• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migdemi mi beynim mi?aldiriiim

kazzy

Ufurukten teyyare selam söylen o yare
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
1.732
1.896
133
İstanbul
Arkadaslar üç tavuk durum yiyebilecek benden başka babayiğit varsa çıksın karşıma!
Evt üç tavuk durum tek ogünde

Tavuk/et döner sevmem ben.
Bence siz de yemeyin,gerçekten çok sağlıksız koşullarda yapıldığını düşünüyorum ben dışarıdaki yiyeceklerin çoğunun.

Sanırım intihar eylemi!Ayy ne biliym ayol ne migdem ne beynim bu soruyu cevaplayamiyor ki zaten sorunda bu!

Ayarında yemek güzel ya
Ne eksik ne fazla:)

Bit ay öncesine böyle bi sorunum yoktu ne zaman diyet moduna girdim dünyam tersine donduuu yardım yaaaa :kızgın::kızgın::KK17:

Sanırım intihar eylemi!Ayy ne biliym ayol ne migdem ne beynim bu soruyu cevaplayamiyor ki zaten sorunda bu!

ben de yedim.yerim de.ama yanında içeçek olmayacak :) olursa 2 tane...aaayyy gel kapışalım paşa döner de :)

Arkadaslar üç tavuk durum yiyebilecek benden başka babayiğit varsa çıksın karşıma!
Evt üç tavuk durum tek ogünde
Ahhh ahhh arkadasim bende bugun boyle bi dertten konu acmak istedim

7/24 yiyorum ekmek yemek ne elime gecerse ona saldirip yiyorum acmiyim kesinlikle degilim hicbisey bulmassam kuru ekmek yiyiyorum demin baktim bisry bulamafim

Firina ekmek almaya gidiyordum bide hamur aldim tavada kizartip yedim fil olmaya dogru ilerliyirum insallah vardir bu hali durdurmaya bi care

ya ben de bu sabah bir tost yedim çıktım evden, öğlen yemedim eve geçerim diye, işim de uzadı 3 de çıkabildim, otobüse binmeden yarım kilo leblebiyle karışık kuru meyve aldım, otobüsten indiğimde sanırım 100 er gram kalmıştı iki paketten de :KK70: bugün dolunay mı var nedir bu iştah :KK22:

Ağlayacak halime gülüyorum ve hatta yara yirta gülüyorum
Yaa böyle gitmez bişey yapmalı hatuncuklar bana katilmak isteyen var mı inadına sağlık gurubu açmak istyrm

Coco cum kapışmaya kalırsak ben guinness e adayım bil hani paşa döner artık adresimi listeye aldı :olamaz:açar açmaz biliyorlar beni

Ağlayacak halime gülüyorum ve hatta yara yirta gülüyorum
Yaa böyle gitmez bişey yapmalı hatuncuklar bana katilmak isteyen var mı inadına sağlık gurubu açmak istyrm
Yanında soda içersem 4 dürüm götürürüm var mı arttıran:)))
Ama rica edeyim benim dürümler acılı olsun, acısız yavan geliyor:KK70:
Sizi şöyle kışkırtayım ben 4 dürümü yerim yarım saat sonra üstüne çikolata tatlı yerim ama yediklerim kiloya dönmez, yiyipte kilo almayan var mııı:KK8:

Back