Migren hastaları yardım?

Kızlar hepinize cokk cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah. Bizim kiracı kadın da vardı kadın bayılıyordu hastaneye kaldırıyorlardı. Kesin bı tedavisi yokmu boyle cok zor olur hayat

Bana ilaçta fayda etmiyor ağrı başladıysa ayila bayıla 1 2 gün cekiorm yapcak bişey yok
Ankarada isen lokman hekim hastanesinde bi tedavi uyguluyorlar 2 tane çubuk ucunda ilaç olan burun deliklerinize yerleştiriyorlar.Ben annemi götürmüştüm şuan aç kalmadığı sürece atak geçirmiyor dikkat ediyo kendine.Ya da botoksu bi araştırın derim.

Söylediğiniz hastanede tanıdığım doktor var oda akupunktur tavsiye etti bende şuan arastryrm birine karar vercem dediklerinizide sorcm mutlaka sagolun

magnezyum konusunda araştırıp okuyun . Ben fibromiyalji ağrılarından yürüyemez duruma gelmiştim aynı zamanda şiddetli migren. Uzun araştırmalarımın sonunda magnezyum almaya başladım ve kısa sürede düzeldim. magnezyum mucizesi adı altında kitap var onuda okudum. Benim için gerçek bir mucize oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…