Mide mikrobuu olanlar

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
Arkadaslar merhaba ben bikac sene oldu endoskopi oldum sonucunda mide mikrobu ve mide mikrobuna bagli gastrit hastaligi yapmis ilaci varmis kullandim ozamanlar doktor kontrole 3aysonra gel dedi gidemedim ozamanlar ama sikayetim yok bikac sene oldu gitsemmi gecmismidir geciyormu ilacini icince tedavi olanlar aydinlatirsa beni sevinirim simdiden tsk ederim

benim bakteri vardi adini unuttum valla gastrit var ztn gunluk 3 doz alinan antibiyotik verdi ki iki hafta berbat bi agiz tadi ile gezdim ama kullanmaya dvm ettim gecti sukur ama gastrit dvm tabi gecmis olsn

benim bakteri vardi adini unuttum valla gastrit var ztn gunluk 3 doz alinan antibiyotik verdi ki iki hafta berbat bi agiz tadi ile gezdim ama kullanmaya dvm ettim gecti sukur ama gastrit dvm tabi gecmis olsn
Bende uclu helico kullandim doktor ilerde mide kanseri olursun tedavini ol demisti anribiotikleri kullandim gidemedjm kontrole sikayetimde olmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…