- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi deryadeniz-99
Bu hastalık benı tükettı kızlar içinizde agır migren hastaları varmı? Kriz gelınce ne yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece bi atak geçirdim.Allah kimseye vermesin.Hicbir cozumu yok.Bütün ışıkları kapattım sessiz bi odaya geçtm.Sonra hatırlamıorm.Sabah uyandigimda sarhoş gibiydim; (Bu hastalık benı tükettı kızlar içinizde agır migren hastaları varmı? Kriz gelınce ne yapıyorsunuz?
Dün gece bi atak geçirdim.Allah kimseye vermesin.Hicbir cozumu yok.Bütün ışıkları kapattım sessiz bi odaya geçtm.Sonra hatırlamıorm.Sabah uyandigimda sarhoş gibiydim; (
İstediğin kadar ışığı kapat ıssız oda da yat. O zonklama hiç bir şey fayda etmiyor
Benim midem bulanmıo.Lakin gözümden tut enseme kadar ağrısı vuruyor.Işıktan asiri derecede rahatsiz oluorm ole oldugunda.sonra zonklaya zonklaya uyumaya calisiorm.Cidden kötu.Artık dayanamıyorum ya aynı durum söz konusu aşırı migde bulantısı ve kusma yanında eşlık dıyo
İlaç kullanıyor musunuzYıne bıraz ıyı gelıyo ama artık bıktım gercekten dayanacak gücüm kalmadı ben asırı derecede kusuyorum bıde yokmu bir cozumu
İlaç kullanıyor musunuz
Sıcak bir duş iyi gelir. Karanlık odada sessiz birşekilde uyuyabilirsen o da etkili.
benim nirmalde ayda 3 kez falan tutar migren im 3 ay her hafta yaşadım ve en az 3 gün ensem taş gibi oluyor yerlere yatiyordum Meğer günde anca bir bardak su icmisim o dönem arkadaşım susuz kalmanın migreni tetikledigini söyledi günde 10 bardak su içiyorum 2 ayda bir guvrndigim birine hacamat yaptırıyorum çok şükür olsa bile süründurmuyor artikBu hastalık benı tükettı kızlar içinizde agır migren hastaları varmı? Kriz gelınce ne yapıyorsunuz?