- 12 Ocak 2024
- 32
- 9
- 26
-
- Konu Sahibi paniklianne
Panik atak sorununuz var mı?Midemin üstünde mi altında mı nabız gibi atıyo ve beni çok korkutuyo halsiz yapıyo var mı bu sorunu yaşayan
Evet malesefPanik atak sorununuz var mı?
Bende de var ve o şekilde vücudun herhangi bir yerinde atımlar hissedebiliyorsunuz. Benimde hep beynim ve karın bölgemde oluyor bu atımlar doktor korkulacak bir şey olmadığını psikolojik olduğunu söylemiştiEvet malesef
Bende kalpte ekstra atımda oluyor o ikisi birbirine karışınca günüm zehir oluyoBende de var ve o şekilde vücudun herhangi bir yerinde atımlar hissedebiliyorsunuz. Benimde hep beynim ve karın bölgemde oluyor bu atımlar doktor korkulacak bir şey olmadığını psikolojik olduğunu söylemişti
Aynı aynı vallahi ekstrasistol denen fazla atımlar beni de deli ediyor ancak ben çözümü buldum iyileşmeye başladım çok şükür sizde inşallah bir an önce iyileşirsinizBende kalpte ekstra atımda oluyor o ikisi birbirine karışınca günüm zehir oluyo
Çözüm neAynı aynı vallahi ekstrasistol denen fazla atımlar beni de deli ediyor ancak ben çözümü buldum iyileşmeye başladım çok şükür sizde inşallah bir an önce iyileşirsiniz
Her gün 1 saat yürüyüş ve beynimi sürekli meşgul ediyorum mesela örgü örüyorum, temizlik yapıyorum kısacası hobilerimle ilgilenmeye başladığım için kafam hiç kendimle meşgul olmuyor ve baya rahatladım panik atak açısındanÇözüm ne
Aynı aynı vallahi ekstrasistol denen fazla atımlar beni de deli ediyor ancak ben çözümü buldum iyileşmeye başladım çok şükür sizde inşallah bir an önce iyileşirsiniz
Benim 10 aylık bebeğim var kafam yeterince meşgul ama bazen kalbim böyle bir oluyo bitiyo günümHer gün 1 saat yürüyüş ve beynimi sürekli meşgul ediyorum mesela örgü örüyorum, temizlik yapıyorum kısacası hobilerimle ilgilenmeye başladığım için kafam hiç kendimle meşgul olmuyor ve baya rahatladım panik atak açısından
O benimde oluyor ancak dediğim gibi takmıyorum artık benim doktorum sağ olsun beni tatmin edici açıklamalar yaptığı için içim çok rahat. İlaç kullanıyor musunuz?Benim 10 aylık bebeğim var kafam yeterince meşgul ama bazen kalbim böyle bir oluyo bitiyo günüm
Hayır 1.5 yıl oldu bırakalı onu kullanıncada git gide dozu artıyo ben izzet güllüyle aştım bu atağı ama vücuttaki bu olan şeyler hemen eski hale getiriyo insanıO benimde oluyor ancak dediğim gibi takmıyorum artık benim doktorum sağ olsun beni tatmin edici açıklamalar yaptığı için içim çok rahat. İlaç kullanıyor musunuz?
Ben de bırakma aşamasındayım gebelik düşündüğüm için. Evet hak veriyorum gerçekten en ufak bir ağrı bile günü berbat edebiliyor maalesefHayır 1.5 yıl oldu bırakalı onu kullanıncada git gide dozu artıyo ben izzet güllüyle aştım bu atağı ama vücuttaki bu olan şeyler hemen eski hale getiriyo insanı
İnşallah bırakırsınız ben hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım çok zor geçti gebeliğimBen de bırakma aşamasındayım gebelik düşündüğüm için. Evet hak veriyorum gerçekten en ufak bir ağrı bile günü berbat edebiliyor maalesef
Tam iyileşme olmadan bırakmak zorunda kaldığınız için iyileşememişsiniz. Ama size şunu söyliyim bazen ilaç da çare olmuyor her şey beyinde bitiyor. Artık atak gelince bir şey olmayacak diye kendime telkin veriyorum hep daha önce de aynıları olmuştu ölmedin diyorum böyle böyle yeneceğim inşallahİnşallah bırakırsınız ben hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım çok zor geçti gebeliğim
İnşallahhTam iyileşme olmadan bırakmak zorunda kaldığınız için iyileşememişsiniz. Ama size şunu söyliyim bazen ilaç da çare olmuyor her şey beyinde bitiyor. Artık atak gelince bir şey olmayacak diye kendime telkin veriyorum hep daha önce de aynıları olmuştu ölmedin diyorum böyle böyle yeneceğim inşallah