- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Norolojikmiş bende.panik atak bipolarMigren icin alternatif olarak akupunktur tedavisi deneyebilirsiniz ignelerle. Bi kac seansta sonuc alinir. Ondan once migrenin baska bi sebebi olmadigini arastirmanizi oneririm. Ayrica emzirirken parasetamol ve brufen icerikli agri kesiciler kullanabilirsiniz
Doktora gitmediniz mi?
Tarifiniz auralı migrene benziyo ve evet auralı migrende genelde isik cakmalari,gormede bozukluk,gelin teli seklinde isik yansimalari oluyo.
Biberiye cayı iyi geliyo diye haber okumustum fakat bebeginiz varmis,doktora danismadan icmeyin.
Gecmis olsun.
Simdi bile agriyor yani.çozum bulamiyorum.tesekkur ederimPamuga kolonya ve karabiber dokun bolca. Bu pamuklari sakaklariniza koyup bit tulbent tarzi birseyle basiniza baglayin. Biraz yakar bastan soyleyeyim. Ama bayagi rahatlatiyor
Bende aynı öneriyi yazacaktım, deneyin derim. Çok geçmiş olsun.Pamuga kolonya ve karabiber dokun bolca. Bu pamuklari sakaklariniza koyup bit tulbent tarzi birseyle basiniza baglayin. Biraz yakar bastan soyleyeyim. Ama bayagi rahatlatiyor
Sigara kullanmiyorum su zaten bol icen birisiyim uykum biraz bozuk gece cok uyaniyor bebegim.5.6saat uyumuyorum toplamBende de oluyordu birkaç sene öncesine kadar. Tüm gençliğim migrenle mücadele etmekle geçti. Baş ağrım tutunca karanlık odalara kaçıp başımı ellerimin arasına sıkıştırıp yatıyordum.
Düzenli uyku, sigarayı bırakmak, bol su içmek beni çok rahatlattı. Bir de nane yağıyla masaj iyi geldi bana, bir yakınım önermişti, isterseniz deneyebilirsiniz
Evet malesef kesintisiz uyku önemli migrende. Üniversite zamanlarında vize final zamanı çok atak gelirdi bana, bir de kızımın bebekliğinde. Onun uykusu düzene girene baş ağrısı eksik olmuyor. Benim içim dışım parol olmuştu kızımın bebekliğinde :)) O yüzden Allah size de sabır versin, çünkü bir süre daha devam eder bebeğiniz varsa. Nane yağı ile masaj aklınızda bulunsun. Emzirmeye bir etkisi var mı araştırın ama mutlakaSigara kullanmiyorum su zaten bol icen birisiyim uykum biraz bozuk gece cok uyaniyor bebegim.5.6saat uyumuyorum toplam
Çok tesekkur ederim canim bebegim zaten 1yaşinda ama emiyor hala geceleri.sanirim emzirmeyi birakincayadek agrim dinmeyecekEvet malesef kesintisiz uyku önemli migrende. Üniversite zamanlarında vize final zamanı çok atak gelirdi bana, bir de kızımın bebekliğinde. Onun uykusu düzene girene baş ağrısı eksik olmuyor. Benim içim dışım parol olmuştu kızımın bebekliğinde :)) O yüzden Allah size de sabır versin, çünkü bir süre daha devam eder bebeğiniz varsa. Nane yağı ile masaj aklınızda bulunsun. Emzirmeye bir etkisi var mı araştırın ama mutlaka
Geçmiş olsunÇok tesekkur ederim canim bebegim zaten 1yaşinda ama emiyor hala geceleri.sanirim emzirmeyi birakincayadek agrim dinmeyecek
Merhaba kizlar.benim surekli migren atagim oluyor çok sık baş agrilarim oluyor işiga duyarlilik sese duyarlilik tektarafıi agriıar gorme bozukıugu dert oldu baana..migrene karşi dogal çozum varmi?emziriyorum diye ilaçta yasak.bi de sizlerde migren atagi geldiginde flash patlamasu gibi işik çakmasi oluyormu gozlerde?
Kafein tetiklemiyormu agrini?ben tetikliyor biliyorumdaCok gecmis olsun arkadasim. Benim de gorme bozuklugum yuzunden migrenim var. Demli cay ya da sade turk kahvesi iciyorum baya hafifletiyo ama emziriyomussun
Kafein tetiklemiyormu agrini?ben tetikliyor biliyorumda
Teyzem de aynı sizin gibi.Botoks uygulaması yaptıracak bi araştırın istersenizMerhaba kizlar.benim surekli migren atagim oluyor çok sık baş agrilarim oluyor işiga duyarlilik sese duyarlilik tektarafıi agriıar gorme bozukıugu dert oldu baana..migrene karşi dogal çozum varmi?emziriyorum diye ilaçta yasak.bi de sizlerde migren atagi geldiginde flash patlamasu gibi işik çakmasi oluyormu gozlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?