Geçmiş olsun.Once agrinin sebebini öğrenmeniz daha mantıklı olur.Gastrit olabilir.Ulser olabilir.Farkli bir hastalık olabilir.Kafaya göre ilac yazan doktorlara gitmeyin.Agrinin sebebi bulunmadan verilen ilac daha kotu yapar.Mide için endoskopi yaptırın.Kolay agri hisetmiyorsunuz.Uyutarak yapıyorlar.15 dk en fazla sürer.Baska şekilde midenizde ne olduğu net anlaşılmaz.Ondan sonra duruma göre tedavi olursunuz.Bende onikiparmak ülseri var.Mide çıkışında yani.Patates suyu içtim.Biraz rahatlattı ama çok iyi geldi diyemem.Siz önce tedavi için doktora gidin.Size sonra eğer gastrit ülser tarzı bir rahatsızlığınız varsa ballı kudret nari macunu öneririm.Asit fazlalığı içinde Lansor.Agrilardan cok kotu olmuştum.Bu ikisi sayesinde iyiyim.Ama dediğim gibi önce sebep bulunsun.Kizlar mrb. Gecen hafta sol kaburgamin altinda uzun suredir olan bir agri vardi dr gittim mdieden olabilir belki dedi bana rabelis diye ilac verdi. Mide ilaciymis. Bikac gun kullandim midemde agri basladi. Bugun de agriyla uyandim ilacin yan etkisinde mide agrisi diyo. Cok ilginc mide hapi ama mide agrisi yaparmi? Dunden beri icmiyorum gece biraz agriyodu sabah agriyla kalktim . Az ve arada gelip gidiyor agri.beni rahatlatacak oneriniz varmi? Patatas suyu okudum int.ten ama miktari flan yazmiyor ne kadar icilcek?
Miktar bir bardakmi olacak? Benim midem.cok hassas dokunurmu diye korktumda acikcasi. Mide ilaci bile dokundu baska ilaca gecicemSabah aç karına patates suyu içmelisiniz bir su bardağı. bide aktarlarda satılır "kudret narı" alıp yemelisiniz ya da kudret narı macunu var ondan da günde 1 kaşık yiyebilirsiniz. Çok geçmiş olsun
Bu işe yarıyor evetAğzına çiğden kuru nohut atabilirsin 1 2 tane. Mide asidine iyi geliyor patatesle aynı mantık.
Esim bu şekilde kurtulmuştu kronik mide ağrılarından o sebeple aynı miktarı söyledim. Tabiki yine doktora görünmek başka ilaca geçmek daha iyidirMiktar bir bardakmi olacak? Benim midem.cok hassas dokunurmu diye korktumda acikcasi. Mide ilaci bile dokundu baska ilaca gecicem
Ben hamileyim midem hem ağrıyor hem yaniyor doktor gaviscon verdi ama çok yoğun tadından dolayı içemedim midem ağrıdığı veya yandığı zaman soğuk süt içiyorum 1 bardak yudum yudum ama bir anda değil.[/QUOTE
Sabah aç karına patates suyu içmelisiniz bir su bardağı. bide aktarlarda satılır "kudret narı" alıp yemelisiniz ya da kudret narı macunu var ondan da günde 1 kaşık yiyebilirsiniz. Çok geçmiş olsun
Merhaba rennie tablet kullan ben de kullandım hamilelikte olan yanmalara birebir
Bir patatesin su yu nu içiyordum rendeledikten sonra bende 6 sene mi de hastasıydin 3 defa endoskopi yapıldı ben sabah bir bardak süte ogtulmuş çam sakizi tozuyla iyilestim sorkuç diye biliniyor bir ksikta bal ekleyip sabah ac karnina iciyorsun cok şükür ben iyilestimKizlar mrb. Gecen hafta sol kaburgamin altinda uzun suredir olan bir agri vardi dr gittim mdieden olabilir belki dedi bana rabelis diye ilac verdi. Mide ilaciymis. Bikac gun kullandim midemde agri basladi. Bugun de agriyla uyandim ilacin yan etkisinde mide agrisi diyo. Cok ilginc mide hapi ama mide agrisi yaparmi? Dunden beri icmiyorum gece biraz agriyodu sabah agriyla kalktim . Az ve arada gelip gidiyor agri.beni rahatlatacak oneriniz varmi? Patatas suyu okudum int.ten ama miktari flan yazmiyor ne kadar icilcek?