120 vardir sanirimAllah sifa versin. Kac kiloydu acaba?
Allah rahmet eylesin inşallahVefat etti simdi haberini aldim
Vefat etti simdi haberini aldim
Şu ameliyatları gerçekten güvenilir yerlerde yaptırmak lazımYasi 30 bayan. Mide kucultme ameliyati oldu pazartesi devlet hastanesinde. Dun fenalasti hastanede yogun bakima alindi septik soktaymis. Yani kacak olusmus midesinde dikislerde ve sivi diger organlara yayilmis. Dr olum riski yuksek dedi. Ailesi perisan bekliyorlar. Valla bu ameliyati olacaklar iyi dusunun sizi korkutmak istemem ama.... Arkadasim su an yasam mucadelesi veriyor.
Evet vefat etti devlette doktor ozel degilŞu ameliyatları gerçekten güvenilir yerlerde yaptırmak lazımvefat mi etti??
Riskliyse niye bu ameliyat var insanlarin kafasini karistiriyor iste gitti cok gencti daha vefat etti hic bir saglik sorunu yoktu neseli gitti vefat ettiÇok üzgünüm. Maalesef mide küçültme ameliyatı çok risklidir, bu güne kadar bir çok insanın ölümüne sebep olmuştur. Yine de insanlar bu riski almaya devam ediyor.
Cok saol Allah razi olsunBaşınız sağ olsun.Amcam, kuzenim, iki yakın arkadaşım bu ameliyatı oldu. Sorunsuz atlattılar, şu an daha mutlular. Ama süreç herkeste aynı işlemiyor tabii. Çok üzüldüm gencecikmiş. Allah rahmet eylesin.
Bencede kesinlikle olma sonucta midenin yuzde 80 inini aliyorlarmis en guzsli spor diyet. Ates dustugu yeri yakiyorÇok üzücü... Kendimde kiloluyum ve bu ameliyatı asla tasvip etmiyorum. 123 kilodan 90lara kadar düştüm. Emzirme dönemi yine 100 kilo oldum. Tekrar diyete başladım. Evet kilolu olmak sağlıksız. Ama o ameliyatta çok sağlıksız. En güzeli yavaş yavaş kilo vermek. Çok gençmiş allah rahmet eylesin..
Çok kötü gerçekten çok genç bi ölüm. Öyle çoğaldı ki bu ameliyat herkes ameliyat oluyor. 1 senede değilde 5 senede veririm kilomu. Çok fit olmamda 10 kilo fazlam kalır ama olur illa ki verilir.Bencede kesinlikle olma sonucta midenin yuzde 80 inini aliyorlarmis en guzsli spor diyet. Ates dustugu yeri yakiyorinanki soktayiz sanki saka gibi inanamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?