• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

migde bulantisi :(

eylem91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
502
893
103
33
slm kk güzel cicekleri
son zamanlarda hep bi mide bulantisiyla ugrasiyorum sabahdan aksama kadar neden oldugunuda bilmiyorum ama cok rahatsiz edici.. hamilelik degil daha yeni adet gördüm.. ilac kullanmak istemiyorum.. bu bulantiya karsi ne yapabilirim bana birseyler önerebilirmisiniz acaba?

Son düzenleme:
+1. 1 haftadır devam ediyordu benim de, yemekleri yarısında bırakmak zorunda kalıyordum. stresten sanırım. aniden kesildi. yapmayı planlayıp da ertelediğiniz, bu yüzden strese girdiğiniz bir şey varsa ona ufaktan bir el atın, ertelemenin stresini yaşıyorsunuzdur belki -ben kendimde buna bağladım. bir de kolonya koklamak da bende çok işe yarar.

+1. 1 haftadır devam ediyordu benim de, yemekleri yarısında bırakmak zorunda kalıyordum. stresten sanırım. aniden kesildi. yapmayı planlayıp da ertelediğiniz, bu yüzden strese girdiğiniz bir şey varsa ona ufaktan bir el atın, ertelemenin stresini yaşıyorsunuzdur belki -ben kendimde buna bağladım. bir de kolonya koklamak da bende çok işe yarar.
tsk ederim aslinda erteledigim birsey yok.. bebek istiyoruz uzun zamandir ama onada alisdim artik yoksa cok sükür bi sIkintimda yok.. evet benimde öyle pek birsey yiyemiyorum kafa agrisida yapiyor malesef

slm kk güzel cicekleri
son zamanlarda hep bi mide bulantisiyla ugrasiyorum sabahdan aksama kadar neden oldugunuda bilmiyorum ama cok rahatsiz edici.. hamilelik degil daha yeni adet gördüm.. ilac kullanmak istemiyorum.. bu bulantiya karsi ne yapabilirim bana birseyler önerebilirmisiniz acaba?
Mide den dolayı olabilir ben de çok o sıkıntıyı yaşadım kola asitli içecek ve limonu uzun sure kesersen her gece yatmadan bir bardak süt iyi gelir ilac kullandim geçmedi bu yöntemle gecti

Ben iki hafta çektim mide bulantısı hamile kadınlar gibiydim hap kullanarak bitti benim. Ara sıra uğruyor ama

Okaliptüs yağı koklamak mide bulantıma iyi geliyor benim.
Ayrıca ıhlamur çayını da tavsiye ederim.

Stresten mide problemi yaşıyorum ben de bu dönemde. Nane, naneli şekerler vs çok rahatlatıyor. Eğer gazdan dolayı bir bulantı oluyorsa da rezene çayı içebilirsiniz günde iki fincan -fazlası ilaç etkisi yaratırmış.

Darısı başıma 🤲🏻 belki yemek yememe engel olurdu :)

Helikobakteri mide bulantısı yapıyor ve ilaç kullanmadan asla gecmiyor

Back