Migdemi mi beynim mi?aldiriiim

İnadına sağlık gurubu acicam ciddiyim katılımcı arkadaşlar istyrm Yoldaş olak mi?

Mune mune mune aaaa aaaa!senin iç yağların artıyor sen görmuyorsun sadece bence sende kg aliyorsun

Evt varmı benle yola çıkacak olan çünkü indim inat atım kırk kanat bir yapım vardır!

bir ömür 38 bedende kalabilmek için hep dikkat ettim yazıktır etme bize bu nispeti..

Yiyip yiyip kilo almadıgım için çok şanslıyım

Yaa oldurruuum heeee ya sizi ya kendimi keserim bak yiyip yiyip almiyolarmis kg!

Arkadaslar üç tavuk durum yiyebilecek benden başka babayiğit varsa çıksın karşıma!
Evt üç tavuk durum tek ogünde
Bacım ben de yerim inan bı ekmek bile yiyebilirim bı oturmada ama diyetteyim çünkü yarın gene aç oluyorsun gerek yok öyle doyurmaya kendini ve inandı mı gidiyor gerçekten

İşte ben diyet yapmak istemiyorum söyle bir beslenme ve hayat tarzına geçiş yapmak istiyorum
Sonsuza dek sağlık inadına sağlık hep sağlık!

Ben kesin karar verdim açılış yapmaya spor sağlık bölümü için araştırma yapıcam ve bölümümüzu acicam görüşürüz hatunlar sonrada boy boy fotolarimızı atarız kafası kesik

Valla ben bugün 2 et dürüm yedim. Ama hakettim. 2 ay önce doğum yaptım. 70 ile girdim doğuma. Şimdi doğumdan önceki 58 kilomdayım. Kutluyorum lohusalıktan çıkmamı ve azmimi. Senin de çok kilon yoksa ye bacım ye. Can boğazdan gelir. Oh mis.

kazzy iştahını kontrol altına almak istersen yeşil çay, soda ve limon kürünü her gün tüketebilirsin. İştah kapama da etkilidir ama sakın 3 dürümün üstüne içme:))) dürümlerden önce içmelisin.

Ayyy payzinim cook Sağol ise yar ins!ele bir dua ederem sene

Size zahmet yaptığınız ve etkili olduğuna inandığınız sağlıklı beslenme iştah kontrolü v.s paylaşabilirseniz....

Tabi.. Öncelikle işe kendini istediğin kiloda hayal etmekle başla canım. Şuan ki durumunu düşünme. Akşam altı ya kadar tatlı da dahil istediğini ye iç. Altıdan sonra bitki çayı dışında bir şey tüketme. Zaten verdiğim o kürü tükettiğinde açlık hissetmiyeceksin. Bazen bir kaç kilo aldığımda hemen denerim ve işe yarar. Bugün yine evde hazırlayıp ofise getirdim hatta))

Tarifi vereyim
2 paket yeşil çay
1 şişe sade soda
Yarım limon
Yeşil çayları 2 bardak sıcak su ile demliyoruz. Üzerine sodayı ekleyip limonu sıkıyoruz. Dilediğin zaman aralığında tüketebilirsin. Yemeklerden önce içersen daha faydalı olur.

Çok yemekten dolayı obezite sizi rahatsız ediyorsa Mide küçültme ameliyatını araştırabilirsiniz
Mideniz o kadar küçültüldükten sonra fazla yemenizin bir mümkünatı kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…