- 9 Ocak 2012
- 15.004
- 28.866
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
migren için olan agri kesicilerden içerek yat.migren bende de var ama işin içine hidrosefali de girince nasıl oluyor bilemiyorum.
doktorun var mı özel olarak göründüğün ondan tavsiye alsan mesela?
ben kriz anlarında malesef ki çok ağrıyı geçirecek yola gitmiyorum da manyak mıyım nedir, kendimi mümkün olduğunca zifiri karanlıkta bırakıp o ağrıyı çekiyorum.
migren için olan agri kesicilerden içerek yat.
daha kolay atlatirsin.ancak sıradan agri kesiciler kullanmak bir dahaki atağın daha şiddetli olmasına neden oluyormuş.
cok geçmiş olsun
migren bende de var ama işin içine hidrosefali de girince nasıl oluyor bilemiyorum.
doktorun var mı özel olarak göründüğün ondan tavsiye alsan mesela?
ben kriz anlarında malesef ki çok ağrıyı geçirecek yola gitmiyorum da manyak mıyım nedir, kendimi mümkün olduğunca zifiri karanlıkta bırakıp o ağrıyı çekiyorum.
geçmiş olsun..
bende de var malesef.ve benimki hafif bulantı eşlik ettiği için istifra boyutuna geçemiyorum.oyuzden tek çözümü ilaç içip karanlık odada uyumakta buluyorum
bir dönem biberiye çayı ictim.saracoglunun kurleru var netten bakarsanız.orda görürsünüz.bir kac bitki çayı var iyi gelen.
onun dışında benim tespitlerim en başta stres üzüntü ani hava değişimleri fazla bahartli yiyecekler gürültülü ortam uykusuzluk veya fazla uyku hepsi tetikliyor atagi. tekrar geçmiş olsun
Tedavisi yok malesef en azından ben gittiğim doktorlarda bulamadım
Mide bulantısı oluyor bende ne yersem çıkarıyorum ancak öyle geçiyor
Geçenlerde bir diyetisyen migren ataklarının bazen gulüten içeren besinlerden kaynakanabileceğini konuşuyordu
dilersen bir araştır
geçmiş olsun
hidrosefalinin tek çözümü ameliyat. o da riskli olduğu için doktorum şimdilik uygun görmedi. 3 belirti saydı alta kaçırma, bunama, denge kaybı olmadan gelme diye. zira o ameliyatta beyin çökebilir, beyin kanaması geçirebilirim, şant vücuda uyum sağlamazsa 20 kere operasyon geçirebilirim gibi. işte migrenle ortak yanı denge kaybı gibi ama başkada olabilir.
ben acilde serum alıyorum, işte çıkarıyorum , biraz da uyuyabilirsem hafif toparlıyorum. küçük çocuğum var en çok ona üzülüyorum. rezil oluyor hastanede. dün onlara siz dışarda bekleyin ben gidip takılıp geleyim serumu dedim. uyumuşum telefon sesine kalktım o derece.
bende 6 ay ilaç tedavisi gördüm.6 ay çok rahattim.ayda bir felan tutuyordu o da çok hafif.ilaci bıraktım 6 ay sonra.laktasyon sürecindeyim hala canım, o yüzden çok fazla ilaç kullanmak yanlısı değilim.
migren çayı migren taşı falan artık yapabildiklerim.
evet arkadaşlar migren atağı yaşayan ve bunu önlemek amacıyla çözüm bulan var mı??
ben hidrosefali ve migren hastasıyım. migrenim tutunca hidrosefalim atağa geçti sanıyorum. psikolojim bozuluyor. hidrosefali bilmeyenler için söyleyim, kafa içindeki suyun fazlalığı. tedavisi şant denen beyne takılan hortum. yani sıkıntılı bir süreç. her ağrıda hidrosefalim diye panik atak yaşıyorum. acile gidip serum ağrı kesici afedersiniz kusma olmadan geçmiyor illet migren.
gün içinde yapabileceğim önleyebileceğim şeyler var mıdır?? yani ada çayı iyi geliyor, tarçın iyi geliyor diyebileceğiniz bir şey var mı?? valla benim en büyük dertlerim arasında bu var. o yüzden buraya açtım konuyu. ben eşim en çok da çocuğum etkileniyor gece acillerde.
ahh yaa o kadar zor ki, geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle yardımcın olsun.
yorum fazlalığı yapmayayım ben arada madem. faydalı yorumlar gelir inşallah...
geçmiş olsun tekrar...
bende 6 ay ilaç tedavisi gördüm.6 ay çok rahattim.ayda bir felan tutuyordu o da çok hafif.ilaci bıraktım 6 ay sonra.laktasyon sürecindeyim hala canım, o yüzden çok fazla ilaç kullanmak yanlısı değilim.
migren çayı migren taşı falan artık yapabildiklerim.
Canım benim, bende de migren var bir çok defa bende acillik oldum,ben çözüm yolu olarak başım hafif ağrıdığında hemen ağrı kesici almakta buldum.ağrı kesici içmeyince migren ağrısı ilerliyor ve mide bulantısı oluşuyor bu durumda da ilaç içemiyorum, çünkü içince mide bulantısı ile istifra ediyorum.
Tek çözüm hafif baş ağrısı yasadığında ağrı kesici alacaksın başka yol bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?