migren hk.

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
limon, tatli, tuzlu, muz,buz vs hepsini dönüşümlü deniyorum ama geldiği zaman gecmiyor. Atak ortasinda agri kesici de fayda etmiyor. Ayda bi yokluyor. Tavsiyesi olan var mi?

Bendede aynı dertten var ama ne yaptıysam geçmiyo başımı koparasım geliyo o an

Yok geçmez. Ağrı kesiciyi atak geliyo gibi yaptığında almak lazım. Hissediyosun ya sağdan yada soldan hafif bi karıncalanma bişeyler. Almadıysan geçmişler olsun. 3 gün migren atağıyla uğraştığımı biliyorum. Delirecem sanmıştım. Yatıyosun kalkıyosun ağrı kusuyosun habire iğrenç bişey.. Düşman başına resmen.
Bir de uzun süren çok şiddetli atakların yoksa hastaneye gidip migrenin olduğunu atak geçirdiğini anlat. Migren için başka bi kombinasyonla iğne hazırlıyolar mis oluyo misss

yalaaan!! ay onu ben niye bilmiyorum. saol cnm

Nöroloji doktoru bana andepresan vermişti bir kutu. Onun yönergeleriyle başlayıp bitirdim. Migren tedavisinde kullanılıyor artık demişti. Çok hasta ve yorgun olduğum zamanlar haricinde atak yaşamıyorum artık çok şükür. Benim astigmat var gözümde o da migren ataklarını tetikliyormuş, gözlüğümü sürekli kullanıyorum artık. Karanlık ve sessizlik dışında bir çare bulamadım ben. Bitkisel şeyler, yiyecekler falan işe yaramıyor bende.

Migren için özel bir ağrı kesici var kutusunda yalnızca 3 hapın olduğu. Ondan başka ilaç başladıktan sonra kesmez.

karanlik sesszlik cocuklu evde hayal. o atak geldimi inan alip basimi gidesim geliyor.

karanlik sesszlik cocuklu evde hayal. o atak geldimi inan alip basimi gidesim geliyor.
Kızım öğrendi artık benim ataklarımı. O zamanlar yaklaşmıyor bana. Odaya gidip perdeleri çekip yorganın altına kapatıyorum kendimi. O an geldimi benim başımı bırakıp gidesim geliyor ama nerdee.
Herkesin ağrısının şekli, sıklığı farklı. En iyisi bir uzmana görün sen. Yeni yeni şeyler gelişiyor birde, belki sana uygununu tavsiye eden bir dr bulursun.

Bir parca pamugun uzerine yarim caykasigj karabiber dokun. Uzerine pamuk kapatip kolonya dokun. Bundan uc tane hazirlayn. Alninizin ortasina ve sakaklariniza koyup tulbentle sikica baglayin. Biraz yakiyor ama iyi geliyor. Nette arastirirsaniz daha detayli anlatim bulabilirsiniz.
Benimde ayda bir hatta ikikez tutar. Genelde bu yontemle geciririm. Gecmedigi zamanlarda acilde igne olurum

Hafif ağrı hissetmeye başladığın an ilaç içmezsen 3 4 gün sürüyor. Bende de vardı ama nasıl olduysa 2 senedir baş ağrısı kalmadı bende. Ağrı kesici iç bide duş ile soğuk suyu ayaklarına akıt. O da iyi gelir. Başka da birşey fayda etmez karanlık ve sakin bir ortam gerek geçmesi için.

yalaaan!! ay onu ben niye bilmiyorum. saol cnm
Doktora gittiğinde teşhisi kim koydu, nerden bilicem doğru söylediğini, kaç yıldır var, nasıl bi ağrı anlat gibi sorular sorabilir.
Ben hastaneye güneş gözlüğüyle girmiştim gece gözlüğün üstünden bakıp sence? Manyak mıyım yani demiştim? Yapmıştı iğneyi.
Tabi benim tipimden kaynaklı da sormuş olabilir soruyu bilemedim.

Annemde var agrisinin başlıcanı anladığı zaman aldığı ilaç var .Başlamadan önce ve 1 tanede sonra alıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…