- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün dizilerde filmlerde bikinili kızlar var..
tüm gün tv de...
onlara ağzınızı ayırarak bakıyosunuz eminim.
Profil resminizi cok aradinizmi?
Yok cevap hakki dogmus cevap vermem sartben sırf göğüs küçültme ameliyatı için üye olmuştum.profil resmim ona istinaden.
sütyenli resim ahlak dışı mı.hem böyle düşünüyorsan sen cevap verme .zor yok yani...
Birazdan seni ayıracaklar merak etme
Yok cevap hakki dogmus cevap vermem sart
Ameliyat icin doktora gostermen gerekiyor bize degil bu bir. Ikincisi burda o kadar uye var ilk defa boyle bir fotograf gordum. Halada ayni gorusteyim. Ayrica kac kilosun merak ettim?
Göğüslerin midene baskı yapıyordur
Ne gibi bir yaram var merak ettim dogrusucanım yaran vardı eski konudan de mi ..
hazım sorunu yaşıyorsan sade bir soda iç.
Ahlak bekciliginden degil sahsen mide bulantisindan rahatsiz oldum..daha estetik biseyler koy icimiz acilsinprofil resmime laf eden ahlak bekçileri.sizin gibilerden nefret ediyorum biliyor musunuz.
sizin gibiler genellikle her haltı yiyip bunu gizlemek için de aşırı namuslu görünmeye .
aynen şimdi yaptığınız gibi...
Anladim bu savunma mekanizmani simdi..ah kilolar...insanlarin yarasiyla dalga gececegine kendi derdine yan olurmu?84.5 kiloydum.27 gündür spor artı diyet yapıyorum bugün sabah 80 kilo oldum.
doktora göründüm.kilo verirsem daha iyi olacağını düşündüm göğüs küçültme ameliyatı için.
size göstermek için yapmadım bu benim profilim benim.