midemin giriş kısmı yani üst kısmı pıt pıt pıt atıyor sıklıkla.aynı şeyi yaşayan var mı.

Ay valla kız haklı ne karisiyorsunuz profil fotosuna yaa..

O bize profil fotosunun nasil oldugunu sormamiski..:KK14:

Herseye muhalefet olan ve karisan bu kk deki bu " özel " herseye laf soyleme hakkina sahip oldugunu sana bu gruba bende gicik oluyorum :KK12:

Rahat birakin yahu herkesi ekstrem bi foto olsa zaten yonetim uyarir kimseye kalmadi yani

Rahatiniza bakim siz :KK59:
Evet yonetim daha iyi bilir :KK52:

Konu sahibesinin avatarına niye bu kadar laf ediyorsunuz?
Burda ilk defa avatar yapılmıyor bikinili, çamaşırlı göğüsler, aratırsanız birçok avatar bulursunuz.

Size bir soru sormuş, cevap verip geçerdiniz, konu sahibesinin tek hatası avatarıyla ilgili açıklama yaparken üslubu ayarlayamamış olması, birde topik sağlık bölümüne açılmalıydı, insanların avatarlarına bunca laf etmeyin, çok rahatsız edici ya da kurallara aykırıysa K.İ.B yaparsınız yönetim ikaz eder, rencide etmeye gerek yok.

hamilelik yok

canım sen de nasıl anlatır mısın
Canım benim de olur arada senin dediğin gibi seğirme gibi sanki.

Hamileyken de çok olurdu doktor hıçkırıyor bebek demişdi,ama hala ara ara devam ediyor benim içimde hep bi bebek var heralde :KK14:

• Beğen
Reactions: s u
Kime ne yaaa kızın avatarından,
Kızı zorla banlatmışlar tebrik ederim pes valla

• Beğen
Reactions: s u
profil resmime laf eden ahlak bekçileri.sizin gibilerden nefret ediyorum biliyor musunuz.

sizin gibiler genellikle her haltı yiyip bunu gizlemek için de aşırı namuslu görünmeye .

aynen şimdi yaptığınız gibi... :KK47:
Muckkk karsilikli merak etme ayrica bizi nerden taniyorsun ki oyle maneviyatsiz bir ahkam kesiyorsun hakkimizda neyse ya ahlakli profil fotonla mutluluklar ama saygisizlik yapma bida

Back