• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide Bulantısı

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
108
Kızlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim.. Bilen biliyor hamileyim sanıyordum 3 gün geciktim ve adet oldum. Buraya kadar bir problem yok ama niye bilmiyorum aşırı mide bulantısı ve halsizlik var bende. Yani hiç bu kadar fazla midem bulandığını hatırlamıyorum 2 gündür. Sebebi ne olabilir.

mide bulantısının bir çok sebebi var psikolojik de olabilir enfeksiyon kapmış da olabilirsin.
sindirim problemin varsa ondan da olabilir çok rahatsızlık veriyorsa bir doktora görün ihmal etme.

Kızlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim.. Bilen biliyor hamileyim sanıyordum 3 gün geciktim ve adet oldum. Buraya kadar bir problem yok ama niye bilmiyorum aşırı mide bulantısı ve halsizlik var bende. Yani hiç bu kadar fazla midem bulandığını hatırlamıyorum 2 gündür. Sebebi ne olabilir.

Psikolojik diyemiyorum bu kadar olmamalı, büyüklerimizin üstüne görmek diye bir bildikleri var araştır öğrenirsin öyle oluyor olabilirsin al bir test kurtul derim ;)

Psikolojik olablir mii
Canım psikolojik değil çünkü adet oldum hamile olmadıgımı biliyorum yani sonuçta :(
mide bulantısının bir çok sebebi var psikolojik de olabilir enfeksiyon kapmış da olabilirsin.
sindirim problemin varsa ondan da olabilir çok rahatsızlık veriyorsa bir doktora görün ihmal etme.
Sindirim sorunum yok hatta adet oldugumdan beri tam tersi :(
Psikolojik diyemiyorum bu kadar olmamalı, büyüklerimizin üstüne görmek diye bir bildikleri var araştır öğrenirsin öyle oluyor olabilirsin al bir test kurtul derim :KK66:
Annem bana hamileyken 4 ay üzerime adet olmuş ama hiiç de sanmıyorum açıkçası öyle bişey canım test olsa çıkmazmıydı ki adet oldugum günün önceki günü kan testi yaptırmıştım negatifti :(

Psikolojik olsa adetten sonra devam etmezki bende sanmıyorum üstüne görme olabilir mi benimde aklıma geldi bi test al sabah yapsana :KK49:

aynen 3gündür mide bulantısı
baş dönmesi mi ağrısı mı belli değil
halsizliği de çabası...ateş...
mevsimsel diyorum ben

Hiç olmazken 3 adetimde arka arkaya kusmalı geçmişti
O kadar midem bulanıyordu
Sonra bir daha olmadı
Neden bilmem
Hormonlar tuhaf oluşumlar :27:

Ya mide bulantısı için bir çay var. onu yapmanı tavsiye ediyorum. Yap iç. Sonra bak bakalım mide bulantısı kalıyor mu.
1 parça ( Parmak Büyüklüğünde ) taze zencefil kökü( ince dilimlenmiş)
1 Limon kabuğu ( rendelenmiş )
1 Limon Suyu
250 cc kaynar su
İnce Zencefil dilimleri, limon kabuğu rendesi ve limon suyu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.

idrar yolları iltihabı çok fena halsizlik ve iştahsızlık yapar mide bulantısı de cabası :(

Psikolojik olsa adetten sonra devam etmezki bende sanmıyorum üstüne görme olabilir mi benimde aklıma geldi bi test al sabah yapsana :KK49:

aynen 3gündür mide bulantısı
baş dönmesi mi ağrısı mı belli değil
halsizliği de çabası...ateş...
mevsimsel diyorum ben

Bnm adet oldgum zaman midem cok bulanirdi

Hiç olmazken 3 adetimde arka arkaya kusmalı geçmişti
O kadar midem bulanıyordu
Sonra bir daha olmadı
Neden bilmem
Hormonlar tuhaf oluşumlar :KK53:

Ya mide bulantısı için bir çay var. onu yapmanı tavsiye ediyorum. Yap iç. Sonra bak bakalım mide bulantısı kalıyor mu.
1 parça ( Parmak Büyüklüğünde ) taze zencefil kökü( ince dilimlenmiş)
1 Limon kabuğu ( rendelenmiş )
1 Limon Suyu
250 cc kaynar su
İnce Zencefil dilimleri, limon kabuğu rendesi ve limon suyu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.
Kızlar hamile değilmişim ama aşırı üşütmüş ve iltihap kapmışım. idrarda kan ve iltihap çıktı :(

başıma gelmişti de biliyorum.. :KK43:
geçmiş olsun..
antibiyotik 1 kutu bitince geçiyor :)
İğne yazdı bana da 7 tane ama kullanma dedi adet olunca gidicem bakalım gebelik olabilir diye kullandırmıyor... :(

Back