• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Mide Kanseri Yardımmm

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Arkadaşlarım canlarım,eniştem Almanya'da yaşıyor ve 4 tane mide yarası vardı, 2-3 ay sadece yara denildi,2 hafta önce fenalaştı tekrar has. kaldırıldı,yaralardan birinin %90 kanser olduğunu 1 hafta içinde yapılan tettiklere bakılıp ameliyat konusu konuşulacakmış, arkadşlar çok kötüyüz hepimiz bitiğiz ne yapacağız bilmiyoruz Türkiye'ye mi gelse orada mı kalsa bu hastalık nasıl bişiy bilemiyoruz lütfen bişiyler diyin ?

Allah yardımcınız olsun, tez zamanda şifa versin inşallah.
Bildiğim kadarıyla Türk doktorlarımız bu konuda çok başarılı sonuçlar alıyorlar.
Çoğu insan tedavi için buraya geliyor.
İçiniz rahat edicekse burada tedavinizi sürdürebilirsiniz bence.

Allah yardımcınız olsun, tez zamanda şifa versin inşallah.
Bildiğim kadarıyla Türk doktorlarımız bu konuda çok başarılı sonuçlar alıyorlar.
Çoğu insan tedavi için buraya geliyor.
İçiniz rahat edicekse burada tedavinizi sürdürebilirsiniz bence.

Sağolun allah razı olsun, Bizde öyle duyduk sonuçlar çıkınca araştıracağız bu işi,doktor falan tanıyanlar var mı acaba ?

Canım daha sonuçlar netleşmemiş.
Hücre bozulması olsa bile ilk evrededir zaten.
Yani varsayalım ki dediğiniz gibi durum, tedavi olanağı yüksek.
Ankarada onkoloji hastanesi var, istanbul da çapa, cerrahpaşa.
Tabi özel sigortanız varsa özelide tercih edebilirsiniz.
Tam gün yasasından dolayı pek çok iyi doktor özele kaydı burada.
Şimdiden karalar bağlamayın ki , eniştenizin morali dahada düşmesin.
Biliyorsunuz moral hastalığı bu.

Çeşit çeşit mide kanseri var, bazı kanser çeşitleri çok tehlikeli. Babamı mide kanserinden kaybettik, teşhis konulması ameliyatı ve ölümü 3 ayda oldu. Eniştenize Allahtan şifalar diliyorum, inşallah derdi veren Rabbim dermanınıda verir.

Çeşit çeşit mide kanseri var, bazı kanser çeşitleri çok tehlikeli. Babamı mide kanserinden kaybettik, teşhis konulması ameliyatı ve ölümü 3 ayda oldu. Eniştenize Allahtan şifalar diliyorum, inşallah derdi veren Rabbim dermanınıda verir.

Canım öyle bizde şok olduk birden ya yaralar var dediler 1 ay içinde kanser denildi,sanki bu 1 ay önce değilmiydi kanser nasıl oldu şokundayız=(bizde sonuçları bekliyoruz Türkler daha iyi deniliyor o yüzden bilinen bir dr. var mı?

Canım daha sonuçlar netleşmemiş.
Hücre bozulması olsa bile ilk evrededir zaten.
Yani varsayalım ki dediğiniz gibi durum, tedavi olanağı yüksek.
Ankarada onkoloji hastanesi var, istanbul da çapa, cerrahpaşa.
Tabi özel sigortanız varsa özelide tercih edebilirsiniz.
Tam gün yasasından dolayı pek çok iyi doktor özele kaydı burada.
Şimdiden karalar bağlamayın ki , eniştenizin morali dahada düşmesin.
Biliyorsunuz moral hastalığı bu.

Haklısın ona hissettirmemeye çalışıyoruz ama oda bitmiş gibi =( İstanbul'a bakıyoruz işte şimdi =(

Kanser eskısı kadar cozumsuz bır hastalık degıl cok sukur.derdı veren rabbım tez vakıtte de sıfasını verır ınsallah.amın

Öncelikle büyük gecmis olsun, esimin ikitane amcasida migde kanserine yakalandi biri tedaviyle amelyatla atlatdi,ama digeri 3 ay icinde vefat etdi...bende almanyada yasiyorum,ama burdaki doktorlari ve hastanesini kesinlikle degismem...esimin annesi bu sene tr de amelyat oldu ( orda yasadi icin)esim hastane odasinin resimlerini cekmis ben göreyim diye,resmen rezalettttttttt yaa.allah yardimciniz olsun

Arkadaşlarım canlarım,eniştem Almanya'da yaşıyor ve 4 tane mide yarası vardı, 2-3 ay sadece yara denildi,2 hafta önce fenalaştı tekrar has. kaldırıldı,yaralardan birinin %90 kanser olduğunu 1 hafta içinde yapılan tettiklere bakılıp ameliyat konusu konuşulacakmış, arkadşlar çok kötüyüz hepimiz bitiğiz ne yapacağız bilmiyoruz Türkiye'ye mi gelse orada mı kalsa bu hastalık nasıl bişiy bilemiyoruz lütfen bişiyler diyin ?

canım öncelikle geçmiş olsun dualarıma ekleyeceğim sizi..
bu hastalık nasıl birşey dediğin için yazıyrum moralini bozmak için değil
:20: öncelikle her insanın doğumu belli olduğu gibi ölümü de bellidir ve herşey Allah'tan:42: ben öz amcamı 4 sene önce mide ve bağırsak kanserinden kaybettim ve bildiğim kadarıyla kanser bağırsaklara sıçrarsa tedaviye pek cevap alınamıyor sizinki sadece mide imiş Allah dermansız dert vermesin ilerleyen tıp ve başarılı doktorlarla bu sıkıntıyı atlatırsınız inşallah umudunu ve inancını kaybetme dua et..:34:

Eşimin babası migde kanseri geçirdi 4 yıl önce... Bagirsaklarina sıçramak uzereydi.... Ameliyat oldu yanlış hatırlamıyorsam migdesi alındı... Aradan kaç yıl geçti suan sağlık durumu iyi... Ama öyle herşeyi yiyemiyor genelde sivi ağırlıklı besleniyor... Dr zaman demiş erken teşhis çok önemli... K.b önce yara dediler yapılan testlerden sonra kanser olduğu ortaya çıktı... Neyseki kurtuldu...umarım enistenizde kurtulur...enistenize şifa diliyorum...

canım öncelikle geçmiş olsun dualarıma ekleyeceğim sizi..
bu hastalık nasıl birşey dediğin için yazıyrum moralini bozmak için değil
:20: öncelikle her insanın doğumu belli olduğu gibi ölümü de bellidir ve herşey Allah'tan:42: ben öz amcamı 4 sene önce mide ve bağırsak kanserinden kaybettim ve bildiğim kadarıyla kanser bağırsaklara sıçrarsa tedaviye pek cevap alınamıyor sizinki sadece mide imiş Allah dermansız dert vermesin ilerleyen tıp ve başarılı doktorlarla bu sıkıntıyı atlatırsınız inşallah umudunu ve inancını kaybetme dua et..:34:

Allah razı olsun canım,sağol ;)

Bizlerde dua edip Cumayı bekliyoruz tümörün durumu Cuma çıkacak, diğer yerlere sıçrayıp sıçramadığıyla ilgili bilgi verilecek, ama doktorlar hazır olun demiş herşey olabilir =(

Öncelikle büyük gecmis olsun, esimin ikitane amcasida migde kanserine yakalandi biri tedaviyle amelyatla atlatdi,ama digeri 3 ay icinde vefat etdi...bende almanyada yasiyorum,ama burdaki doktorlari ve hastanesini kesinlikle degismem...esimin annesi bu sene tr de amelyat oldu ( orda yasadi icin)esim hastane odasinin resimlerini cekmis ben göreyim diye,resmen rezalettttttttt yaa.allah yardimciniz olsun

Sağolun,Ya Türkdoktorlar daha iyi diye duydukta bizde onun için kararsısız =(

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün BeyazTV / İŞİN ASLI programında Dr. Ümit Aktaş Hocayı seyrettim Sare hanım diye bir hastasını 14 ayda kemoterapi görmeden Mide kanserinden kurtarmış. Kanser tedavi edilen bir hastalık artık. Çevresinde bu tarz hastalığı olanların bence o programı izlemesi gerekiyor.

Bi komşumuz mide kanseriydi 3/4kez ameliyat geçirdi midesinin 3/2sini aldılar, bağorsaklarından bi kısmınıda, bu süreçte moral çok önemli... Bir duyardık komşumuz ameliyat olmuş 3gün sonra hiç bişi olmamış gibi dağ yürüyüşünden gelirdi, şuan maşallah sağlıklı üzerinden de 5/6yıl geçti neredeyse... Tedavi görürken kimse umut vermezken sağlıklı olan eşini kaybetti hemde 1hafta içinde, eşinde beyninde tümör varmış acil ameliyata alındı ve çıkamadı :KK43:
Mide kanserinden korkmayın, üzüldüğünüzü hissetmeyin, acımayın, Allah yardımcınız olsun canım

Back