• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri mide kanseri

adilemir

"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
34.325
39.775
1.123
yaklaşık 25 gündür kayın pederimin mide Şikayetleri oldu..bayram öncesi doktora gitti.
endoskopi yapıldı.

ama kayın valideme doktor olumsuz konuşmuş..sonuçlar için doktor kötü çıkacak demiş

ve sonuçlar doktorun dediği gibi kanser çıktı..yayılmış ..ama ne kadar bilmiyoruz.

kayın validemin eniştesi doktor..kendi çalıştığı hastaneye götürüp orada baktırdıktan sonra ameliyat edilecek..

ama çok korkuyoruz.ve ben kayın pederimi çok seviyorum..

2 oğlum var ..onlar da dedelerine hastalar..kayın pederim de çocuklarıma çok düşkün..

ona bir şey olmasından korkuyorum..

yaklaşık 25 gündür kayın pederimin mide Şikayetleri oldu..bayram öncesi doktora gitti.
endoskopi yapıldı.

ama kayın valideme doktor olumsuz konuşmuş..sonuçlar için doktor kötü çıkacak demiş

ve sonuçlar doktorun dediği gibi kanser çıktı..yayılmış ..ama ne kadar bilmiyoruz.

kayın validemin eniştesi doktor..kendi çalıştığı hastaneye götürüp orada baktırdıktan sonra ameliyat edilecek..

ama çok korkuyoruz.ve ben kayın pederimi çok seviyorum..

2 oğlum var ..onlar da dedelerine hastalar..kayın pederim de çocuklarıma çok düşkün..

ona bir şey olmasından korkuyorum..

Allah yardımcınız olsun canım. İyi düşünün ve dua edin. İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur babanız...

kayınpederim ameliyat olacak bugün..

midesini alacaklar..

karaciğer ve akciğer tomografide temiz görünmüş

böbrek üstü bezlerinde bir tuhaflık varmış..tam olarak anlayalamışlar..

ameliyat sırasında uzman bakacak o kısımlarına..inşallah iyi olacak ...dua edin bize arkadaşlar.

kayınpederim ameliyat olacak bugün..

midesini alacaklar..

karaciğer ve akciğer tomografide temiz görünmüş

böbrek üstü bezlerinde bir tuhaflık varmış..tam olarak anlayalamışlar..

ameliyat sırasında uzman bakacak o kısımlarına..inşallah iyi olacak ...dua edin bize arkadaşlar.

Aşağıdaki yazımı okuyun lütfen babanızda bahsettiğim duruma uyuyor sanırım babanızın durumu buna göre biraz daha iyi. Geçmiş olsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...-erkan-topuzun-basarilari-mutlaka-okuyun.html

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün Beyaz TV / İŞİN ASLI programında Dr. Ümit Aktaş Hocayı seyrettim Sare hanım diye bir hastasını 14 ayda kemoterapi görmeden Mide kanserinden kurtarmış. Kanser tedavi edilen bir hastalık artık. Çevresinde bu tarz hastalığı olanların bence o programı izlemesi gerekiyor.

Back