mrb arkadaşlar benim migren ameliyatımın üstünden 2yıl geçti fakat ataksız geçirdiğim bir ayım bile olmadı bir yıl sonra ufuk beyle görüşmeye gittim alın ve şakak bölgeme migren botoksu uyguladı sağolsun dr ve eşi çok iyiler ilgililer ama bende bu tedaviler etkili olmadı botoksta ağrımı geçirmedi ardından hacamat yaptırmaya karar verdim her ne kadar korksamda tüp bebek transferim olacağı için gebelikte atak yaşamaktan korktuğum için gözümü kararttım ve hacamat yaptırdım transferimin ertesi günü migrenim tuttu fakat parolla geçiştirebildim bu benim için sevinç vericiydi ama maalesef tüp bebek sonucum negatif oldu migren şiddetinde ve atak sayısında azalma oldu ama tam geçirmedi yine ilaç içmeye devam ettim ardından iğneli akapunktura başladım 16 seans gittim akapunkturda biraz rahatlattı eskiden atak sayım ayda 6 kere ise artık 3kere olmaya başladı 2. tüp bebek transferi öncesinde özel kliniği olan bir nöroloji doktoruna 31 bölgeden uygulanan migren botoksu yaptırmak istedim dr muayene etti nasıl tedaviler uygulandığını sordu, bende ameliyat bile olmama rağmen atak yaşadığımı migren ilacı almadan geçmediğini söyledim, sen hiç ilaç tedavisi görmemişsin hep ağrıyı anlık geçiştirmeye çalışmışsın dedi reflekslerime baktı dış uyaranlara çok tepkilisin dedi bana iki aylık bir ilaç tedavisi önerdi botoksun bende etkili olmayacağını söyledi 4 ampul iğne reçeteli bir ilaç ve bi şurup formunda antidepresan yazdı 1 aydır kullanıyorum sadece 1 atak geçirdim ama ilacı bırakınca etkisi ne olacak merakla bekliyorum sizinle yine paylaşıyor olacağım merak ettiklerinizi sorun arkadaşlar özelden yanıtlarım
@strongberry @Seren01nl @freelander123 @ Zeytinhnn @mai21 @karlarprensi @dramatik @aycaozturk
@strongberry @Seren01nl @freelander123 @ Zeytinhnn @mai21 @karlarprensi @dramatik @aycaozturk
Son düzenleme: