- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
denicemm cook tesekkurlerBir parca pamugun uzerine yarim caykasigj karabiber dokun. Uzerine pamuk kapatip kolonya dokun. Bundan uc tane hazirlayn. Alninizin ortasina ve sakaklariniza koyup tulbentle sikica baglayin. Biraz yakiyor ama iyi geliyor. Nette arastirirsaniz daha detayli anlatim bulabilirsiniz.
Benimde ayda bir hatta ikikez tutar. Genelde bu yontemle geciririm. Gecmedigi zamanlarda acilde igne olurum
limon, tatli, tuzlu, muz,buz vs hepsini dönüşümlü deniyorum ama geldiği zaman gecmiyor. Atak ortasinda agri kesici de fayda etmiyor. Ayda bi yokluyor. Tavsiyesi olan var mi?
ahahah guldurdun suan agrili halimle:)))))Doktora gittiğinde teşhisi kim koydu, nerden bilicem doğru söylediğini, kaç yıldır var, nasıl bi ağrı anlat gibi sorular sorabilir.
Ben hastaneye güneş gözlüğüyle girmiştim gecegözlüğün üstünden bakıp sence? Manyak mıyım yani demiştim? Yapmıştı iğneyi.
Tabi benim tipimden kaynaklı da sormuş olabilir soruyu bilemedim.
basta yakaladigimda iciyorum fayda ediyor bazen ama hep degil.iyide başladığını hissettiğiniz an içeceksiniz ağrı kesiciyi..
Canım sende sinüzit olmasın?Saçlarımı kurutmadiğim zaman oluyor bende de
Yorulup terlememeye dikkat edin yada terli kiyafetinizi hemen beklemeden degiştirin
Ve tabi bende viks sürüp boynuma sicak havlu koyuyorum gece yatiyorum çok iyi geliyor
Saçlarımı kurutmadiğim zaman oluyor bende de
Yorulup terlememeye dikkat edin yada terli kiyafetinizi hemen beklemeden degiştirin
Ve tabi bende viks sürüp boynuma sicak havlu koyuyorum gece yatiyorum çok iyi geliyor
basta yakaladigimda iciyorum fayda ediyor bazen ama hep degil.
Bilmiyorum ki canim dr migren dediCanım sende sinüzit olmasın?
evett buz anlik rahatlatio kafamin tepesinde oylece sonsuza kadar durabilirim. cektigim an zonkk basliyorMigren sıcagı pek sevmez diye biliyorum ben şahsen soğuk uygulayınca daha rahat ediyorum
Saç kurutmayınca fln oluyosa sıcakla geçiyosa tipik sinüzit ağrısı çünkü. Onda da çok keskin ağrılar oluyor ama bi alex parfon bi migren değilMigren sıcagı pek sevmez diye biliyorum ben şahsen soğuk uygulayınca daha rahat ediyorum
Rica ederim. Tekrar belirtmek isterim biraz yakiyor. Kime tavsiye ettiysem faydasi oldu. cilde zarar vermiyor fakat yinede arada kontrol edin belki hassas bir cilt yapiniz varsa etkilenmesin.denicemm cook tesekkurler
Kafanın ön bölümünde yoğunlaşıyor sinüzit ağrısında. Migrende bazen arka tarafında bi uyuşukluk bile hissedebiliyosun. Sen internetten bak istersen 2 ağrı arasındaki farka. Benziyolar ama aynı değiller. Benim migren teşhisimden önce başka bi doktor sinüzit teşhisi koymuştu çünkü bana.Bilmiyorum ki canim dr migren dedi
Agri oldugu zaman kalp çarpintim oluyor göz bebeklerim bile atıyor sanki
Başimi zaten bi zonklama aliyor
Bunlar bende ki belirtiler
Olabilir tsk ederim bilgilendirdigin icin araştirayimKafanın ön bölümünde yoğunlaşıyor sinüzit ağrısında. Migrende bazen arka tarafında bi uyuşukluk bile hissedebiliyosun. Sen internetten bak istersen 2 ağrı arasındaki farka. Benziyolar ama aynı değiller. Benim migren teşhisimden önce başka bi doktor sinüzit teşhisi koymuştu çünkü bana.
Ağrısız günler dilerim..Olabilir tsk ederim bilgilendirdigin icin araştirayim
Başınızın üstüne değil, direkt enseye uygulayın, baş bitimi ense başlangıcının orada bir çukur alan olur, tam oraya koyun buzu ve dayanabildiğiniz kadar tutup sonra çekin, ağrı hafifleyene kadar bunu defalarca yapabilirsiniz.evett buz anlik rahatlatio kafamin tepesinde oylece sonsuza kadar durabilirim. cektigim an zonkk basliyor
tesekkur ederim. bi sonraki atakta denicem tavsiyeleri.Başınızın üstüne değil, direkt enseye uygulayın, baş bitimi ense başlangıcının orada bir çukur alan olur, tam oraya koyun buzu ve dayanabildiğiniz kadar tutup sonra çekin, ağrı hafifleyene kadar bunu defalarca yapabilirsiniz.
Arkadaşlar yazmış vicks baş ağrılarına da iyi gelir (alerjik bir bünyeye sahip olanlar doktor tavsiyesiyle kullansa iyi olur) ağrıyan bölgeye biraz sürüp masaj yaparsanız faydasını görürsünüz.
Migren ağrısı çeken herkese çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?