Mide yanması sonrası kusma

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
31
Merhaba herkese
Şuan 23 haftalık gebeyim , 1 ay öncesine kusmalarım çoktu , her yemek sonrası kusuyordum. Geçti bir süre çok sevindim çünkü kusmaktan nefret ediyorum . Yaklaşık 1 haftadır mide yanması başladı midem çok yanıyor ve hemen sonra midem bulanıyor kusuyorum yaklaşık 1 haftadır böyleyim boğazıma mide asidi geliyor boğazım tahriş oldu ağzımın içi berbat durumda. Benim merak ettiğim bu haftalarda kusmalar normal mi? Mide yanması ve kusmayı bir tek ben mi yaşıyorum ? Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba herkese
Şuan 23 haftalık gebeyim , 1 ay öncesine kusmalarım çoktu , her yemek sonrası kusuyordum. Geçti bir süre çok sevindim çünkü kusmaktan nefret ediyorum . Yaklaşık 1 haftadır mide yanması başladı midem çok yanıyor ve hemen sonra midem bulanıyor kusuyorum yaklaşık 1 haftadır böyleyim boğazıma mide asidi geliyor boğazım tahriş oldu ağzımın içi berbat durumda. Benim merak ettiğim bu haftalarda kusmalar normal mi? Mide yanması ve kusmayı bir tek ben mi yaşıyorum ? Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim de böyle oluyor midemi ve altını ovuyorum bebek yin değiştirince geçiyor geçmezse de gaviscon duo içiyorum

Merhaba herkese
Ya aynı durum bende de var nefret ettim artık hayattan soğudum 28+4 üm şu anda işk aylarda tiksinme kusma 1.5 aydırda böyleyim gaviscon falan hikaye başka ilaçta vermiyor deliricem artık ne kadar dikkat edersem edeyim yok yanıyor midem asit üretiyor resmen içerde canla başla geçirebildin mi peki bu durumu

X