• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migren hastaları yardım?

Bu hastalık benı tükettı kızlar içinizde agır migren hastaları varmı? Kriz gelınce ne yapıyorsunuz?
Dün gece bi atak geçirdim.Allah kimseye vermesin.Hicbir cozumu yok.Bütün ışıkları kapattım sessiz bi odaya geçtm.Sonra hatırlamıorm.Sabah uyandigimda sarhoş gibiydim; (

Dün gece bi atak geçirdim.Allah kimseye vermesin.Hicbir cozumu yok.Bütün ışıkları kapattım sessiz bi odaya geçtm.Sonra hatırlamıorm.Sabah uyandigimda sarhoş gibiydim; (

Artık dayanamıyorum ya :( aynı durum söz konusu aşırı migde bulantısı ve kusma yanında eşlık dıyo

Sıcak bir duş iyi gelir. Karanlık odada sessiz birşekilde uyuyabilirsen o da etkili.

Bu hastalık benı tükettı kızlar içinizde agır migren hastaları varmı? Kriz gelınce ne yapıyorsunuz?
benim nirmalde ayda 3 kez falan tutar migren im 3 ay her hafta yaşadım ve en az 3 gün ensem taş gibi oluyor yerlere yatiyordum Meğer günde anca bir bardak su icmisim o dönem arkadaşım susuz kalmanın migreni tetikledigini söyledi günde 10 bardak su içiyorum 2 ayda bir guvrndigim birine hacamat yaptırıyorum çok şükür olsa bile süründurmuyor artik

Back