Migren illeti

arkadaşlar merhaba, ranıza yeni katıldım.. şimdi sizlere birsey anlatacağım ama benimle kimse dalga gecmesin lütfen :) akciğerim ile alakalı bir sorunum vardı, doktorluk olmaktan çıkmış başka yerlerde derman aramaya gittim. sonunda denizlide bioenerji ile ilgilenen bu kişiden 11 seans aldım, akciğerim ile alakalı sorun gozle gorulur şekilde ilerleme kaydedildi. sizlere soylemek istediğim asıl konu şu, normalde migren konusunda 8 yıldır ağır ataklarım oluyordu. hele hele son 1 yılda nerdeyse 3 4 gunde bir ağır ataklarım oluyordu, goremiyor ve konuşamıyordum resmen. çok şükür 3 aydır migrenden eser kalmadı, resmen yaşadığımın farkına varmaya başladım. huseyin beye sordum migrenim için ayrı bir çalışma yaptınmı diye , onun dediği: noktasal çalışma olmaz, beden komple seanstan geçer, ve iyleşmesi gereken yerler iyleşir dedi. :) aklınıza reklam gibi gelmesin, kesinlikle bu işlere inanmayan birisiydim, fakat etkilerini gorunce çok şaşırdım. paylkaşmak istedim. zaten ilk seansı ucretsiz sonraki seanslarda 50 tl aliyor, ama çok uğraşıyor, ve kesinlikle temas yok. arkadaşlar, denizlide olanınız varsa, bir seans alın sonucta ucretsiz, ve burayada paylaşın, gercekten faydası varmı yoksa tesadufen mi iyleştim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Nette görmüştüm migren için elleri soğuk buzlu suya sokmak iyi gelirmiş diye. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…