• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket migren agrısı cekıyor musunuz?

migren agrısı yaşıyor musunuz?

• hergun

OY: 1 16,7%
  • haftada bır

OY: 3 50,0%
  • ıkı haftada bır

OY: 0 0,0%
  • ayda bır

OY: 2 33,3%

• Ankete Katılan
    6

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
doktor mıgren oldugumu soyledı ama her gun agrıyo nerdeyse uyusam gecıyo ama hepde uyuyamam kı mıgde bulantısıda oluyo gorme bozukluguda aranızda bu hastalıgı yasayan var mı ne sıklıklarla oluyor ve ılac harıc yontemlerınız varsa yazın lutfen

öncelikle çok geçmiş olsun,acil şifalar canım.
maalesef bende migren hastasıyım.çok düzensiz giriyor benim krizler.özellikle uykusuz kalınca ve stresli olunca giriyor.ilaçlarımın dışında tatlı ve çikolatadan uzak durmaya çalışıyorum.çünkü tatlı ve çikolata tetikliyor ve arttırıyor.ayrıca ilaçlardan sonra ağrım geçiyor fakat kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum.birde aman siz siz olun başınızı ağrı esnasında bağlamayın hem zararlı hemde ağrıyı şiddetlendiriyor.(tecrübelerime dayanarak söylüyorum.)hepimize acil şifalar diliyorum.migrensiz sağlıklı günlere sevgiyle..

turk kahvesi kismen rahatlatiyor beni.. hele de telvesi.. kahvenin migren uzerinde rahatlatici etkisi var zaten.. hava degisiminden midir yuksa sinirsel midir bilmiyorum ama son 1 haftadir cok tutuyor benim de..

canım çok geçmiş olsun....
çok şükür benim migrenim yok.
migren ağrısı çekenlere biberiye çayını tavsiye ediyorlar,ben daha birkaç gün önce sitede okumuştum,bitki sözlüğü diye bir bölüm var orada,oku ve dene istersen....
acil şifalar dilerim....

benim de migren krizlerim var en son geçen hafta tuttu ,, anlattığın gibi mide bulantısı ve başın tek tarafında inanılmaz bir ağrı ,, genelde stres aşırı gürültülü ortamlar , dengesiz beslenme ya da öğün saatini geçirip aç kalma benim migreni tetikliyor , ha birde saçlarımı ıslak bırakırsam sinüzitle birleşiyor kafamçokkarıştı dahada kötü oluyor ,, Ağrı hafif hafif başladığında hemen ağrı kesici alıyorum geçer belki diye almassam daha kötü oluyor ,migrenin tek tedavisi relax olmak ve düzenli yaşamak(uyku ,yemek ,...) ,,,

maalesef evet,mafoldumbenözellikle regl döneminin ilk yada bitişinden sonraki birkaç gün, ilaç bile fayda etmiyor bazen, evdeysem karanlık odada yarım saat uzanıyorum ilaçla ancak hafifliyor.İş yerindeysem resmen kabusa dönüyor ağrılar:a015:

benimde migrenim var bi ara her hafta 3 gün üstüste olurdu bundan bir ay öncesine kadar ölüyordum ağrılardan ilaç felan fayda etmiyordu özellikle adetime 3 gün kala felaket oluyrodum
şimdi hamileyim henüz atak yaşamadım çok şükür dün biraz ağrıdı ama uyudum sabah uyandığımda hafiflemişti inşallah hamileliğimde olmaz ilaç da kullanamıyorum... çok zor bişey...

hanımlar cevaplarınızı tek tek okuyorum hepınız bılgıler vermıssınız tesekkurler bu bıtkı cayları ıyıde bazı bıtkıler ıcmek tehlıkelı olabılır bıberıye demıs bı kısı ıcen var mı ?

off bugün tam 4. günü oldu benim migrenimin ve şükür geçti.3 gündür yemek bile yiyemedim doğru düzgün,sürekli yatmak sorunda kalıyorum televizyon bile izleyemiyorum,çünkü hareket eden hiçbir şeyi takip edemez hale geliyorum.sürekli mide bulantısı,bazen kusma..ensemin arkasından bir başlıyor ağrımaya gözüme kadar.ben akapunktura başlamayı düşünüyorum çok etkili oluyormuş,allah kimseye böyle bir ağrı vermesin:sinifsinif:

Back