- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
limon, tatli, tuzlu, muz,buz vs hepsini dönüşümlü deniyorum ama geldiği zaman gecmiyor. Atak ortasinda agri kesici de fayda etmiyor. Ayda bi yokluyor. Tavsiyesi olan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of aynenBendede aynı dertten var ama ne yaptıysam geçmiyo başımı koparasım geliyo o an
yalaaan!! ay onu ben niye bilmiyorum. saol cnmYok geçmez. Ağrı kesiciyi atak geliyo gibi yaptığında almak lazım. Hissediyosun ya sağdan yada soldan hafif bi karıncalanma bişeyler. Almadıysan geçmişler olsun. 3 gün migren atağıyla uğraştığımı biliyorum. Delirecem sanmıştım. Yatıyosun kalkıyosun ağrı kusuyosun habire iğrenç bişey.. Düşman başına resmen.
Bir de uzun süren çok şiddetli atakların yoksa hastaneye gidip migrenin olduğunu atak geçirdiğini anlat. Migren için başka bi kombinasyonla iğne hazırlıyolar mis oluyo misss
aa hic bilmiyodum onu da yazdim bi kenaraVicks krem alıyorum eczaneden şakaklarıma enseme bolca sürüp buz koyuyorum baya rahatlatıyor
karanlik sesszlik cocuklu evde hayal. o atak geldimi inan alip basimi gidesim geliyor.Nöroloji doktoru bana andepresan vermişti bir kutu. Onun yönergeleriyle başlayıp bitirdim. Migren tedavisinde kullanılıyor artık demişti. Çok hasta ve yorgun olduğum zamanlar haricinde atak yaşamıyorum artık çok şükür. Benim astigmat var gözümde o da migren ataklarını tetikliyormuş, gözlüğümü sürekli kullanıyorum artık. Karanlık ve sessizlik dışında bir çare bulamadım ben. Bitkisel şeyler, yiyecekler falan işe yaramıyor bende.
“Düzenli” biberiye çayı.
Kızım öğrendi artık benim ataklarımı. O zamanlar yaklaşmıyor bana. Odaya gidip perdeleri çekip yorganın altına kapatıyorum kendimi. O an geldimi benim başımı bırakıp gidesim geliyor ama nerdee.karanlik sesszlik cocuklu evde hayal. o atak geldimi inan alip basimi gidesim geliyor.
Mentollü ve soğuk tuttuğu için hem bulantıya iyi geliyor hemde ağrıyı en aza indiriyor ben böyle baya rahatlıyorum görümcem de bende öğrendi azıcık basımız ağrısa vicks almaya hemen evde şu an 3 kutu stok yapıldıaa hic bilmiyodum onu da yazdim bi kenara
bu atagin gelmedgni hayal etmek bile guzel. gidicem tsekkur edermAtağın gelmemesi icin bircok ilac kullanılıyor. Nöroloji doktoruna başvurursanız ilac tedavisi düzenleyecektir.
Doktora gittiğinde teşhisi kim koydu, nerden bilicem doğru söylediğini, kaç yıldır var, nasıl bi ağrı anlat gibi sorular sorabilir.yalaaan!! ay onu ben niye bilmiyorum. saol cnm