MİGREN AMELİYATI OLANLAR YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARI PAYLAŞALIM LÜTFEN

mai21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
5
1
86
56
Migren meliyatı olalı 7 ay oldu 3 noktadan ameliyat oldum (Ense, Şakak ve Alın bölgesi) hala ameliyat olduğum bölgelere yatamıyorum.- Evet migren ağrılarımda azalma oldu ama saçımı tarayamıyorum ameliyat olduğum sağ tarafıma dokunamıyorum çok acıyor eskisi kadar sık migrenim tutmuyor fakat gerilime karşı hassasiyetim arttı, gerildiğim zaman migrenim tetikleniyor ve maalesef 2 tane migren ilacı almazsam geçmiyor. ameliyat bölgesindeki uyuşmalar çözülüyor o yüzden dokunamıyorum bile doktorum 1 yıl hatta 1,5 yıl sürebilir dedi bende bekliyorum benimle benzer süreç yaşayan hastalar varsa yazarsa sevinirim sürecin doğal olduğunu bilmek bana moral olabilir çünkü bazen acaba ameliyet başarılı olmadımı diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah Şifa Versin İnşallah . Size bir sorum olacaktı bu ameliyatı olmadan çnce burnunuzun içinden değişik kokular geliyormuydu? Yani böyle yanıksı ve değişik bir koku ? Son zamanlarda bende sıkca olmaya başlafı migrenden mi diye internete baktım ama bir de size soru sorayım dedim

bende kokuya karşı hassasiyet vardı ama bahsettiğiniz gıbi bir rahatsızlık yaşamadım.

Merhaba, bende migren ameliyatı oldum konu ile ilgilenen pek kimse olmadığı için size özelden msj yazdım

Merhaba, bende migren ameliyatı oldum konu ile ilgilenen pek kimse olmadığı için size özelden msj yazdım
merhaba mai21 e özel mesaj yazdım ama sanırım aktif değil full migren hastasıydım ve ocak 2017 de ameliyat oldum sizinle özelden görüşme imkanım olursa cok sevinicem umarım mesajımı görür ve bana dönersiniz birtakım sorunlar yaşıyorum ve gerçekten bu ameliyatı geçirmiş birileri ile konuşmam gerekiyor inşallah mesajımı görür ve bana dönersiniz sevgiler

merhaba mai21 e özel mesaj yazdım ama sanırım aktif değil full migren hastasıydım ve ocak 2017 de ameliyat oldum sizinle özelden görüşme imkanım olursa cok sevinicem umarım mesajımı görür ve bana dönersiniz birtakım sorunlar yaşıyorum ve gerçekten bu ameliyatı geçirmiş birileri ile konuşmam gerekiyor inşallah mesajımı görür ve bana dönersiniz sevgiler

Şikayetleriniz hala devam ediyormu bende aynı sıkıntılar var deli edicek beni bu acı

Merhaba ameliyat kolay gibi anlatılsada benim için zor bi süreçti 3haftada toparlanabildim benim şakaklar ve enseden de ameliyatım olduğu için ne tarafa yatsam ağrı çekiyordum şişlikler ödemler dikiş ağrıları ensede gerginlik hissi falan olmuştu inşallah diz yaşamazsınız benim gibi şimdiden geçmiş olsun

Ben ameliyat oldum Aralık 2017’de. Şu an hiçbir faydasını görmedim daha, aksine gerilim tipi başağrılarım arttı. Omuz ve ensemden başıma vuruyor. Ameliyat çok zormuş hakikaten.

Umarım düzelirim. Herkese çok geçmiş olsun.

Merhaba çok geçmiş olsun ameliyatın zor olduğununu söylemiştim bende ameliyat sonrası ataklar yaşayınca şok olmuştum bide migren ilacını son kez alıp ameliyatla kurtulucam artık diyodum ama 1yıl geçti her ay migren ilacı almaya devam ettim ameliyat sonrası sıfır atak diyenlere de hiç inanasım gelmiyor benim adet migrenim çok şiddetli oluyor bikaç ay önce migren botoksu da yaptırdım o da pek bi işe yaramadı maalesef siz hangi dra ameliyat olmuştunu

Ufuk Askeroğlu. Zaman içinde iyileşenler de oluyormuş. Umarım ben o gruba giriyorumdur. Omuz ve bıyun ağrısı çekiyorum en çok. Bıyun fıtığından oluyordur belki de. Ama artık ağrıyla yaşamak ızdırap haline geldi. Çok geçmiş olsun size de.

Iyi geceler arkadaslar,

Bende cok agir migren ve kume bas agrisi cekiyorum. Bende agustos 2016 da dr ufuk askeroglu tarafindan 5 tetik noktasindan ameliyat oldum. Aradan bir Bucuk sene gecmesine ragmen ne ameliyat agrilarim gecti nede migren agrilarim gecti. Cok pismanim bu ameliyati olduguma bana bir sene icinde ameliyat agrilariniz ve migreniniz gececek dediler. Malesef defalarca dr ufuk askeroglu Ile temasa gectigim halde bana korkularimi gecirecek bir cvp vermedi!
Hala yatamiyorum sag tarafima ve sacimi taramak iskence, korkunc ameliyat agrilari cekiyorum bir Bucuk sene gecmesine ragmen. Ameliyati dusunmeden once iyice dusunun cunku size soz verdikleri gibi sonuc olmuyor! Ve onca para! Ben sahsen cok pismanim. Butun arkadaslara Allah tan acil sifa diliyorum

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

burada olmayacak tedaviderle doktorların bu şekilde kendi reklamlarını yapması cok itici siz egerki gercek bir migren hastası olsa idiniz bugüne kadar denemediginiz ilac vs kalmaz ve bunun ilacla tedavisi olmadıgını bilirdiniz hasta ve acı ceken insanlar üzerinden prim yapmaya calısmanız cok itici ve ahlak dısı siz ya o doktor ya asıstanısınız belli bu para hırsı nedir bu kadar düstünüzmü acaba!!!!!!

yazımı okumuş olsaydınız ilaç olmadığını anlardınız zaten.....

he bu arada bu reklamını yaptıgınız eyüp isimli şahıs dr mu şifacı mı dolandırıcı mı acaba biraz daha kisisel bilgilerini verseydiniz keske

Migren ameliyatı oluyorum burdan bilgi vericem belki birileri Benin gibi araştırırda yazımı okur..

Migren ameliyatı oldum arkadaşlar bütün bölgeler burun dahil ay çok zormuş çok ağrılı zor bir süreç bakalım sonuç be olacak.pekte sayfaya giren Yok herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…