3 gün önce mide balonu taktırdım. 72 kiloyum metabolizmam çok yavaş ve berbat. Fazla yiyen biri değilim ve balon takılırken refakatçime midesi büyük 600 cc takalım mı diye içeri çağırmış ve yakınım kabul etmemiş 500 cc verin demiş. Çünkü kendiside benden bir ay önce balon taktırdı. Ve onun miğdesi katlıymış çok sancı çekti 5 gün ona baktım. Sürekli agrı ve kramplardan hastaneye yetiştirdik. Doğun yaparken çektiğim suni sancıya çok benziyordu çektiğim agrılar dedi geçtiğinde..
Benim 600 cc takılabilirken 500 takılmasından kaynaklı sanırım 3 günüm onun çektiği ağrıların yanından geçmez. İlk 2 gün kusmalarım oldu bu herkeste oluyor. Sonra bugün hiç bulantım olmadı. 2 gün seruma gittin sırf bulantım için.
Bu arada 7 bin tl ye taktırdım.
Abimin eşi 6 bin tl ye indirim zamanına denk geldi taktırdı.
O 5 gün agrı sancı çekti ben 3. Günüm ve çok iyiyim. Miğdem büyükmüş ama biz 500 taktırdık onun iki katlı olduğunu söyledi ve o çok acı sancı çekti.
Bu işte kişiden kişiye değişiyor.
Yengem şu an 24. Günü 7 kilo verdi (kendisi çok yiyen bir insandı)
Bakalım ben ne kadar vereceğim..
Güzel olacağına çok ümitliyim.
50 kiloya düşeceğime çok inanıyorum iyi ki taktırdım tüm gelişmeleri yazacağım bir ay sonra ayın 6 sında tartılacağım ve kilomu yazacağım size. Şimdiden tavsiye ediyorum. Eğer pskolojiniz özgüveniniz gittiyse benin gibi kendinizi iyi hissetmiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Bizden evel deneyen yakınlarımız da var. Diyetle sporla kurtulamıyorsanız yapın ve hayatınıza balonla beraber diyet ve sporunuzu alın kurtulun
Benim 600 cc takılabilirken 500 takılmasından kaynaklı sanırım 3 günüm onun çektiği ağrıların yanından geçmez. İlk 2 gün kusmalarım oldu bu herkeste oluyor. Sonra bugün hiç bulantım olmadı. 2 gün seruma gittin sırf bulantım için.
Bu arada 7 bin tl ye taktırdım.
Abimin eşi 6 bin tl ye indirim zamanına denk geldi taktırdı.
O 5 gün agrı sancı çekti ben 3. Günüm ve çok iyiyim. Miğdem büyükmüş ama biz 500 taktırdık onun iki katlı olduğunu söyledi ve o çok acı sancı çekti.
Bu işte kişiden kişiye değişiyor.
Yengem şu an 24. Günü 7 kilo verdi (kendisi çok yiyen bir insandı)
Bakalım ben ne kadar vereceğim..
Güzel olacağına çok ümitliyim.
50 kiloya düşeceğime çok inanıyorum iyi ki taktırdım tüm gelişmeleri yazacağım bir ay sonra ayın 6 sında tartılacağım ve kilomu yazacağım size. Şimdiden tavsiye ediyorum. Eğer pskolojiniz özgüveniniz gittiyse benin gibi kendinizi iyi hissetmiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Bizden evel deneyen yakınlarımız da var. Diyetle sporla kurtulamıyorsanız yapın ve hayatınıza balonla beraber diyet ve sporunuzu alın kurtulun