Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Migren kesin çözüm

safiyekose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
9
0
0
35
İstanbul
merhaba bayanlar migren yüzünden çektigim agrının haddi hesabı yok artık dişlerim kitlenicek dereceye geliyodum beynim uyuşuo vücudum agrıdan kasılıyodu doktora gittim hiçbirşey fayda etmedi cesaretimi toplayıp sülük tedavisine gittim ve kesin çözüm alddım bu kadarını beklemiyordum deneyin kızlar yıllarca boşuna çekmişim agrıyı..

tıbbi sülük tedavisi çok işe yaradı bende ummuyordum kansızlık sorunun yoksa bence deneyin ben gittigim yeri tavsiye ederim tertemiz ve güvenilir biryer zaten işin uzmanı

hayır aksine bu zamana kadar ilaçlara verdigim paraya deger belki 1. seansta hemen geçer seans ücreti 100 tl falandı ben gittigimde ama şunu biliyorum başka yolu yok herşeyi denedim bu agrı insanı öldürür zaten ögrendigim ve araştırdıgım birşey varki bunun çözümü yok sülük kesin çözümmüş

bende deılde esımde var bazen tutuo bas agrısı... nerde burası ayrıntılı bılgı yazar mısın?

Pek ilgilenen insan çıkmadı eğer ilgilenen varsa bu konuda gercekten yardım etmek istiyorum gittiğim yerlede konuşurum sizin icin

böyle bir şey mümkün değil. ben de migren hastasıyım ve bu bahsettiğiniz çözüm yolunun benim yıllardır araştırdığım migren sebepleri v.b. konularla uzaktan yakından hiç alakası yok. çeşitli salgı ve hormonların, çeşitli sebeplerle azalıp artmasından dolayı daralıp genişleyen beyin damarlarından, daralma esnasında kan sızıp acı sinirlerine temasına, dışardan bir uygulama olan sülük nasıl bir fayda sağlayabilir ki?

Ben evde kendim uyguladım sülüklerimi :)
Ama hiç bir faydasını görmedim, ensemden 4er tane olmak şartıyla 2 seans yaptım 1 ay arayla.Şu an hala migreni çekiyorum kurtulamadım ve nasıl kurtulacamı bilmiyorum.
Hepimize acil şifalar kızlaarr:26:

migren için uygulamadığım çözüm kalmadı. en son ise şunu yaptım (işe yarıyor) aslanpençesi otunu kaynatıp içtim.aradan 10 dakika geçtikten sonra 2 tane asprin aldım ve öldüren acıyı bitirdim.tavsiye ederim.

tabiki istanbul avrupa yakasında şehremini çok yere baktım burası çok temiz ve işin bilgin insanı var

merhaba, konunun üzerinden çok zman geçmiş ama belki görürsün. bu yöntemi ben de duydum ama güvenemiyorum. ben şehreminide oturuyorum bhsettğin yer neresei acaba tam olarak öğrenebilr miyim? birde ben biberiye çayını duymuştum. günde 3 defa içilmesi gerekiyomuş 9 dk kaynatarak. bunu deniycem. kaç yıldır çekiyorum 3 kere tedavi oldum ama 1 yıl geçmeden tekrar başlıo yıldım artık

ayy cok igrenc görünüyor tedavisi ama faydasi varsa cok iyi cünkü annemdede migren sorunu var yillardir hep aci cekiyor acaba ondada fayda edermi...

kızlar migrenim tuttu yine benimki auralı migren ne yapıcam bilmiyorum sol tarafım beni bitirdi ağrıdan kusmak istiyorum ve bi an önce kurtulmak

Elbette değil... Söz konusu o dayanılmaz migren ağrılarıysa böyle şeylerle zaman kaybetmek yazık olur. Cerrahpaşa'da ağrı merkezi var. Orada tedavisi yapılıyor. %100 çözümü yok, ama %70'e kadar başarı sağlanabiliyor. Ben bir sene tedavi oldum. Faydasını gördüm, sanırım bırakmasaydım daha da iyi bir sonuç elde edebilirdim. Ama sülük mülük gibi işlere girişmek zaman ve para kaybıdır...Bilimden ayrılmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…