• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide botoxu yaptiran var mi?

Arkadaşım kilo veremiyorsanız fizyolojik , diyet yapamıyorsanız psikolojik destek alin .
Bu tarz çözümler mide balonu, küçültme ,botoks uzun vadede işlevsiz oluyor

Eniştem mide küçültme amelyatı olmak isterken doktorun tavsiyesi ile denedi ama işine yaramadı hala amelyat araştırıyor.

86 kilo ilemi dusunuyorsunuz ?? Ben 100 kilodan 70 kiloya dustum gerci 15 kilosu dogum yapinca gitti geriside yuruyus + diyet.

Hiç bir işe yaramıyor. 2 gün tuvalet sorunu dışında herhangi değişiklik bile hissetmedim. Bende mide balonu araştırıyorum.

Mide botoxu yaptirmak istiyoru.boyum 1.72 kilom 86.
Bir turlu kilo veremiyorum.yaptiran ve memnun kalan var mi?
Merhaba benim 1 ay oldu 2 doz yaptırdım 6 kilo verdim çok memnunum. :) 7 _8 ay etkisi var bu süreç sona erince tekrar alırım korkusu yaşamayın çünkü sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsunuz bu sürede ve zayifladikca inanın iyiki diyorsunuz. Detaylar bende :))

Merhaba benim 1 ay oldu 2 doz yaptırdım 6 kilo verdim çok memnunum. :) 7 _8 ay etkisi var bu süreç sona erince tekrar alırım korkusu yaşamayın çünkü sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsunuz bu sürede ve zayifladikca inanın iyiki diyorsunuz. Detaylar bende :))
Hangi ilde kime yaptırdınız bir de sakıncası yoksa fiyat öğrenebilir miyim?

Back