• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİGREN AMELİYATI OLANLAR YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARI PAYLAŞALIM LÜTFEN

mrb arkadaşlar benim migren ameliyatımın üstünden 2yıl geçti fakat ataksız geçirdiğim bir ayım bile olmadı bir yıl sonra ufuk beyle görüşmeye gittim alın ve şakak bölgeme migren botoksu uyguladı sağolsun dr ve eşi çok iyiler ilgililer ama bende bu tedaviler etkili olmadı botoksta ağrımı geçirmedi ardından hacamat yaptırmaya karar verdim her ne kadar korksamda tüp bebek transferim olacağı için gebelikte atak yaşamaktan korktuğum için gözümü kararttım ve hacamat yaptırdım transferimin ertesi günü migrenim tuttu fakat parolla geçiştirebildim bu benim için sevinç vericiydi ama maalesef tüp bebek sonucum negatif oldu migren şiddetinde ve atak sayısında azalma oldu ama tam geçirmedi yine ilaç içmeye devam ettim ardından iğneli akapunktura başladım 16 seans gittim akapunkturda biraz rahatlattı eskiden atak sayım ayda 6 kere ise artık 3kere olmaya başladı 2. tüp bebek transferi öncesinde özel kliniği olan bir nöroloji doktoruna 31 bölgeden uygulanan migren botoksu yaptırmak istedim dr muayene etti nasıl tedaviler uygulandığını sordu, bende ameliyat bile olmama rağmen atak yaşadığımı migren ilacı almadan geçmediğini söyledim, sen hiç ilaç tedavisi görmemişsin hep ağrıyı anlık geçiştirmeye çalışmışsın dedi reflekslerime baktı dış uyaranlara çok tepkilisin dedi bana iki aylık bir ilaç tedavisi önerdi botoksun bende etkili olmayacağını söyledi 4 ampul iğne reçeteli bir ilaç ve bi şurup formunda antidepresan yazdı 1 aydır kullanıyorum sadece 1 atak geçirdim ama ilacı bırakınca etkisi ne olacak merakla bekliyorum sizinle yine paylaşıyor olacağım merak ettiklerinizi sorun arkadaşlar özelden yanıtlarım
@strongberry @Seren01nl @freelander123 @ Zeytinhnn @mai21 @karlarprensi @dramatik @aycaozturk

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben kendimi bildim bileli bu migren agrılarıyla uğraşıyorum , bundan 2,5 sene önce migren ameliyatını duydum ve bir müttet araştırdıktan sonra çektiğim bu çileye artık Allahım dur dedi migren Ameliyatı çıkardı karşıma sandım ve ameliyat oldum , 2,5 sene olmasına rağmen hayatımın en büyük hatasını yapmış olduğumu öğrendim , 5 noktamdan ameliyat olum 5000€ verdim ve inanılmaz acılar cektim 1,5 sene sadece sırt üstü ve oturur pozisyonda yatabildim , Allah düşmanıma vermesin çektiğim acıları anlatmam mümkün değil , bana Dr kesinlikle agrı kesici kullanmayacaksın dediği için migren ataklarımda agrı kesicide almadım günlerce resmen işkence cektim şu an eski günlerimi arıyorum , ha unutmadan ameliyat olduğum bölgelerimde şaşagımdaki ensemdeki saç diplerim de bile çöküntüler oluşması estetik bir işkence benim icin diyeceğim o ki migren Ameliyatı size Ümit gibi görünmes ! Sadece ve sadece para tuzağı Allahım bütün hastalara ve bu acıyı çeken bizlere de acil şifa versin ..

Bende olalı 3sene oldu bu migren ameliyatını ,Ali Murat SONEL e oldum üstelik iki kez üst üste oldum çok pişmanım kızlar kimse olmasın bu ameliyatı şakak kısımlarım içe doğru çöktü ,ve 3yıl geçmesine rağmen hala ödemler yeni ameliyattan çıkmış gibi beni dahada kötü etti asla olmayın ,ödemi olanlarada şunu söylüyorum hemen hacamat yaptırın bu pazar yaptırdım şükürler olsun ödemli uyuşuk alanlara his gelmeye başladı tüm ödem gidene kadar yaptırmaya devam edicem Allah bizi korusun o dolandırıcılardan

Bende olalı 3sene oldu bu migren ameliyatını ,Ali Murat SONEL e oldum üstelik iki kez üst üste oldum çok pişmanım kızlar kimse olmasın bu ameliyatı şakak kısımlarım içe doğru çöktü ,ve 3yıl geçmesine rağmen hala ödemler yeni ameliyattan çıkmış gibi beni dahada kötü etti asla olmayın ,ödemi olanlarada şunu söylüyorum hemen hacamat yaptırın bu pazar yaptırdım şükürler olsun ödemli uyuşuk alanlara his gelmeye başladı tüm ödem gidene kadar yaptırmaya devam edicem Allah bizi korusun o dolandırıcılardan

Çok geçmiş olsun , Allah yardımcımız olsun o sahtekar tüccar kılıklı doktorlarıda Allah’a havale ediyorum , kendimede çok kızıyorum neden daha fazla araştırmadım doktorun konuşturduğu insanlara kandım

Merhaba arkadaşlar ben kendimi bildim bileli bu migren agrılarıyla uğraşıyorum , bundan 2,5 sene önce migren ameliyatını duydum ve bir müttet araştırdıktan sonra çektiğim bu çileye artık Allahım dur dedi migren Ameliyatı çıkardı karşıma sandım ve ameliyat oldum , 2,5 sene olmasına rağmen hayatımın en büyük hatasını yapmış olduğumu öğrendim , 5 noktamdan ameliyat olum 5000€ verdim ve inanılmaz acılar cektim 1,5 sene sadece sırt üstü ve oturur pozisyonda yatabildim , Allah düşmanıma vermesin çektiğim acıları anlatmam mümkün değil , bana Dr kesinlikle agrı kesici kullanmayacaksın dediği için migren ataklarımda agrı kesicide almadım günlerce resmen işkence cektim şu an eski günlerimi arıyorum , ha unutmadan ameliyat olduğum bölgelerimde şaşagımdaki ensemdeki saç diplerim de bile çöküntüler oluşması estetik bir işkence benim icin diyeceğim o ki migren Ameliyatı size Ümit gibi görünmes ! Sadece ve sadece para tuzağı Allahım bütün hastalara ve bu acıyı çeken bizlere de acil şifa versin ..
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?

Ben ameliyat oldum Aralık 2017’de. Şu an hiçbir faydasını görmedim daha, aksine gerilim tipi başağrılarım arttı. Omuz ve ensemden başıma vuruyor. Ameliyat çok zormuş hakikaten.

Umarım düzelirim. Herkese çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, hangi doktara yaptırdınız ameliyatı?

Merhaba; Annem de Tayfun türkaslana 2,5 sene önce aneliyat oldu ensesinden. Ve boynunun iki tarafındanyumruk kadar çukurlar oluştu. Gözümün önünde eriyor. Baş ağrılarına bir de boyun ağrıları eklendi. Kafasını dik tutamıyor ve sürekli kas geliştirici bir alet bağlayıp kaslarını çalıştırmak zorunda kalıyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Tayfun bey başlarda ilgili gibi göründü ama sorunu düEltemeyince telefonlarımıza dahi çıkmaz oldu. Siz bu çökmeler ile ilgi doktorunuzla görüştünüz mü bir açıklama yapabildi mi?

Merhaba; Annem de Tayfun türkaslana 2,5 sene önce aneliyat oldu ensesinden. Ve boynunun iki tarafındanyumruk kadar çukurlar oluştu. Gözümün önünde eriyor. Baş ağrılarına bir de boyun ağrıları eklendi. Kafasını dik tutamıyor ve sürekli kas geliştirici bir alet bağlayıp kaslarını çalıştırmak zorunda kalıyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Tayfun bey başlarda ilgili gibi göründü ama sorunu düEltemeyince telefonlarımıza dahi çıkmaz oldu. Siz bu çökmeler ile ilgi doktorunuzla görüştünüz mü bir açıklama yapabildi mi?

Aynı şekilde benimde hem ensemde hemde şakaklarında çökmeler oldu ve ameliyatdan sonra çok şitdetli boyun , omuz agrıları cekiyorum doktora bu çökmelerin beden oldugunu sorduğumda oralardan yağ aldıklarını söyledi

Migren ameliyatı olmalı düşünüyorum ama korkuyorum gerçekten ataklarım çok kotu ve dayanamıyorum yapıp memnun kalan yokmu gerçekten ya

Migren ameliyatı olmalı düşünüyorum ama korkuyorum gerçekten ataklarım çok kotu ve dayanamıyorum yapıp memnun kalan yokmu gerçekten ya
Bende oldum ve tavsiye etmiyorum. Çok meşakkatli ve pahalı. Ve sonuç yine başa dönüş. O parayla farklı tedavi yöntemleri denemenizi tavsiye ederim.

Back