• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miğdem'deki Yara(Ülser)

Siskinligin sebebi ulsermi yoksa vucut sumu tutuyo acaba?su yu azmi iciyorsunuz?yada cok tuzlu bahatatlimi yiyorsunuz?karin bolgesindeki sislik genelde ya bagirsaktan kabizlik falan varsa yada vucutta odem yani su tutulmasi varsa olur.bol bol su icin.kiraz sapi kaynatip icin sislik gider sayet su tutulmasiysa
Suyu çok içiyorum canım hatta kan testimdede çıktı . Dr direkt suyu çok içiyorsun belli dedi. Kabız değilim ama çok sık tuvalete çıkmıyorum ben buda canımı sıkıyor. Küçük tuvalete çok çıkarım ama diğerine haftada bir kez hiç normalde gelmiyor kendime, ama fazla yemediğimden mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar midemde yara (ülser) var. Mikrop çıkmamıştı biopside. Ama acıyor sürekli. Şişkinlikte var. Göbek deliğimin üstünde hemen bir şişkinlik var. sanırım yemekleri hazmedemiyorum. Ne yapmam lazım. Miğdesinde ülser olup ta gecirebilen var mı?? Şu şişkinliktende kurtulmak istiyorum yüksek bel kot giyiyorum orası şişkin duruyor. Kotu geçtim eşofman bile giysem öyle. Sinirleniyorum artık. Dr'a kaç kez gittim normal normal deyip duruyorlar. 2 yıl oldu çözüm yok
4 yıldır o şişkinlikten bana da gına geldi

Üzüntüden dedin şimdi iyice korkmaya başladım benim de bu aralar midem kötü bana belirtilerini yazar mısın hangi şikayetlerle gitmiştin dr a ilk
Miğdem yanıyordu bir kez gittim 2009 da gastrit dediler. Yağlı yeme vs. Ama biraz hassasımdır ben. Birazoa ağır bazı şeyler yaşadım. Çok üzüldüğüm çok ağladığım zamanlar oldu. Yine ağladığım dvnemlerde miğdemdeki acıdan uyuyamıyordum canım artık gece nefes alırken bile acıyordu. Sonra sesim kısıldı benim bildiğin ses çıkmıyordu hastaneye gittim endoskopi yapıldı. Endoskopide çıktı. Yara varmış üstelik kanıyormuş. Biopsi yapıldı hemen. Mikrop çıkmadı. Ama ilerde çıkmıyacağı anlamına da gelmez tabi. Biopsi 2 yıl önce yapıldı

Miğdem yanıyordu bir kez gittim 2009 da gastrit dediler. Yağlı yeme vs. Ama biraz hassasımdır ben. Birazoa ağır bazı şeyler yaşadım. Çok üzüldüğüm çok ağladığım zamanlar oldu. Yine ağladığım dvnemlerde miğdemdeki acıdan uyuyamıyordum canım artık gece nefes alırken bile acıyordu. Sonra sesim kısıldı benim bildiğin ses çıkmıyordu hastaneye gittim endoskopi yapıldı. Endoskopide çıktı. Yara varmış üstelik kanıyormuş. Biopsi yapıldı hemen. Mikrop çıkmadı. Ama ilerde çıkmıyacağı anlamına da gelmez tabi. Biopsi 2 yıl önce yapıldı
Çok geçmiş olsun inşallah çıkmaz mikrop falan hiç tez zamanda düzelirsin

Suyu çok içiyorum canım hatta kan testimdede çıktı . Dr direkt suyu çok içiyorsun belli dedi. Kabız değilim ama çok sık tuvalete çıkmıyorum ben buda canımı sıkıyor. Küçük tuvalete çok çıkarım ama diğerine haftada bir kez hiç normalde gelmiyor kendime, ama fazla yemediğimden mi bilmiyorum
Buyuk tuvalete haftada bir mi cikiyosunuz iste bu yanlis cunku buyuk tuvalete 2 yada 3 gunde bir cikmagi bile doktorum kabizlik kabul etmisti.kabizlik icin yemek aliskanliklarinizi bir gozden gecirin acil cozum bulun

Kudret narı yağı için birde büyük amcam çok uzun yıllar önce bu rahatsızlığı geçirdi bir deri bir kemik kalmıştı adam.
Ona biri doğal tahini sabah aç karnına bir kaşık yemesini söylemiş,iyileşene kadar buna devam etmişti.
Tahinle iyileşti tamamen.

Yaa canım nasıl yapacağızz vallahi bıktım minnacık birşeyim az yiyorum iştahlı bir kızda değilim. Altol kola sigara çay kahve içmiyorum hiçte içmedim geçmiyor.. böyle mi yaşıycağız ömür boyu biz
vallahi sevgili konu sahibi 104 kilo idim 96-97 yerleşik kilomdu yediğime içtiğime dikkat ederek 30 kilo verdim daha da veriyorum şu an 74 kiloyum 31 yaşımdayım bildim bileli geldiğim bir kilo değil,öyle şok diyetle de yapmadım .üst midem göğsün hemen altına oturan taş geniz akıntısı nefes darlığı üçlemesi ile 2014 hazirandan beri boğuşuyorum ,bende gastrit ve reflü var düzene sokmuştum şubat ayında ağır bir hastalık geçirdim ve 23 adet antibiyotik iğneye şifa niyetine deldirttim kendimi o günden beri daha beterim ,tahminim ülser oluştu mideme bastırdığımda ağrı var zira.daha geçen sene endoskopi oldum ha diyince de yaptırılmaz ki

Buyuk tuvalete haftada bir mi cikiyosunuz iste bu yanlis cunku buyuk tuvalete 2 yada 3 gunde bir cikmagi bile doktorum kabizlik kabul etmisti.kabizlik icin yemek aliskanliklarinizi bir gozden gecirin acil cozum bulun
sağlıklı bir bünye bedenin her öğünden sonra büyük tuvalete çıkması icap eder günde bir de makbuldur haftada bir ise ibs vardır o da şişkinlik yapar.

Kudret narı yağı için birde büyük amcam çok uzun yıllar önce bu rahatsızlığı geçirdi bir deri bir kemik kalmıştı adam.
Ona biri doğal tahini sabah aç karnına bir kaşık yemesini söylemiş,iyileşene kadar buna devam etmişti.
Tahinle iyileşti tamamen.
kudret narından sonra mı tahin yedi o kısmı anlamadım canım

Canım tuvaletim gelmiyor yani kasti yapılmış birşey değil . Gelmeyen birşey için çıkamam ki. Hergün gitsem belki şişkinlik olmaz. Ben d yüzden züten yemekleri sindiremediğimi düşünüyorum

İbs ne demek canım. Yaa gelmiyor ki tuvaletim ne yapım. Bende gitmek istiyorumda gelmiyor yani:))
her gün sabah düzenli otur ve bekle bağırsak eğitilebilir düzeltebilirsin bu durumu..
ibs , irritable bağırsak sendromu demek , bağırsakta organik bir sebebi olmayan sebebi bilinmeyen bozukluk ya kabızsındır ya ishal ya ikiside vardır ya tek ya da şişkinlik... araştır istersen ;)

Yok amcam sadece tahinle iyileşti.
Kudret narı yağı içinde herkes mide rahatsızlıklarına iyi geldiğini söylüyor o nedenle yazdım.
Tahin var evde kız pekmezle mi karıştırıydrdu tahin pekmez karıştırıp yesem olur mu . Tahin sade mi yedi sade yendiğini duymadımda hiç:)

her gün sabah düzenli otur ve bekle bağırsak eğitilebilir düzeltebilirsin bu durumu..
ibs , irritable bağırsak sendromu demek , bağırsakta organik bir sebebi olmayan sebebi bilinmeyen bozukluk ya kabızsındır ya ishal ya ikiside vardır ya tek ya da şişkinlik... araştır istersen :KK66:
Taam canım bir bakarım netten sağol

Canım tuvaletim gelmiyor yani kasti yapılmış birşey değil . Gelmeyen birşey için çıkamam ki. Hergün gitsem belki şişkinlik olmaz. Ben d yüzden züten yemekleri sindiremediğimi düşünüyorum
Biliyorum elbette senin elinde degil fakat bunub icin doktora gtmen sart

Ekmeği ben sindiremediğim için yemiyorum. Yoksa asitli olmadığını biliyorumda. Mandalira portakal yardim evet . Dr ülserin geçtiğine nasıl karar cerdi endoskopi mi yaptı tekrardan annenizi??
Onu bilmiyorum açıkçası annemin dediği kadarını biliyorum. Tam iyileşmedi tabi ki sadece yaralar geçmeye başlamış. Aç kaldıkça nuksediyor hala. Çabuk geçmiyor meret. Annemde daha önce de çıkmıştı. Annem çok acılı baharatlı yer. Bir de çok streslidir her şeyi kafaya takar sinirlenip üzülür.

Back