Listedekileri degistereceksen diyetisyene niye gittin.
Listede ne vereceğini bilsem neden gideyim
Yesilliksiz bir hayat dusunemiyorum...
Genelde yesillik , salata verirler. Meyve sevmiyorsan Karatay'a gec onda hic meyve yok.
Karatayda meyve var ben yapıyorum ve üç kitabını edindimGenelde yesillik , salata verirler. Meyve sevmiyorsan Karatay'a gec onda hic meyve yok.
Karatayda salatada var size uygun değil.Meyveyi idare ediyorum ama çiğ yeşilliğe dayanamıyorum. Karatay'ı yapıp yapamayacağımı sormam lazım, emziriyorum çünkü hala.
Karatayda meyve var ben yapıyorum ve üç kitabını edindim
İkimizde birbirimizi gözardı etsek görmezdik.Birsürü videosunu izledim ve kitaplarını edindim.Kahvaltıda yenebiliyor bir adet akşamları yemeye karşı.Araştırdım ki başladım kulaktan dolma fikirleri yaymayın iyi günler.Morsever sen beni goz ardi ettin ben seni ettim. Simdi bunu neden soruyorsun. Kadin bas bas bagiriyor . Meyve de fruktoz var yemeyin diye. Iyi arastir.
Meyveyi idare ediyorum ama çiğ yeşilliğe dayanamıyorum. Karatay'ı yapıp yapamayacağımı sormam lazım, emziriyorum çünkü hala.
Degisik salatalar yapmayi denesen mesela .misirli,ton balikli,soslu ,soyle limonlu falan.Ne kadar şanslısınız.
Yesillik de sana bayiliyordu dermisim.
Ben yesillik yemeden 11 kilo verdim. Karatayi da %75 filan uyguladim. Yesillik , salata yememe nedenim de midemi kazindirmasi.
Diyetisyen sana yesilligi antioksidan etkisi var ve vitamin iceriyor diye onermistir. Vitamini disaridan da alabilirsin ama taze sebze yemek tercih sebebidir.
Degisik salatalar yapmayi denesen mesela .misirli,ton balikli,soslu ,soyle limonlu falan.
O sekilde de mi yiyemezsin acaba.
Cidden uzuldum senin icin..
Ay aman uzak olsun yeşillik
Hem metabolizmayı hızlandırması için hem de süt yapımı için.
Bakın sizin de midenizi kazındırıyormuş, var bu yeşilliklerde bir uğursuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?