Mide bulantısıııı

ZeYoz

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
98
0
merhaba arkadaşlar..çooktandır bende bir mide bulantısı war..neden kaynaklanıyo anlamıyorumm başka yerimde yada midemde ne ağrı war nede sızı sadece o rahatsız ediyo beni çok şiddetli olmasada,psikoljikmi acaba diorum yada sigara yaparmı?ama rahatsız ediyo nebiliim benimle aynı dertten olan war sa yazarsa sewinirmm.fisfisfisfisfisfis

merhaba arkadaşlar..çooktandır bende bir mide bulantısı war..neden kaynaklanıyo anlamıyorumm başka yerimde yada midemde ne ağrı war nede sızı sadece o rahatsız ediyo beni çok şiddetli olmasada,psikoljikmi acaba diorum yada sigara yaparmı?ama rahatsız ediyo nebiliim benimle aynı dertten olan war sa yazarsa sewinirmm.

merhaba arkadaşım , bende de bu problem vardı , ağrı yanma herangi bir durum yoktu... Sigara içiyordum , bırakınca rahatladım , ayrıca reflü ve gastrit tedavisi de geçirdim , o dönemde de bulantılarım yoğun şekilde oluyordu. Gastrit bakterisi bulantı yapan bir bakteri yediğin bozuk besinlerle de kolayca midene yerleşebilir. Başka belirtiler var mı bulantının yanı sıra?

merhaba arkadaşım , bende de bu problem vardı , ağrı yanma herangi bir durum yoktu... Sigara içiyordum , bırakınca rahatladım , ayrıca reflü ve gastrit tedavisi de geçirdim , o dönemde de bulantılarım yoğun şekilde oluoyordu. Gastrit bakterisi bulantı yapan bir bakteri yediğin bozuk besinlerle de kolayca midene yerleşebilir. Başka belirtiler var mı bulantının yanı sıra?

Yok başka belirtim sadece midem bulanıyo kendimi kötü hissediyorum..Bazen başım ağrıyıncada midem bulanıyo ama ne bilim hiç geçmedi gitti mide bulantım hatta rahatsız olduğumda afdersiniz ama parmağımı takıp midemi boşaltıyorum ama sigarada yapabilir die düşünüyorum mesela sabah içtiğim ilk sigara çok bulandırıyoro midemi acaba o mu yapıyo die düşündüm.teşekkür ederim cvp ladığın için.fisfisfis

X