migren atağı

oyy oyyy.. öyle şeyler saymışsınız ki arkadaşlar valla birinden kaçsam diğerine yakalanırım. masa başı işim var. tuvalete giderken bile telefon cebimde gidiyorum. olmadığım an aranabiliyorum. genel de kalkmıyorum işte. maalesef az uyuyorum. sabah işe gel akşam eve git. yemek bulaşık oğlanla ilgilen çamaşır yıka ortalığı topla vakit nasıl geçmiş anlamıyorum. sevindiğimde ağlama gelir üzüldüğümde ağlama gelir. stresli bir aileye de sahibim maalesef. Allah yokluklarını göstermesin inş yine de. ama bunlarla yaşamaya alışmıştım ki dün 30 dakikalık güneş ışığı beni yerle bir etti. inş hepimiz için tıp bir çözüm bulur da şu illetten kurtuluruz. havuç suyu demiş bir arkadaş deneyim ben. en azından zararı dokunmayacak günlük yenilen bir gıda.

1 ay boyunca taze sıkılmış havuç suyu içmek iyi geliyormuş geçen annem anlatıyordu migreni olan bı kızla konuşmuş kız anlatmış silip attı migreni benden demiş bence denemekte fayda var

yaa çok şaşırdım kesinlikle deneyeceğim. katı meyve sıkacağım yok ama dışarda içerim hem keyif yapmış olurum az. inş işe yarar .

migrenin atak önleyici tedavisi var hergun ılac alıosun onu denediniz mi

yani hergün ilaç içmek bana mantıklı gelmiyor. yani ona bağımlı yaşayacağım. gelgör ki bebek de istiyorum. o yüzden daha doğal çözümler olur inş.

öyle mi çok kötüymüş yan etkisi. ben de kullanmam onu.

Migrenim yok ama bir yerde okumustum.. Denize bir kac dalis yapilacakmis.. Tuzlu su temizliyormus.. Bayadirda oluyor okuyali, nerde okudugumuda hatirlamiyorum.. Bir arastir derim..

Bir de yurtdışında bir arkadaşım vardı
O böyle doğal şeylerle falan ilgiliydi
Nane esansı mı bir şey demişti onu sürmüştü şakaklarıma benim yanımda hap yokken
İyi gelmişti bak o da hatırlıyorum

Migrenim yok ama bir yerde okumustum.. Denize bir kac dalis yapilacakmis.. Tuzlu su temizliyormus.. Bayadirda oluyor okuyali, nerde okudugumuda hatirlamiyorum.. Bir arastir derim..

olabilir. iyi derler zaten denize kafa batırıp çıkarırlardı küçükken. büyüdükçe tiksindim ben. hiç başımı değdirmiyorum. bu yıl denemeliyim onu. saolun.

her gün eşime kafayı ovduruyorum zaten. bir de naneli deneyim. hiç katlanılacak gibi değil meret. havuç suyu, nane yağı, denize kafa gömmek çıkardığım sonuç burdan. zararlı şeylerde değil sıradan. inş işe yararlar. saolun.

olabilir. iyi derler zaten denize kafa batırıp çıkarırlardı küçükken. büyüdükçe tiksindim ben. hiç başımı değdirmiyorum. bu yıl denemeliyim onu. saolun.
Google da baktim daha demin yanlis bilgi vermim diye, deneyip yorumlarda var. Sonuclarin iyi geldini. Daldirip cikarma kafani, icinde yuzecekmisin ki o sular gircekmis icine baya.. Sinusit olanida yazmis , baya dalmis kulaklarim agrisiya kadar diye sonra yatiginda yastina mikroplarin aktigi gormus yani sarı renk gormus.. Her sene yaparmis ve faydasini gormus.. Kulaklarin agrisiya kadar dalmakta ne bilim onuda fazla uygun gormedim cunku bu seferde kulaklarinizdan olursunuz.. Sen en iyisi icinde yuz nefesini nereye kadar tuta bilirsen..

aynen kulakları ağrıtmak da kaş yapayım derken göz çıkarmaya dönebilir. saniyelik nefesler tutulabilir.

Migren botoksu deneyen var mı bende de şiddetli ataklar kusma olmadan bitmeyen kabus gibi 2 gün herşeyi denedim azalmıyor en ufak bir açlık veya fazla stres hemen tetikliyor doktor doktor gezmekten çok yorulmuş durumdayım.

Annem hem hidrosefalli hem migren hastası. Fakat onda şant var 10 yılı aşkın süredir migreni tutunca mahvoluyor her istediği ilacı da alamıyor uyuyor sürekli oda uyuyabilirse tabi çok zorlanıyor lütfen hidrosefaliyi ihmal etmeyin kontrollerinizi aksatmayın

Birde idrar kaçırma en son aşamada oluyor şuan ayaktasınız hamdoslun denge kaybına dikkat edin çevrenizde uyaranlar olursa dikkate alın çünkü siz bunu farketmeyebilirsiniz 7 yaşımdan beri annemle bu süreçleri ezberlediğim için Allah evlatlarınızın başında daim etsin sizi ve herkesi

Siz bıtoksu falan denediniz mi?

Merhaba Arkadaşlar,

Bende 31 yaşındayım. Senelerdir migreni çekiyorum.
Stres, üzüntü, hava değişimi vs. tetikliyor maalesef
Migren tuttu mu çıkarmadan geçmiyor. İlla o safra çıkacak

Gün içinde migrenimin tutacağını hissediyorum ve hemen ilaç alıyorum :)
Hatta çevremdekiler gülüyor. Nasıl ya nasıl anlıyorsun diyenler oluyor
Belki sizlerde anlıyorsunuzdur
Ama gece uykuda da yakalanabiliyorum. işte o zaman maalesef hastanelik oluyorum.
Serum takıp iğne yapıyorlar. Birde sakinleştirici yapıyorlar

Birde arkadaşlar migreniniz tuttuğunda soğuk suyla başınızı yıkayın gerçekten çok iyi geliyor...

kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…