midemin giriş kısmı yani üst kısmı pıt pıt pıt atıyor sıklıkla.aynı şeyi yaşayan var mı.

profil resmime laf eden ahlak bekçileri.sizin gibilerden nefret ediyorum biliyor musunuz.

sizin gibiler genellikle her haltı yiyip bunu gizlemek için de aşırı namuslu görünmeye .

aynen şimdi yaptığınız gibi... :KK47:

bütün dizilerde filmlerde bikinili kızlar var..

tüm gün tv de...

onlara ağzınızı ayırarak bakıyosunuz eminim. :KK70:

ben her konuya objektif ve mantık çerçevesinde bakar cevap veririm.

kişiyi yargılamadan derdine sorun bulmaya çalışırım.

ama sizin gibileri çok gördüm bu sitede.olgunlaşın bence.

Birazdan seni ayıracaklar merak etme
ben sırf göğüs küçültme ameliyatı için üye olmuştum.profil resmim ona istinaden.

sütyenli resim ahlak dışı mı.hem böyle düşünüyorsan sen cevap verme .zor yok yani...
Yok cevap hakki dogmus cevap vermem sart :110:

Ameliyat icin doktora gostermen gerekiyor bize degil bu bir. Ikincisi burda o kadar uye var ilk defa boyle bir fotograf gordum. Halada ayni gorusteyim. Ayrica kac kilosun merak ettim?

ayrıca da ben size profil resmim nasıl diye mi sordum.

artı size mi soracaktım profil resmimi.allah allah ya cürrete bak.

haddinizi bilin.HADSİZLER SİZİ

Birazdan seni ayıracaklar merak etme

Yok cevap hakki dogmus cevap vermem sart :110:

Ameliyat icin doktora gostermen gerekiyor bize degil bu bir. Ikincisi burda o kadar uye var ilk defa boyle bir fotograf gordum. Halada ayni gorusteyim. Ayrica kac kilosun merak ettim?

84.5 kiloydum.27 gündür spor artı diyet yapıyorum bugün sabah 80 kilo oldum.

doktora göründüm.kilo verirsem daha iyi olacağını düşündüm göğüs küçültme ameliyatı için.

size göstermek için yapmadım bu benim profilim benim.

burada o kadar üye var ilk defa böyle bir fotoğraf gördüm de ne demek.bu senin sorunun.

ne demek ki bu ilk defa görmen beni suçlu mu yapıyor ya da beni mi ilgilendirir bu.

yani o kadar saçmalıyorsunuz ki verecek cevap bile bulamıyorum.

anlayacağınız seviyede cevap veriyorum.bu bile saçma biliyor musunuz.

siz ne hakla beni yargılıyorsunuz ben size bu hakkı vermedim k.

allahım ne insanlar var ya.

ben bir sorunum olduğu için konu açtım.ortalığı karıştıran ben miyim baştan okuyun lütfen.

benim yaptığım etkiye tepki.ben kimseyi yargılamadım,özeline girmedim.

Ay valla kız haklı ne karisiyorsunuz profil fotosuna yaa..

O bize profil fotosunun nasil oldugunu sormamiski..:KK14:

Herseye muhalefet olan ve karisan bu kk deki bu " özel " herseye laf soyleme hakkina sahip oldugunu sana bu gruba bende gicik oluyorum :KK12:

Rahat birakin yahu herkesi ekstrem bi foto olsa zaten yonetim uyarir kimseye kalmadi yani

Rahatiniza bakim siz :KK59:

84.5 kiloydum.27 gündür spor artı diyet yapıyorum bugün sabah 80 kilo oldum.

doktora göründüm.kilo verirsem daha iyi olacağını düşündüm göğüs küçültme ameliyatı için.

size göstermek için yapmadım bu benim profilim benim.
Anladim bu savunma mekanizmani simdi..ah kilolar...insanlarin yarasiyla dalga gececegine kendi derdine yan olurmu?
Ben senin yaranla ilgili biseymi yazdim.insan gibi sordum.cok iticisin..az ye belki midem o yuzden hazimsizlik yapiyodur.

X