• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide Sorunu

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
28
Arkadaşlar 1 lokma bile yesem 1 yudum su içsem midem şiş gibi hissediyorum midem geriliyor. Uyku bile uyuyamıyorum.özellikle geceleri.3 4 gündür böyle. Yarın doktora gidicem. Ama başka bu sorunu yaşamış olan var mı ne yaptınız nasıl geçti.

Mide insanin psikolojisinden en çok etkilenen organ. Doktora elbette görünün. Ama yine şişeceğim diye kendinizi şartlamayın.

Merhaba, cok gecmıs olsun bende aslında reflü vardı ama bir süredir çok iyi durumda cok stresli bır donemden gecıyorum 2 gundur midemde ama bıraz da göbege dogru olan yerde kramp var dun sıddetlı kramp gırıyordu ve ıshal olmustum bugun ishal gecti orda bır gergınlık ya da gaz varmıs gıbı bır hıs var egılınce agrı artıyor kramp gıbı dun kı kadar sıddetlı olmasa da rahatsız eden bır hıs var aynı zamanda panık atagım var ınternette okuduklarımdan endıselendım basıt bır gaz sancısı olabılır? bır kac surer mı? teşekkürler

Back