Merhaba kızlar 7+4 deyim her gün gece gündüz demeden çok midem bulanıyor kusuyorum mide bulantısı ilacı almama rağmen hala devam midem bulanıyor çok kötü hissediyorum kendimi ne bişi yiyebiliyorum ne ayakta durabiliyorum başka çaresi falan yok mu ne yapsam geçer nolur yardımci olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mide bulantısı
- Konu Sahibi mav1s
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Prilam ilacı 2 defa atmamı istemişti doktorum. Bulantılarımın saatleri belliysi benim başlamadan 2 saat önce atıyordum iyi geliyordu
Canım ben 13+5 deyim hala bulantılarım geçmedi. Bir kaç gün iyiydim kusmadım bugün yine aynı hiç bir şey yiyemiyorum yataktan kalkamıyorum ben sadece haşlanmış patates yiyorum o iyi geliyor o da sadece akşamları gün içinde ne yesemde çıkarıyorum hepimize çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba kızlar 7+4 deyim her gün gece gündüz demeden çok midem bulanıyor kusuyorum mide bulantısı ilacı almama rağmen hala devam midem bulanıyor çok kötü hissediyorum kendimi ne bişi yiyebiliyorum ne ayakta durabiliyorum başka çaresi falan yok mu ne yapsam geçer nolur yardımci olun
Ayyy çok geçmiş olsun evet sağlıkla bebislerimizi kucağımiza qlalımCanım ben 13+5 deyim hala bulantılarım geçmedi. Bir kaç gün iyiydim kusmadım bugün yine aynı hiç bir şey yiyemiyorum yataktan kalkamıyorum ben sadece haşlanmış patates yiyorum o iyi geliyor o da sadece akşamları gün içinde ne yesemde çıkarıyorum hepimize çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Amin sen kaç haftalık oldun bulantilarin geçti mi canımAyyy çok geçmiş olsun evet sağlıkla bebislerimizi kucağımiza qlalım
Şuan 11+1 deyizAmin sen kaç haftalık oldun bulantilarin geçti mi canım
Maşallah çinsiyeti belli miŞuan 11+1 deyiz
Evet bi kızım olucakMaşallah çinsiyeti belli mi
Bulantılarınız geçti mi acaba çok kötü durumdayım şu an. 7+1 im. Bulantı ilacı fayda etmiyor resmenEvet bi kızım olucak
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben tam net olarak daha bilmiyorum kontrole gittiğimde göstermedi ama doktor 100 de 70 kız gibi sanki dedi şimdi haftaya tekrar kontrolümüz var inşallah ozaman net olarak öğrenirizEvet bi kızım olucak
Hayır geçmedi 14 haftaliktayim bulantı ilacı kullanıyorum az da olsa faydası gösteriyor sadece sabahları uyanınca kusmam oluyor onun dışında bazen halsiz bitkin yorgun oluyorum bulantı ilacı kullanmayinca berbat oluyorum çok kötü bilirim o hissi Allah yardımcın olsun bugünlerde geçer elbet özliycez bugünleri Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimiziBulantılarınız geçti mi acaba çok kötü durumdayım şu an. 7+1 im. Bulantı ilacı fayda etmiyor resmen
Benimde %90 dedi iki gün sonra kontrol var bizim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallahMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben tam net olarak daha bilmiyorum kontrole gittiğimde göstermedi ama doktor 100 de 70 kız gibi sanki dedi şimdi haftaya tekrar kontrolümüz var inşallah ozaman net olarak öğreniriz
Kontrollerimiz aynı günde galiba bende çarşamba günü kontroldeyim onu görmek için sabırsızlanıyorumBenimde %90 dedi iki gün sonra kontrol var bizim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah
Kontrolden dondükten sonra haber ver cnm
Bu arada kaçıncı hamileliğin ve kaç yaşındasın
Evet öyle sanırım bu benim ilk gebeliğim Yaşım 22Kontrollerimiz aynı günde galiba bende çarşamba günü kontroldeyim onu görmek için sabırsızlanıyorum
Kontrolden dondükten sonra haber ver cnm
Bu arada kaçıncı hamileliğin ve kaç yaşındasın
Tesadüfe bak bende 22 yaşındayım ve ilk gebeliğimEvet öyle sanırım bu benim ilk gebeliğim Yaşım 22
Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı cnm
Evet hissediyorum arada içerde kipiriklarini hissediyorum daha güçlü oynaması için daha var ama arada hissediyorumTesadüfe bak bende 22 yaşındayım ve ilk gebeliğim
Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı cnm