman kızlar kanmayın böyle şeylere..... Bizim gibi HERSEYDEN medet uman, bu illetten bıkmış usanmış biçarelerin bu zayıf yanlarımızı kullanmaya çalışanların tuzaklarına düşmeyin....Malesef bunu fırsat bilip durmadan, "migrene KESİN çözüm" diye ortaya sırf ticari amaç güden saçmasapan şeyler atılıyor ve malesef bazılarımızın bir anda umutlanıp umutlanıp, her defasında hayal kırıklığı yaşamasına sebep oluyor. Biz zaten yeterince yorgun düşmüş savaşçılarız, büsbütün yormasınlar iç dünyamızı ve bizi büsbütün yıpratmaya kimsenin hakkı yok !!!!

ben ıkı gun once mıgren ıçın norolojıye gıttım topamax 50 dıye bır ılaç verdı bununla tedavıye başlıcaz bır ay sonra tekrar gel dedı
bakalım ne olcak ama ılacı araştırdım çok zor bır ılaç (

oncelikle gecmis olsun.bende topamax 25mg ile tedaviye yeni basladim.konuya cevap yazali baya olmus.bi sonuc alabldinizmi kullandiginiz ilactan onu merak ettim.

benimde oğlum 16 yaşında onunda migreni tutunca çok kötü oluyor sülükleri tam olarak nereye vurdular bide yerini ögrenebilirmiyim benim bacağımda varis oluşmutu onun için kullandım sülükleri alıp evde yaptık oğluma evde yapamam

Bende 10 yılı aşkın zamandır migrenle mücadele ediyorum Allah kimseye vermesin.İki gün iyiysem iki gün ağrıyla kıvranıyorum. Ev işi yemek falan yapmayı geçtim kafamı kaldıramıyorum telefon çalsa nasıl açıcam nasıl konuşucam diye canım sıkılıyor.Ağrılarımda seneden seneye daha da şiddetleniyor. Şimdi bi de hamileyim bebek doğduktan sonra ona nasıl bakıcam diye sıkıntı ediyorum. Bende bebeği emzirmeyi bitirdikten sonra her yolu deniycem sülük, akupunktur, nöral terapi, ilaçlara tekrar başlıycam. Çocuğumun gözünde hastalıklı, yetersiz bir anne olmak istemiyorum. Benim eşimde bütün bunların para sömürüsü olduğunu düşünüyor ama çekmeyen bilemez. Denize düşen yılana sarılırmış. Kafamda hiç acaba kalmasın her yolu deneyim azıcık faydasını görürsem ne ala...

bende yaklaşık 8 ay sibelium tedavisi gördüm bu süre zarfında sanırım 2 kere kriz geçirdim baya etkili bir ilaç ama tek kötü yanı kilo aldırması ben bir 12 kilo kadar aldım , şimdide doktor bu kilo artışıo sebebi ile ilacı değiştirdi 2 haftadır topomax kullanıyorum bakalım ne olacak hanımlar

migren için uygulamadığım çözüm kalmadı. en son ise şunu yaptım (işe yarıyor) aslanpençesi otunu kaynatıp içtim.aradan 10 dakika geçtikten sonra 2 tane asprin aldım ve öldüren acıyı bitirdim.tavsiye ederim.

Aslan pencesi ,düz yapraklı aslan pencesi mi? ben o bitkiyi istanbul anadolu yakasında bir türlü bulamadım, siz nerden buldunuz?

Back