Bahsetmiş olduğunuz rahatsızlık mide yanması ve ağza acı bir sıvının gelmesi gibi bi durum mu ?
Hayır ağzıma acı bi sıvı gelmiyor midemde yanmıyor.
Fakat yediklerimi sindiremiyorum bazen karnımda şişlik oluyor ve ben bir hafta on gün tuvalete çıkamadığım oluyor :26:
Bu neden oluyor anlamış değilim.
psikolojik olabilir ..
benim de son aylarda ne yersem gaz yapıyor..kahve içiyorum gaz, asla gaz yapmayan kurufasulya yiyim davula dönüyorum artık..
ama başka şey de olabilir tabii...
çok rahatsızlık verirse doktora git canım..
Hayır ağzıma acı bi sıvı gelmiyor midemde yanmıyor.
Fakat yediklerimi sindiremiyorum bazen karnımda şişlik oluyor ve ben bir hafta on gün tuvalete çıkamadığım oluyor :26:
Bu neden oluyor anlamış değilim.
benimde bir donem vardı bu hatta sabah uyandıgımda surekli safra istifra ediyorum yemek yedikten 4-5 saat sonra bile midemde bir agırlık bulantı oluyordu istifra etmek zorunda kalıyordum yediklerimi sindirmiyordu midem doktor bana mide sarkması dedi ilac verdi suan iyiyim
Bende geçer diye bekledim doktora gitmemek için direndim ama olmicak böyle çok rahatsız olmaya başladım bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum.
Ne olabilir ,böyle olan varmı varsa nasıl bir tanı kondu diye merak ettim:26:
Bu problem bende de mevcut . Bunun için bir şurup kullanıyorum. Doktor tavsiyesi üzerine başladım . İçtiğimin 10 dakikası sonrasında tuvalate çıkıyorum . Sıvı şeyler tüketmelisin. Gazla içeceklerden uzak durmalısın. Mideni rahatsız etmeyecek besinleri tüketmeni tavsiye ederim. Ayrıca gaz giderici haplar var onlardan da kullanmayı deneyebilirsin . Ben kullandım ve faydasını gördüm . Özelden ilaç isimleri yazarım fakat siz yinede bir doktara görünmeden bu ilaçları kullanmayınız ..
Çok geçmiş olsun.
Benim istifram yok şişkinliğime rağmen fazlasıyla da yemek yiyorum :)
Çok garip gerçekten doktor ne der ne yapar bilmiyorum :)
1 hafta 10 gün tuvalete çıkmamak mı?
ee kabızlık sorunun var hem de ileri seviyede..ondan bu şekilde hissediyorsun..
kabızlık ilerleyen yaşlarda ciddi hastalıklara yol açıyor.Tv de izlemiştim doktor bağırsakları çürütür atılmayan gıdalar demişti..
sen doktora git canım..
ama bol su bunun çaresi..
vücudumuz susuz kalınca bunun çaresi olarak gerekli suyu gece kalınbağırsaktan çeker ve susuz kalan kalınbağırsak da kabızlık olur, gün boyu ve gece yatmadan 2 bardak su içersen kabızlığa çare olur..demişti bir doktor TV de..ve sakın lavman yapmayın demişti.
Kabızlık , benimde en az senin kadar çıkamadığım zamanlarım oldu. Bazen ilaçlarımı almadığım için çıkamadığım zamanlarda idrarımdan kan gelmeye başladım. İçimdekileri atamayınca doğal olarak idrara yansıdı. İlaç tedavisiyle ve o bahsetmiş olduğum şurupla çok rahatlıkla çıkacaksındır..
bi gorunmen sart bir rahatsızlıgın varsa dahi ilerlemesini onlemis olursun..zamanında bobrek agrılarımı bende takmadım gecer diye bekledim bobregim sismeye basladı meger tas tıkamıs bende baya defoluyumsaka bir yanada aksatma cnm kabızlıkda varmıs ekstra olarak hemen gorun
Umarım canım çünkü çok rahatsız edici bi durum bu..
Bir doktora görün geçmiş olsun canım inşallah kurtulursun bu dertten..
Bende de sindirim problemi var, 2 sene önce teşhis edildi. Endoskopi için akşam 7'den sonra birşey yemememe rağmen, bir sonraki gün 12.00'de endoskopi yapıldığında midenin aynen dolu olduğu görüldü hep...
3 kere bu şekilde olunca midede sindirim sıkıntısı olduğu görüldü. Doktor bir şurup ve hap verdi sürekli kullanım için ama uzun süre kullanamadım çünkü zaten sabahları 3 hap alıyorum ve daha fazlasını alamıyorum. :)
En çok da çiğ sebze, meyve sindiremiyorum, özellikle salataları. Ama çok sevdiğimden doktoru pek dinlemiyorum, ama akşamları çorba dışında yemek yememeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?