- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Mide bulantısı karın şişliği hamilelik belirtisi mi
- Konu Sahibi Elf2800
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 gün sonra bir idrar testi daha yapmanız gerekmekte. Bekleyemeyecekseniz kan veriniz. ve doktorunuza başvurun.Bugün 5nci gün olacak regl olmadım şuan birkaç güne nazaran mide bulantım çok fazla karnımda şişkinlik kasık ağrısı dün test yaptım negatif neden böyle Bilgisi olan varmı
Valla bende dedim bı ay sonuna kadar beklim idrar testi yapacam olmadı kan tahlili verecem o zamana kadar regl olmazsam tabi7 gün sonra bir idrar testi daha yapmanız gerekmekte. Bekleyemeyecekseniz kan veriniz. ve doktorunuza başvurun.
Ben daha önce gittim hastaneye tomografi çektirti doktor kistten şüphelendiği için o zaman adetim gecikmemisti hatta yeni adet olmuştum o gün kasık ağrım aşırı vardı idare edemiyordum kasik karın ağrısindan hiçbir sorun yok demişti iki ay geçti üstünden bu ay tek böyle olduAklına 'lan acaba hamile miyim' şüphesi düşen herkesin psikolojik olarak midesi bulanır.
Mide en hassas organlardandir, çabuk etkilenir.
Bence sebebi bu.
Hamile olsanız 5. Günde çizgi çıkardı diye düşünüyorum ama adet olmazsaniz birkaç güne doktora gidin, belki mevsimseldir ama belki de minik bir kistiniz vardır,baksın doktor. Benim adet gecikmemin altında kist çıkmıştı,birkaç doğum kontrol hapı kullandım,sonraki muayanemde hepsi gitmişti
Bilemiyorum, kistin tomografi ile bir baglantisi var mı ki? Kadın doğuma gidince kan testi ve ulrasondan bakiyorlar .Ben daha önce gittim hastaneye tomografi çektirti doktor kistten şüphelendiği için o zaman adetim gecikmemisti hatta yeni adet olmuştum o gün kasık ağrım aşırı vardı idare edemiyordum kasik karın ağrısindan hiçbir sorun yok demişti iki ay geçti üstünden bu ay tek böyle oldu
Şöyle canim ben kasık karın ağrısindan dolayı hastaneye gitmiştim 1 ay önce benden 4 tüp kan aldılar herşeye baktılar sonra test içinde hem kan tahlili hemde idrar tahlili aldılar en son tomografi istedi doktor idrarda kan var dedi megersem regldenmiş o gün o esnada olmuşum doktor kistten şüphelendiği için tomografi istemişti hicbirseyin yok dedi ilaç bile yazmadı yani evlendiğimden beri ilk defa gecikiyor böyle regl sancısı gibi değil sırtım ağrıyor böyle Sürekli bir ağrı var içinde ben normalde regl diyelim bugün olmam gerekiyor kendimi o gün soba önüne veririm rahmimi isitirim anında oluyordum kaç gündür aynı yapıyorum hala birşey yok soğuk almış olsam yine isitinca ağrı geçiyordu bu sefer hiçbirsey anlamadım kendimden test yaptım negatif geç döllenme olabilir diyorlar ama insan merak ediyor niye böyle diyeBilemiyorum, kistin tomografi ile bir baglantisi var mı ki? Kadın doğuma gidince kan testi ve ulrasondan bakiyorlar .
Adetinizin gecikmesi mevsimsel de olabilir. Havalar bir sıcak bir soğuk, bir aralık bir Mayıs. Böyle zamanlarda çoğumuzun adeti sarkıyor. Benim de çok düzenli değildir. Yine de içiniz rahat edecekse ilerleyen günlerde tekrar test yapın, gebeliğin olmadığına emin olunca günde üç kere papatya ve biberiye çayı yapip içebilirsiniz, çok etkili. Ben içtiğim gibi ertesi gün regle uyaniyorum:)