Mide yanmasına hiç bir çözüm bulamıyorum

Gaviskon Duo olan değilse fayda etmez.doktorum Duo yazmayanlad sadece hazımsızlığa şişkinliğe iyi gelir o yüzden rennie Duo kullan dedi.duo olan miğde yanmasına refluye iyi gelir dedi.
Çok teşekkür ederim dün nöbetçi eczaneden duo aldım.Doktorum gaviscon önermişti hiç fayda etmedi bir şişe bitirmiştim bu duo harika bir şeymiş anında kesti.24 saat midesi yanar mı bir insanın o kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Son düzenleme:
Eğer bulabildiyseniz eczanedekilerin hepsini alın yaşadığım yerde ilçelerdeki eczanelere kadar sordurttum yok bulamazsıniz dediler yerine gasvin Duo verdiler 🥴
Canım o da işe yaramıyor ki tüm gece gaz sancısı ile boğuştum. 😕

Canım o da işe yaramıyor ki tüm gece gaz sancısı ile boğuştum. 😕
Maalesef bazı geceler gaz sancıları bende de oluyor.Hiçbir mide problemim yoktu hamilelikten önce.Sürekli midem yanıyor.gaz sancısına bir çözüm var mı bilmiyorum ama doktorum düz gaviscon vermişti.Buradan gaviscon duo tavsiyesi üzerine dün duo aldım.Yanması en azından geçti diyebilirim.Gaz sancısına çözüm bilemiyorum 😕

Hatta bebeği de evde tek başına doğursun
ilk okuduğumda çok üzüldüm gercekten hanımefendinin yazısına.Hamile olmak bu kadar da zor hale getirilmemeli.Alkol sigara akışkanlığım yok.Beslenmeme dikkat ediyorum paketli Gıda tüketmiyorum.Depresyon atakları geçiriyorum.Psikiyatri ve kadın doğum doktorumun kullanmam gerektiğini söylemesi üzerine yine de kullanmadım bu dönemde.Kullanmadan atlatmaya çalışıyorum.Annenin yaşadığı üzüntü ve stresin bebeğe daha fazla zarar berebileceğini söylediler.buna rağmen burada mide yanmasına dahi ilaç kullanılmaması gerektiği üzerine bilirkişiler tavsiye veriyor.İnanılmaz gerçekten.24 saat mide yanması ile yaşamak ne kadar zor.Nasıl akıl tutulması ile verilen tavsiyeler bunlar şaşkınım.

Merhabalar 22 haftalık hamileyim.Midem inanılmaz yanıyor.Gaviskon içiyorum ama hiçbir faydası olmuyor.Bu probleme çözüm bulabilen var mı lütfen yardım edin 😔
Çok salçalı, baharatlı, acı, asidik veya asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışın. Bir de doktorunuza danışıp kullanabilirsin der ise birazcık karbonatlı su iyi geliyor mide yanmasına. Benim de hamileliğimde oldu mecbur katlandık. Ben içim yandığı için buz, dondurma, soğuk yoğurt falan yiyordum. Tabi ben normalde de yerim alışkınım. Kimisi hemen hasta olur o yüzden tavsiye edemem siz daha iyi bilirsiniz. Benim midem hassas hala yediklerime dikkat etmesem mide yanması oluyor.

ilk okuduğumda çok üzüldüm gercekten hanımefendinin yazısına.Hamile olmak bu kadar da zor hale getirilmemeli.Alkol sigara akışkanlığım yok.Beslenmeme dikkat ediyorum paketli Gıda tüketmiyorum.Depresyon atakları geçiriyorum.Psikiyatri ve kadın doğum doktorumun kullanmam gerektiğini söylemesi üzerine yine de kullanmadım bu dönemde.Kullanmadan atlatmaya çalışıyorum.Annenin yaşadığı üzüntü ve stresin bebeğe daha fazla zarar berebileceğini söylediler.buna rağmen burada mide yanmasına dahi ilaç kullanılmaması gerektiği üzerine bilirkişiler tavsiye veriyor.İnanılmaz gerçekten.24 saat mide yanması ile yaşamak ne kadar zor.Nasıl akıl tutulması ile verilen tavsiyeler bunlar şaşkınım.

Siz hiç üzülmeyin bunun için. Doktor kontrolünde olduğunuz sürece sıkıntı yaşamazsınız. Ben hiç mide yanması yaşamadım hamilelikte ama normalinde yaşıyorum. Nasıl bir durum olduğunu biliyorum hamilelikte ekstra sıkıntılı olduğunu da anlıyorum.
Malesef tavsiyesi çok saçma. Sizin sağlık durumunuzu bilmeden bu tarz tavsiyeler veremez. Doğal dediğimiz her şey herkese uygun değil. İlaç karşıtlığı yapacağım diye insanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı.
Gaviscon Duo nun işe yaramasına sevindim. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ❤️

Hayırlıolsun bebeğiniz ne olursa olsun hiçbir şekilde ilaç kullanmayın gebelikte tavsiyem çünkü ne kadar doktor kontrolünde olsa da ilaç kullanıp çok zayıf bebek dünyaya getiren çok tanıdığım var. Tabiki istisnalar olabilir ama ben hiç görmedi sadece kg olarak değil boğazımızdan geçen herşey kanımıza oradan da bebeğe geçiyor o sebepden iyi değil. Mide yanmasına ben karbonhidratı çok ama çok az yiyerek çözüm buldum protein veyeşillik ağırlıklı beslenip bol su içerek maden suyu içerek ve baharatlardan kaçınarak çözüm bulmuştum

Allah aşkına gebelik kaç ay ya ne bu haller zorundaymış bla bla bla kim hangi ilaçla iyileşmiş ilaçlar tedavi mi diyor gerçekten öylemi sanıyorsunuz bide karnınızda bebek varken yani sık dişini kardeşim canın o kadar tatlıysa yapma çocuk. Biraz araştırın bebeğe çok zarar veriyor özellikle antibiyotikler otizm bile yapiyo bunlar benim sözlerim değil araştırmalarım
SANA SORARIM BIDAHA YAPARKEN BAYAN COK BILMIS.

Hayırlıolsun bebeğiniz ne olursa olsun hiçbir şekilde ilaç kullanmayın gebelikte tavsiyem çünkü ne kadar doktor kontrolünde olsa da ilaç kullanıp çok zayıf bebek dünyaya getiren çok tanıdığım var. Tabiki istisnalar olabilir ama ben hiç görmedi sadece kg olarak değil boğazımızdan geçen herşey kanımıza oradan da bebeğe geçiyor o sebepden iyi değil. Mide yanmasına ben karbonhidratı çok ama çok az yiyerek çözüm buldum protein veyeşillik ağırlıklı beslenip bol su içerek maden suyu içerek ve baharatlardan kaçınarak çözüm bulmuştum

Allah aşkına gebelik kaç ay ya ne bu haller zorundaymış bla bla bla kim hangi ilaçla iyileşmiş ilaçlar tedavi mi diyor gerçekten öylemi sanıyorsunuz bide karnınızda bebek varken yani sık dişini kardeşim canın o kadar tatlıysa yapma çocuk. Biraz araştırın bebeğe çok zarar veriyor özellikle antibiyotikler otizm bile yapiyo bunlar benim sözlerim değil araştırmalarım
bunlar benim sözlerim değil araştırmalarım
Ben de bir doktor olarak, kendi sözlerimi söyleyeyim:

Cümleleriniz baştan sona yanlış. Tepeden tırnağa bilgisizlik akıyor yazınızdan.

Araştırma yaptığınız her şeyin doğru olduğunu nereden çıkardınız?

Ben bu işin eğitimini alan , hastalarına tedavi düzenleyerek onların hayat kalitesini artıran, dertlerine derman olmaya çalışan bir doktor olarak şunu söylüyorum: doğru tedavi hayat kurtarır.

Bir ilacın bebeğe zarar verip vermeyeceğine bu işin eğitimini almış olan BİZLER karar veririz, siz ve araştırmalarınız değil.

Amacım asla enaniyet göstermek değil, hatta beni bu sitede bilen bilir, böyle çıkışlar nadiren yaparım, ama siz gereksiz ve doğruluk payı olmayan cümlelerinizle burada bir anneyi gereksiz yere korkutuyor ve sağlığıyla oynuyorsunuz.

Herkes kendi işini yapsın, yanlış tavsiyelerinizi kendinize saklayın ve burada insanları korkutup yanlış yönlendirmeyin.

Ben de bir doktor olarak, kendi sözlerimi söyleyeyim:

Cümleleriniz baştan sona yanlış. Tepeden tırnağa bilgisizlik akıyor yazınızdan.

Araştırma yaptığınız her şeyin doğru olduğunu nereden çıkardınız?

Ben bu işin eğitimini alan , hastalarına tedavi düzenleyerek onların hayat kalitesini artıran, dertlerine derman olmaya çalışan bir doktor olarak şunu söylüyorum: doğru tedavi hayat kurtarır.

Bir ilacın bebeğe zarar verip vermeyeceğine bu işin eğitimini almış olan BİZLER karar veririz, siz ve araştırmalarınız değil.

Amacım asla enaniyet göstermek değil, hatta beni bu sitede bilen bilir, böyle çıkışlar nadiren yaparım, ama siz gereksiz ve doğruluk payı olmayan cümlelerinizle burada bir anneyi gereksiz yere korkutuyor ve sağlığıyla oynuyorsunuz.

Herkes kendi işini yapsın, yanlış tavsiyelerinizi kendinize saklayın ve burada insanları korkutup yanlış yönlendirmeyin.
Tabi canım siz ilaç yazın ki ooradan komisyonunuzu alın herşeyi doğal olarak çözersek size ne gerek kalacak tamam sizsiniz

Hangi araştırmalarmış bunlar? Hamile bir kadına verdiğiniz tavsiyelere dikkat etmeniz lazım
Sizin dediklerinizi uygulayıp bir sıkıntı yaşarsa bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz. Üstten üstten konuşarak ben biliyorum benim dediğim doğru havalarında yazmayın. Allah korusun bir şey olursa sorumlusu siz olursunuz
Banane ben ilaç iyi değil diyorum bin tane yan etkileri var kim ne halt ederse etsin

9 ay sıkın dişinizi anaa ne mıymıntı burdaki kadınlar ya azcık rahat etmenin uğruna bebeğe zarar verecek acımasız insalar doluşmuş buraya ayıp ya

Siz hiç üzülmeyin bunun için. Doktor kontrolünde olduğunuz sürece sıkıntı yaşamazsınız. Ben hiç mide yanması yaşamadım hamilelikte ama normalinde yaşıyorum. Nasıl bir durum olduğunu biliyorum hamilelikte ekstra sıkıntılı olduğunu da anlıyorum.
Malesef tavsiyesi çok saçma. Sizin sağlık durumunuzu bilmeden bu tarz tavsiyeler veremez. Doğal dediğimiz her şey herkese uygun değil. İlaç karşıtlığı yapacağım diye insanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı.
Gaviscon Duo nun işe yaramasına sevindim. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ❤️
Utanmadan ilaç yazıcan kadına ya pes

9 ay sıkın dişinizi anaa ne mıymıntı burdaki kadınlar ya azcık rahat etmenin uğruna bebeğe zarar verecek acımasız insalar doluşmuş buraya ayıp ya
Ne alaka ? bir bebeğinin saglıgını ve iyiliğini düşünen sizsiniz

Merhabalar 22 haftalık hamileyim.Midem inanılmaz yanıyor.Gaviskon içiyorum ama hiçbir faydası olmuyor.Bu probleme çözüm bulabilen var mı lütfen yardım edin 😔
Ilac kullanmak cok iyi birsey deil hamilelikte ama mide yanmasi bazen dayanilmaz hale geliyo cok iyi anliyorum sizi. Bana doktorum cok deil abartmadan habini ice bilirsin dedi kendisi yazdi. Hab ictigim zaman zaten o 1 hafta falan gidiyodu midem baya iyi geliyodu bana.

Doğurduğum gün geçti. Soda içtim, gaviscon şişesini tepeme diktim nafile. Benim için çözüm doğumdu. Umarım sizinki geçer. Ama eninde sonunda geçiyor merak etmeyin. Kolay doğumlar diliyorum. Sağlıkla doğsun bebeğiniz.

Back
X