Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Migdemi mi beynim mi?aldiriiim
- Konu Sahibi kazzy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yanında soda içersem 4 dürüm götürürüm var mı arttıran:)))
Ama rica edeyim benim dürümler acılı olsun, acısız yavan geliyor
Sizi şöyle kışkırtayım ben 4 dürümü yerim yarım saat sonra üstüne çikolata tatlı yerim ama yediklerim kiloya dönmez, yiyipte kilo almayan var mııı
bir ömür 38 bedende kalabilmek için hep dikkat ettim yazıktır etme bize bu nispeti..
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
:))))bir ömür 38 bedende kalabilmek için hep dikkat ettim yazıktır etme bize bu nispeti..
Gaza gelsinler diye yazıyorum, 45 yaşındaki bir kadın nasıl olur da yer ama zayıf kalır desinler kilo versinler
- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
Bacım ben de yerim inan bı ekmek bile yiyebilirim bı oturmada ama diyetteyim çünkü yarın gene aç oluyorsun gerek yok öyle doyurmaya kendini ve inandı mı gidiyor gerçektenArkadaslar üç tavuk durum yiyebilecek benden başka babayiğit varsa çıksın karşıma!
Evt üç tavuk durum tek ogünde
Tabi.. Öncelikle işe kendini istediğin kiloda hayal etmekle başla canım. Şuan ki durumunu düşünme. Akşam altı ya kadar tatlı da dahil istediğini ye iç. Altıdan sonra bitki çayı dışında bir şey tüketme. Zaten verdiğim o kürü tükettiğinde açlık hissetmiyeceksin. Bazen bir kaç kilo aldığımda hemen denerim ve işe yarar. Bugün yine evde hazırlayıp ofise getirdim hatta))
Tarifi vereyim
2 paket yeşil çay
1 şişe sade soda
Yarım limon
Yeşil çayları 2 bardak sıcak su ile demliyoruz. Üzerine sodayı ekleyip limonu sıkıyoruz. Dilediğin zaman aralığında tüketebilirsin. Yemeklerden önce içersen daha faydalı olur.
Tarifi vereyim
2 paket yeşil çay
1 şişe sade soda
Yarım limon
Yeşil çayları 2 bardak sıcak su ile demliyoruz. Üzerine sodayı ekleyip limonu sıkıyoruz. Dilediğin zaman aralığında tüketebilirsin. Yemeklerden önce içersen daha faydalı olur.
Payzin farsça tutsak demek canım. Senin dediğin Payiz kürtçedir o da sonabahar demek.Payzin sonbahar demek mi?
'Özgürlük ekmekten tatlı, güneşten güzeldir' demiş Dostoyevski.A evet doğru tutsak ol ama dilerim sadece özgürlüğüne tutsak ol kk daş!
- 29 Nisan 2017
- 12
- 3
- 1
- 39