- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Allah şifa versinYasi 30 bayan. Mide kucultme ameliyati oldu pazartesi devlet hastanesinde. Dun fenalasti hastanede yogun bakima alindi septik soktaymis. Yani kacak olusmus midesinde dikislerde ve sivi diger organlara yayilmis. Dr olum riski yuksek dedi. Ailesi perisan bekliyorlar. Valla bu ameliyati olacaklar iyi dusunun sizi korkutmak istemem ama.... Arkadasim su an yasam mucadelesi veriyor.
Vefat ettiAllah şifa versin
Allah rahmet eylesinVefat etti
Cok SaolasinAllah rahmet eylesin, basınız sagolsun Rabbim sabır versin ailesine tum sevenlerine
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm .. devletle ozelle alakası hiç yok tamamen doktorla alakalı özelde olup ölen tanıdığım da oldu devlette olup aşırı memnun kalıp mis gbi kilosunu veren iki tanıdığım da oldu .. tamamen şans doktorun iyi olması gerekiyor diye duydum .. bunyeyle de alakaliymisEvet vefat etti devlette doktor ozel degil
BencedeAllah rahmet eylesin çok üzüldüm .. devletle ozelle alakası hiç yok tamamen doktorla alakalı özelde olup ölen tanıdığım da oldu devlette olup aşırı memnun kalıp mis gbi kilosunu veren iki tanıdığım da oldu .. tamamen şans doktorun iyi olması gerekiyor diye duydum .. bunyeyle de alakaliymis
Yaaa inanmıyorum çok üzüldüm bende olmak istiyorum kiloluyum ama 3 çocuğum var yaşları 5,2, öburude 5 aylık ölümden korkmuyorum elbet bir gün onuda tadıcaz ama çocuklarımı geride bırakmak en büyük korkum çok korkuyorum zaten ve dahada korktumSaolun arkadaslar inanin soktayim bende sag salim girdi ameliyata vefat etti. Zayiflamak istiyordu cok hevesliydi. Ameliyattan bir gun sonra hastanede biraz yurutmusler hatta ama aksama fenalasmis hemen ikinci kere ameliyata alinmis mide sivisi sizmis. Sonra septik soka girdi yogun bakima alindi vefat etti orada. Gercekten cok saskinim cok uzgunum. Inanamiyorum haala cok gencti daha esi herkes perisan oldu Allah sabir versin
Hangi hastane benım annem de oldu zordu ama çok şükür herhangi bır komplikasyon olmadı ve bende olmak istiyorum 23 yaşındayımYasi 30 bayan. Mide kucultme ameliyati oldu pazartesi devlet hastanesinde. Dun fenalasti hastanede yogun bakima alindi septik soktaymis. Yani kacak olusmus midesinde dikislerde ve sivi diger organlara yayilmis. Dr olum riski yuksek dedi. Ailesi perisan bekliyorlar. Valla bu ameliyati olacaklar iyi dusunun sizi korkutmak istemem ama.... Arkadasim su an yasam mucadelesi veriyor.
Kaç kilolusunuz? Çok gençsiniz kendiniz veremiyor musunuz?Hangi hastane benım annem de oldu zordu ama çok şükür herhangi bır komplikasyon olmadı ve bende olmak istiyorum 23 yaşındayım
96 boy 157 hayır maalesef veremiyorum olmuyor gebelik sürecinde ve emzirme döneminde çok aldım veremiyorum diyet ilede olmuyorKaç kilolusunuz? Çok gençsiniz kendiniz veremiyor musunuz?
Ya cidden bu çok acı bir şey ben de düşündüm çok zayıfken evlenince 80 üstüne çıktım tam diyete uyamasam da kilo vermeye başladım bir doktor bulmuştum kendime korkudan görüşemedimYasi 30 bayan. Mide kucultme ameliyati oldu pazartesi devlet hastanesinde. Dun fenalasti hastanede yogun bakima alindi septik soktaymis. Yani kacak olusmus midesinde dikislerde ve sivi diger organlara yayilmis. Dr olum riski yuksek dedi. Ailesi perisan bekliyorlar. Valla bu ameliyati olacaklar iyi dusunun sizi korkutmak istemem ama.... Arkadasim su an yasam mucadelesi veriyor.
Boyn157 kg 9696 boy 157 hayır maalesef veremiyorum olmuyor gebelik sürecinde ve emzirme döneminde çok aldım veremiyorum diyet ilede olmuyor
163 boyla daha önce 97 kilodan 1 senede ekmeği şekeri ve çok yemeyi keserek evde pilates ve yürüyüşle 53e düştüm.96 boy 157 hayır maalesef veremiyorum olmuyor gebelik sürecinde ve emzirme döneminde çok aldım veremiyorum diyet ilede olmuyor
Ekmeği bende kesmek istiyorum ama bu sefer de doymuyorum163 boyla daha önce 97 kilodan 1 senede ekmeği şekeri ve çok yemeyi keserek evde pilates ve yürüyüşle 53e düştüm.
Üstelik emziriyordum da. Oluyor isteyince. Yeter ki isteyin.
O his 1 hafta sonra kayboluyorEkmeği bende kesmek istiyorum ama bu sefer de doymuyorum
Deniycem bende zaten çok istemiyorum ameliyat falanO his 1 hafta sonra kayboluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?