Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi HastalıklarıMide balonu taktıranlar lütfen cevaplayın
Merhaba hanımlar 1buçuk ay önce endoskopi yoluyla mide balonu taktırdım fakat son zamanlarda sürekli midemde hareket ediyor aynı bebek gibi oynuyo kalp atar gibi atıyo taktıranlardan böyle bir sorun yaşayan varmı normalmi lütfen cevaplayın
Merhaba hanımlar 1buçuk ay önce endoskopi yoluyla mide balonu taktırdım fakat son zamanlarda sürekli midemde hareket ediyor aynı bebek gibi oynuyo kalp atar gibi atıyo taktıranlardan böyle bir sorun yaşayan varmı normalmi lütfen cevaplayın