• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide ekşimesi

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
298
İstanbul
bu mide ekşimesi beni öldürücek artık dayanılmaz oluyor ne denediysem faydası yok benim ne garip bir bünyem varmış bazı kadınlara bakıyorum hiçbişey yok bende hep bir sorun zaten ilk 5 ayda sürekli mide bulantılarım kusmalarım vardı sonra ekşimeler ve mide ağrısı halen arada gece kusması varmı benim gibi olan süt yoğurt ayran şurup herşeyi denedim fayda yok .

Bende aynı durumdayım 9. haftaya girdim ve neredeyse 1 aydır sürünüyorum. Midem sürekli asit üretiyor, ekşiyor, kazınıyor feci şekilde ağrıyor ve bulanıyor. Dayanamaz oldum artık :(
Yarım saatde bir birşeyler yemem gerekiyor. Doktor nexium vermek zorunda kaldı birde Rennie şurup kullanıyorum.

Canım bende 31 haftalığım, benim de hamilelik öncesi reflüm vardı,şimdi daha da arttı her zman midem ekşi,yanıyor,sanki birisi midemi sıkıyormuş gibi nefes alamıyorum.Geceleri bende kusuyorum,hatta yemek yedikten sonra hemen başlıyıor midem bulanmaya.Ne kadar dikkat ettiysem yediklerime bişey değişmedi gündüzleri dayanıyorum ama geceleri gaviscon şurup içiyorum en son 5 şişe yazdırdım doktoruma....Allah yardımcımız olsun mecburen çekiyoruz ama şurup biraz rahatlatıyor

Midem yediklerime dayanarak ekşiyor doktor renu verdi şurubunu ay bazen eşim bile içi,yor anında kesiyor. Midem zaten bulanıyor durduramıyoruz ekşimesin :///

Çok geçmiş olsun..

Back
X